Summer Bloom Festival - Oostende - tickets >

Jouw Marsteken: Mars in Schorpioen

Hoe geef je expressie aan je kracht?
En wat verlang jij van je seksueel leven?
Mars in je horoscoop biedt antwoord.

Mars in Schorpioen Betekenis Astrologie Bloom

Hoe kanaliseer jij je energie met Mars in Schorpioen?

Met jouw natuur durf je met Mars in Schorpioen op alles en niets spelen, dus met veel gevoel voor risico. Er moet steeds uitdaging liggen in je werk en vooral tegenstand boeit je mateloos want je wil die steeds overwinnen. Als je je in een of ander project verwikkeld bent, dan zal je je met al je energie en daadkracht inzetten en je bent een geduchte tegenstander die men niet zomaar terzijde kan schuiven.

Uiterlijk maak je met Mars in Schorpioen een zeer koele en stabiele indruk, maar innerlijk ben je een brandend vuur, dat je wel goed kan verbergen.

Je hebt met Mars in Schorpioen geplaatst zeer veel inzicht in de mogelijkheden en het functioneren van andere personen , dus ook in hun tekortkomingen. Je weet deze kennis zeer goed uit te spelen en te gebruiken, in sommige gevallen ook te misbruiken. Op emotioneel en seksueel vlak ben je sterk geïnteresseerd, maar dit hou je ook goed verborgen, maar je kan met veel overgave je fantasieën beleven en zo de grenzen te overstijgen. Je houdt van machtsspelletjes binnen de relatie en je zal veelal eisen dat je partner onderworpen is aan jou. Je bent bezitterig in je relatieleven en jaloerse reacties zijn je ook niet vreemd.

Hoe behaal je met Mars in Schorpioen succes in je werk?

”In je beroepsleven wil je steeds de beste zijn en je wil overheersen in je werk, competitiviteit is je ding.”

Als je Mars in het teken Schorpioen geplaatst staat, heb je een filosofie die nogal eenduidig wit-zwart is: nuanceringen zijn niet aan jou besteed en compromissen zijn moeilijk te maken met jou. In je beroepsleven wil je steeds de beste zijn en je wil overheersen in je werk, competitiviteit is je ding. Je bent een goede baas, want in het overheersen ben je goed. Met Mars in Schorpioen zal je in je leven soms moeilijke beroepssituaties en zelfs terugval kennen, maar je vindt steeds de kracht om terug te komen en terug te vechten. Jouw werk zal een constante strijd zijn en je kan er succes in boeken als je je uitgedaagd voelt en waarin je moet strijden voor het behalen van resultaten.

Met een Mars in Schorpioen in bed

Seks is voor iemand met Mars in Schorpioen bijzonder belangrijk, misschien wel een van de belangrijkste facetten van zijn/haar leven. Je zal vaak merken dat gedachten seksueel getint zijn. Meer dan anderen beschik je over een grote seksuele nood. Je hebt een diep en intens emotioneel en seksueel leven. Je zal een partner zoeken waarvoor je voor de volle honderd procent kan gaan. Je bent iemand van de overdrijving op seksueel vlak en van al je langdurige sekspartijen kan je partner wel eens uitgeput raken. Je bent een vast teken waardoor je het lang kan volhouden.

Wil je voor iemand anders nagaan wat zijn/haar Marsteken is?

Let op: je Marsteken is niet gelijk aan je sterrenbeeld!
Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk teken Mars staat in je persoonlijke horoscoop of die van iemand anders.

De laatste Bloom-editie is uit!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom