Home

Overige

Mijn account

Jouw Marsteken: Mars in Tweelingen

Mars Horoscoop Astrologie Planeet in Teken Bloom

Hoe kanaliseer jij je energie met deze Mars in Tweelingen?

Met Mars in Tweelingen ben je een actieve persoonlijkheid die een zeer gevarieerde job nodig heeft. Het liefst werk je dan ook aan weinig omlijnde opdrachten waar je van de hak op de tak kan springen. Je bent dan ook zeer flexibel en je bent snel in het nemen van beslissingen, alsook ben je een geboren improvisator.

Hoe behaal je succes in je werk?

Je zoekt zoals hierboven aangegeven best naar een interessante en veelzijdige job en indien dit niet het geval is, dan verlies je al snel alle interesse want verveling slaat snel toe bij jou. Je ziet communicatie vaak als een oorlog en woorden zijn daarbij de wapens; je kan dan ook zeer fel en kwetsend overkomen met je sarcasme. Je neemt over het algemeen dus geen blad voor de mond en dit is vooral merkbaar als er bepaalde zaken je irriteren. Je houdt van praten en debatteren en argumenten heb je nooit te kort. Met dit aspect is het mogelijk dat je een spraakwaterval bent, wat wel eens op de heupen van je collega’s kan werken.

Met een Mars in Tweelingen in bed

In bed ben je als Mars in Tweelingen een echte speelvogel. Het vrijpartijtje moet gepaard gaan met allerlei gebabbel over vanalles en nog wat. Tijdens het spel worden grapjes gemaakt. Je partner kan het gevoel hebben dat je moeilijk te pakken bent. Hij of zij weet niet steeds zo goed wat hij of zij aan je heeft. Je hoofd staat niet altijd naar seks. Je praat vooral veel liever en het seksuele aspect komt er zomaar bij. Dit betekent echter niet dat seks niet belangrijk zou zijn voor jou. Het betekent een bevestiging van een band met de partner. Je hebt immers een evengrote behoefte aan de mentale contacten met je partner.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom