Home

Overige

Mijn account

Jouw Marsteken: Mars in Schorpioen

Mars Horoscoop Astrologie Planeet in Teken Bloom

Hoe kanaliseer jij je energie met deze Mars in Schorpioen?

Op emotioneel en seksueel vlak ben je sterk geïnteresseerd, maar dit hou je ook goed verborgen, maar je kan met veel overgave je fantasieën beleven en zo de grenzen te overstijgen. Je houdt van machtsspelletjes binnen de relatie en je zal veelal eisen dat je partner onderworpen is aan jou. Je bent bezitterig in je relatieleven en jaloerse reacties zijn je ook niet vreemd.

Hoe behaal je succes in je werk?

Met jouw natuur durf je op alles en niets spelen, dus met veel gevoel voor risico. Er moet steeds uitdaging liggen in je werk en vooral tegenstand boeit je mateloos want je wil die steeds overwinnen. Als je je in een of ander project verwikkeld bent, dan zal je je met al je energie en daadkracht inzetten en je bent een geduchte tegenstander die men niet zomaar terzijde kan schuiven. Uiterlijk maak je een zeer koele en stabiele indruk, maar innerlijk ben je een brandend vuur, dat je wel goed kan verbergen. Je hebt zeer veel inzicht in de mogelijkheden en het functioneren van andere personen , dus ook in hun tekortkomingen.

Met een Mars in Schorpioen in bed

Seks is voor jou bijzonder belangrijk, misschien wel een van de belangrijkste facetten van je leven. Je zal vaak merken dat gedachten seksueel getint zijn. Meer dan anderen beschik je over een grote seksuele nood. Je hebt een diep en intens emotioneel en seksueel leven. Je zal een partner zoeken waarvoor je voor de volle honderd procent kan gaan. Je bent iemand van de overdrijving op seksueel vlak en van al je langdurige sekspartijen kan je partner wel eens uitgeput raken. Je bent een vast teken waardoor je het lang kan volhouden.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom