26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Musthave! De vitaliserende i9 waterfles

Voeding & Gezondheid
Bloom
16/02/2023
Musthave! De vitaliserende i9 waterfles

Jezelf hydrateren en je lichaam voorzien van heilzame, positieve energie? We’re in! Hoewel veel zaken in het leven te mooi klinken om waar te zijn, is dat niet het geval met de i9 waterflessen. Deze bijzondere waterflessen combineren twee heilzame technieken om drinkwater te voorzien van positiviteit en vitaliteit. Wij bij Bloom zijn alvast verkocht!

Al reeds tien jaar genieten mensen van over heel de wereld van gevitaliseerd water dankzij de i9-waterflessen. De i9 waterflessen werden ontwikkeld in het natuurrijke Slovenië en worden in de Benelux verdeeld door Biosenza BV. De waterflessen combineren verschillende heilzame technieken om drinkwater opnieuw te voorzien van levenskracht en vitaliteit. Zowel de unieke geïnformeerde TP Tag als de kleurentherapie revitaliseren (kraan)water en laden het water op met heilzame voordelen. Niet alleen smaakt het geïnformeerde water beter, maar vermindert het ook stress en vermoeidheid.

Een combinatie van gezondheidstechnieken

I9 Water Flessen Bloom Artikel Groene Fles

De geïnformeerde tag is het hart van de i9 waterflessen. Iedere I9 drinkfles is er van voorzien. Deze gepatenteerde tag verandert de structuur van het water en herstelt de natuurlijk eigenschappen. De tag bevat zorgvuldig geselecteerde numerieke codes van mantra’s, prana’s, gebeden, gedachten en muziek. Belangrijke en positieve informatie die in de tag geseald werd via een krachtige orginite, een vorm van decoratie die positieve energie uitzendt. De tag, geladen met positieve informatie, laadt het water vrijwel direct op. Het water in de drinkfles slaat deze informatie op waardoor het gerevitaliseerd wordt.

De TP Tag breekt de molecuulstructuur in kleinere eenheden en voegt gelijktijdig energiepotentieel aan het water toe. Het water smaakt zachter waardoor je meer drinkt. Bovendien wordt de positieve informatie in het water overgedragen aan je lichaamscellen. Het resultaat is een verbeterd welzijn, minder stress, een grotere lichaamsvitaliteit en een ontgift lichaam.

Bovendien krijgt het water nog eens een extra boost doordat het ook opgeladen wordt door de kracht van kleuren. Kleurentherapie speelt een niet te onderschatten rol in de behandeling en preventie van ziektes. Bij blootstelling aan zonlicht absorbeert water in een gekleurde houder de vibraties van een welbepaalde kleur. Zo wordt jouw frequentie dagelijks ondersteund door de kleur van je drinkfles. De flessen zijn verkrijgbaar in elf verschillende kleuren, zo vind je altijd een fles die met jou en jouw energie resoneert.

Bonuspunten

Duurzaamheid is dé sleutel voor een schone planeet en dat weten ze bij i9 maar al te goed. De glazen waterflessen zijn ontzettend duurzaam en gaan een lifetime mee. De siliconenbanden beschermen de fles bovendien tegen ongelukjes. Daarnaast doneert het bedrijf voor iedere verkochte waterfles een boom.

Vind alle i9 Waterflessen in de Bloom Shop!

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Astrologie

8 april 2024 • Nieuwe Maan in Ram • Jaag je dromen na

De Nieuwe Maan in Ram op maandag 8 april 2024 om 20.32 uur is de eerste Nieuwe Maan sinds het…

Lees meer
Astrologie

Zonsverduisteringen en maansverduisteringen 2024

We besteden in dit artikel aandacht aan de zonsverduisteringen en maansverduisteringen 2024 en de…

Lees meer
Astrologie

Horoscoopanalyse van de Nieuwe Maan op 8 mei 2024

Zelfs zonder dat we het beseffen, wordt veel van ons leven geregeerd door de evolutie van de Maan.…

Lees meer
Bloom 4 - 2024

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom