Home

Overige

Mijn account

Bloom 6 is uit!
Ontdek hem hier!

Jouw Marsteken: Mars in Tweelingen

Hoe geef je expressie aan je kracht?
En wat verlang jij van je seksueel leven?
Mars in je horoscoop biedt antwoord.

Mars Horoscoop Astrologie Planeet in Teken Bloom

Hoe kanaliseer jij je energie met Mars in Tweelingen?

Met Mars in Tweelingen ben je een actieve persoonlijkheid die een zeer gevarieerde job nodig heeft. Het liefst werk je dan ook aan weinig omlijnde opdrachten waar je van de hak op de tak kan springen. Je bent dan ook zeer flexibel en je bent snel in het nemen van beslissingen, alsook ben je een geboren improvisator. Je zoekt dus best naar een interessante en veelzijdige job en indien dit niet het geval is, dan verlies je al snel alle interesse want verveling slaat snel toe bij jou. Je ziet communicatie vaak als een oorlog en woorden zijn daarbij de wapens; je kan dan ook zeer fel en kwetsend overkomen met je sarcasme. Je neemt over het algemeen dus geen blad voor de mond en dit is vooral merkbaar als er bepaalde zaken je irriteren. Je houdt van praten en debatteren en argumenten heb je nooit te kort. Met de plaatsing van Mars in het teken Tweelingen is het mogelijk dat je een spraakwaterval bent, wat wel eens op de heupen van je collega’s kan werken.

Hoe behaal je met Mars in Tweelingen succes in je werk?

Zoals gesteld moet er in je beroep voldoende afwisseling en uitdaging schuilen zodat je je er volledig voor kan geven. Je bent met Mars in Tweelingen zeer nerveus en je werk kan daar van profiteren of nadeel van lijden: hoogtes en laagtes in je beroepsbezigheden komen voor. Ook je fysieke conditie laat wel eens te wensen over, met een invloed op je werk. Als je prikkelbaar bent, dan kan je plots en hevig reageren met een scherpe opmerking.

Je neemt met Mars in Tweelingen over het algemeen geen blad voor de mond en dit is vooral merkbaar als er bepaalde zaken je irriteren.


Een job waarin je je handen kan gebruiken is ideaal voor een Mars in Tweelingen want je bent heel handig. Je zal merken dat voldoende afwisseling in je beroepsleven, met meerdere projecten tegelijk bezig zijn, je het meeste succes zal opleveren. Anderzijds is het wel zo dat je je aandacht niet bij één zaak kan houden als dit vereist is en een gebrek aan concentratie kan hiervan het gevolg zijn. Jouw grote troef is je flexibiliteit en daarmee gepaard is je grootste zwakte dat je geen routine verdraagt.

Met een Mars in Tweelingen in bed

In bed ben je als Mars in Tweelingen een echte speelvogel. Het vrijpartijtje moet gepaard gaan met allerlei gebabbel over van alles en nog wat. Tijdens het spel worden grapjes gemaakt. Je partner kan het gevoel hebben dat je moeilijk te pakken bent. Hij of zij weet niet steeds zo goed wat hij of zij aan je heeft. Je hoofd staat niet altijd naar seks. Je praat vooral veel liever en het seksuele aspect komt er zomaar bij. Dit betekent echter niet dat seks niet belangrijk zou zijn voor jou. Het betekent een bevestiging van een band met de partner. Je hebt immers een evenzeer behoefte aan de mentale contacten met je partner.

Wil je voor iemand anders nagaan wat zijn/haar Marsteken is?

Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk sterrenbeeld Mars stond in zijn/haar horoscoop op het moment van zijn/haar geboorte.

Benieuwd naar meer? Lees hier je Mars Horoscoop 2022

Welke type man is voor jou weggelegd? Hoe passioneel wordt jouw zomer 2022?
Ontdek het aan de hand van je Marstype en lees je Marshoroscoop 2022.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2022, jaarhoroscoop 2022, ascendanthoroscoop 2022, je Chinese horoscoop 2022,...

Bloom coaches

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom