26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Noordelijke Maansknoop in Schorpioen

Maansknopen visuals 700x4008

Je spirituele evolutie, karmische lessen en je levensmissie met de Noordelijke Maansknoop in Schorpioen

Dankzij de Noordelijke Maansknoop in Schorpioen heb je een rustige en stabiele persoonlijkheid geërfd uit je vorige leven, en dit zal goed merkbaar zijn in de eerste helft van je leven. Gedurende deze periode zul je voornamelijk streven naar persoonlijke veiligheid, en dit kan zich uiten in een sterke drang om veel geld te verdienen. Stabiliteit en geborgenheid zullen belangrijk voor je zijn, en je zult proberen zoveel mogelijk risico's te vermijden. Je wereld is stevig verankerd, en zelfs je ideeën zijn vrij traditioneel en conservatief.

”Plotseling zul je met de Noordelijke Maansknoop in Schorpioen geconfronteerd worden met je angst om los te laten, en je zult beseffen dat je anderen eigenlijk niet kunt bezitten.”

Over het algemeen ben je met de Noordelijke Maansknoop in Schorpioen rustig en volgzaam, en je past je gemakkelijk aan aan een stabiel leven. Een van de belangrijkste doelen in dit leven is het nastreven van financiële zekerheid, en je zult er alles aan doen om bijvoorbeeld een eigen huis te verwerven. Jouw volgzame karakter zorgt er vaak voor dat je de heersende opvattingen in jouw omgeving overneemt en dat je soms te weinig kritisch bent. Op het gebied van relaties zijn je gevoelens standvastig, en je streeft naar een stabiele relatie. Je zult proberen de mensen om je heen te voorzien van hun basisbehoeften. Over het algemeen ga je met de Noordelijke Maansknoop in Schorpioen weinig doordacht om met dingen, omdat ze voor jou vanzelfsprekend zijn. Rond het midden van je leven zal er echter een belangrijke verandering optreden, vooral tussen je 35e en 40e levensjaar. Plotseling zul je geconfronteerd worden met je angst om los te laten, en je zult beseffen dat je anderen eigenlijk niet kunt bezitten. Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat je op deze leeftijd ontdekt dat de gevoelens van je partner zijn veranderd en dat je huwelijk op de tocht staat. In de eerste helft van je leven heb je ook te weinig aandacht besteed aan de gevoelens en ideeën van anderen.

In de tweede helft van je leven zul je met de Noordelijke Maansknoop in Schorpioen dieper kijken naar de behoeften van de mensen om je heen, en zul je de diepere lagen van de menselijke psychologie ontdekken. Je zult ontdekken dat mensen ook kritisch, destructief en meedogenloos kunnen zijn. Dit zal je grote interesse wekken in de menselijke psyche en het mysterieuze. Je zult leren accepteren dat het leven een cyclus is van dood en wedergeboorte, en dat er vanuit puin iets nieuws kan worden opgebouwd. Je tweede levenshelft zal een grote verrijking betekenen voor je emotionele wereld, en je zult leren emoties en passies volledig te waarderen.

Niet zeker waar de Noordelijke Maansknoop staat in je geboortehoroscoop?

Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk sterrenbeeld de Noordelijke Maansknoop staat in je persoonlijke horoscoop.

Benieuwd naar meer? Ontdek Bloom, het tijdschrift voor astrologie & spiritualiteit

Wist je dat je met een abonnement op Bloom tijdschrift (vanaf €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Uitgeverij

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom