26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

PREVIEW // Jouw Venushoroscoop: liefde en relaties in 2020

Van oudsher is het de planeet Venus die met liefde geassocieerd wordt, met flirten en verleiding, maar verder ook met schoonheid, kunst, luxe, genot én voor de manier waarop we met geld omspringen. Onze omgang met anderen en onze artistieke talenten, dit leren we eveneens uit de positie van Venus in de horoscoop. In 2020 loopt Venus retrograde in Tweelingen, en die plaatsing heeft voor elk sterrenbeeld een verschillend effect. Hoe vergaat het jou de komende maanden op vlak van liefde, relatie, luxe, genot en financiële uitgaven? Je ontdekt het in deze Venushoroscoop uit Bloom editie mei 2020. Lees hieronder de preview. Reeds Bloom’er? Klik hier voor het volledige artikel.

Venus horoscoop 2020 liefde relatie luxe genot uitgaven voorspelling alle sterrenbeelden Bloom web

Van oudsher is het de planeet Venus die met liefde geassocieerd wordt. Afrodite bij de Grieken, geliefde van Adonis en vele anderen, gezellin van Eros en de vrouw van de god Vulcanus, die haar betrapte met haar minnaar Mars, dat is wat de klassieke mythologie ons leert. In de astrologie staat Venus voor liefde, flirten en verleiding, maar verder ook voor schoonheid, kunst, luxe, genot én voor de manier waarop we met geld omspringen. Onze omgang met anderen en onze artistieke talenten, dit leren we eveneens uit de positie van Venus in de horoscoop.

Weet je niet onder welk sterrenbeeld je valt? Bereken het hier.

Sterrenbeeld Ram: jouw liefde horoscoop in 2020

Tijdens de Venus retrograde kan je nog vuriger en impulsiever zijn dan anders als het om je emoties en uitgaven gaat. Het is zaak te bezinnen voor je begint, wil je achteraf geen spijt hebben. Voor jou zijn vrijheid en onafhankelijkheid essentieel en tijdens deze Venus retrograde krijg je de kans om te onderzoeken of daar nog ruimte voor is in je huidige relatie.

Sterrenbeeld Stier: jouw liefde horoscoop in 2020

Omdat planeet Venus jouw heersende planeet is, voel jij het effect van deze retrograde zeer sterk. Voor jou is trouw en veiligheid ontzettend belangrijk en tijdens deze weken ga je dan ook met dit thema aan de slag. Wat de financiën betreft, heb je je zaakjes meestal goed op orde. Toch is het goed om hier aandacht aan te besteden. Misschien mag je jezelf eens wat meer luxe gunnen.

(lees verder onder de advertentie)

Sterrenbeeld Tweelingen: jouw liefde horoscoop in 2020

Venus loopt in 2020 in jouw teken retrograde, dus de impact ervan gaat absoluut niet aan jou voorbij. De kans is groot dat een ex of oude liefde in je leven opduikt en dat doet wel één en ander met jou. Het is belangrijk dat je op jouw manier met opborrelende gevoelens en gedachten omgaat. Schrijf ze op in een journal of praat erover met je beste vriend(in). Duw in ieder geval niets weg, want dat gaat achteraf opbreken.

Sterrenbeeld Kreeft: jouw liefde horoscoop in 2020

Als echt gevoelsmens is je relatie gebaseerd op emoties, veiligheid en geborgenheid. Wanneer die zaken in je relatie ontbreken, word je je daar in deze retrograde periode pas echt van bewust. Dan is het zaak om de confrontatie niet uit de weg te gaan, hoe eng dat misschien ook voor je is. Je krijgt nu de kans om dit bij de wortel aan te pakken en op te lossen. Dit zijn groeipijnen.

Venus horoscoop 2020 liefde relatie luxe genot uitgaven voorspelling alle sterrenbeelden 1 Bloom web

Sterrenbeeld Leeuw: jouw liefde horoscoop in 2020

Als Leeuw hou je van een luxe leventje en dat kan in deze Venus retrograde periode in het gedrang komen. Het is niet aan te raden om geld over de balk te gooien, te investeren of je te goed te doen aan te veel eten en drinken. Onderzoek bij jezelf waar je nu werkelijk behoefte aan hebt en gun jezelf dat. Je kunt in deze periode tot diepe inzichten komen op het vlak van eigenwaarde.

Sterrenbeeld Maagd: jouw liefde horoscoop in 2020

Als Maagd kun je ontzettend kritisch zijn ten aanzien van je partner en dat kan nu, tijdens de retrograde van Venus, tot problemen leiden. Je geliefde zal weerwoord bieden of je hier op aanspreken. Beschouw dit niet als een aanval, maar als een kans om je relatie te verbeteren en ze te omarmen in al haar imperfecties. Het kan je relatie naar een hoger level tillen.

Sterrenbeeld Weegschaal: jouw liefde horoscoop in 2020

Planeet Venus is ook jouw heerser en bij jou heeft deze retrograde vooral invloed op je relatie. Ben je niet in staat om jezelf te zijn of als er te vaak ruzie is, dan komt dat nu nog duidelijker aan de oppervlakte. Je hebt een grondige hekel aan ruzies of confrontaties, maar als je jezelf nooit oprecht uit, kan er niets wezenlijks veranderen. Pak de problemen aan, zij het met fluwelen handschoenen.

Sterrenbeeld Schorpioen : jouw liefde horoscoop in 2020

Onderzoek doen naar je diepste emoties is jou niet vreemd. Toch kunnen er nu zaken naar boven komen waarvan je niet meer wist dat ze er zaten. Jaloezie kan opspelen. Zorg dat je een gezonde uitlaatklep vindt om met deze lastige emoties om te gaan. Krijg je te maken met een ex, sluit dit hoofdstuk dan deze keer definitief af.

Sterrenbeeld Boogschutter: jouw liefde horoscoop in 2020

Als Vuurteken is het belangrijk dat je tijdens deze Venus retrograde geen impulsieve beslissingen neemt, eender of het nu om je relatie gaat, een aankoop of de start van een dieet. Haast en spoed is zelden goed en dit geldt voor jou nog meer dan voor anderen. Neem je tijd om te voelen wat gevoeld mag worden en stel dure aankopen uit tot na deze retrograde.

Sterrenbeeld Steenbok: jouw liefde horoscoop in 2020

Met je gevoelens omgaan is niet je sterkste kant. Dat zal je tijdens deze Venus retrograde nog maar eens duidelijk ervaren. Voor jou is het verre van evident om je emoties te tonen en te uiten, niet alleen naar je geliefde toe, maar ook naar jezelf. Daar ligt nu precies de uitdaging en tegelijkertijd je kans. Wanneer je je gevoelens toestaat, omarmt en accepteert, word je innerlijk sterker en stabieler.

(lees verder onder de afbeelding)

Venus horoscoop 2020 liefde relatie luxe genot uitgaven voorspelling alle sterrenbeelden 2 Bloom web

Sterrenbeeld Waterman: jouw liefde horoscoop in 2020

Vrijheid en onafhankelijkheid zijn voor jou onontbeerlijk in een relatie. Het gevaar bestaat, dat het een koele, verstandelijke verbintenis wordt tussen jou en de ander. Is dit zo, dan wordt dat tijdens deze retrograde helemaal duidelijk. Dan voel je ineens wat je mist of waar je behoefte aan hebt. Maak van je hart geen moordkuil en bespreek dit met je wederhelft. Los het samen op.

Sterrenbeeld Vissen: jouw liefde horoscoop in 2020

Tijdens deze Venus retrograde word je nog meer geconfronteerd met je emoties. Je voelt nog beter aan hoe het werkelijk zit tussen jou en je geliefde. Je hebt de neiging om je op te offeren in een relatie en het is precies dát wat je vanaf nu niet langer wilt. Kom je tot die vaststelling, val je lief dan niet aan. Jij hebt dat immers toegestaan. Opteer vanaf nu voor een relatie die gebaseerd is op gelijkwaardigheid.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Uitgeverij

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom