Steffi Vertriest over haar liefde voor miso
Ik herinner het mij nog alsof het gisteren was, mijn eerste contact met miso. Nope, geen jongen ofzo, wel een dik papje van gefermenteerde soja, dat vaak gebruikt wordt in de traditionele Japanse keuken. Ik had er al veel over gehoord en dus besloot ik het uit de rekken van de biowinkel te halen. Dan kwam de grote smaaktest: ik deed het pakje open en met het puntje van mijn mes proefde ik. Wow, dit overtrof al mijn verwachtingen. Het was anders, en beter. Het smaakte totaal niet zoals het eruit zag (note to self: don’t judge the book by its cover). Het was een smaak die ik niet kon, en nog steeds moeilijk kan beschrijven. Die typische umami smaak... Het verdict? Miso was een blijvertje.
Je hebt 30% van het artikel gelezen
Wat anderen ook lezen
Inspiratie
Je psyche onder de loep met introspectie
Holistisch/creatief coach en opleidingstrainer Astrid Jongste (46 jaar) uit het Nederlandse…
Lees meerSpiritualiteit
De betekenis die schuilgaat achter je dromen
Iedereen droomt. En daar kan niemand onderuit. Maar niet iedereen herinnert zich de avonturen en…
Lees meerAstrologie
Eerste hulp bij goede voornemens: voor elk sterrenbeeld
Met het nieuwe jaar voor de deur, staan ook de goede voornemens weer op het programma. Een…
Lees meer
Word een Bloom’er
-
8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis
-
toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer
-
EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen
-
kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop
-
unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...
-
onbeperkt gratis kaartleggen
Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu
Inloggen / registreren