Steffi Vertriest over haar liefde voor miso
Ik herinner het mij nog alsof het gisteren was, mijn eerste contact met miso. Nope, geen jongen ofzo, wel een dik papje van gefermenteerde soja, dat vaak gebruikt wordt in de traditionele Japanse keuken. Ik had er al veel over gehoord en dus besloot ik het uit de rekken van de biowinkel te halen. Dan kwam de grote smaaktest: ik deed het pakje open en met het puntje van mijn mes proefde ik. Wow, dit overtrof al mijn verwachtingen. Het was anders, en beter. Het smaakte totaal niet zoals het eruit zag (note to self: don’t judge the book by its cover). Het was een smaak die ik niet kon, en nog steeds moeilijk kan beschrijven. Die typische umami smaak... Het verdict? Miso was een blijvertje.
Je hebt 30% van het artikel gelezen
Wat anderen ook lezen
Spiritualiteit
Lughnasadh: het hoogtepunt van de zomer voor een wicca
Lughnasadh is het hoogtepunt van de zomer voor een Wiccan. Zwoele dagen, hete nachten en afkoelende…
Lees meerZorgeloos en angstvrij bevallen dankzij Hypnobirthing
Op een stress- en angstvrije wijze bevallen? Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar toch is het…
Lees meerAstrologie
Saturnus in Vissen 08/03/2023: realisering van wensen & dromen
Op woensdag 8 maart 2023 ruilt de plichtsgetrouwe, maar beperkende Saturnus het luchtteken Waterman…
Lees meer
Word een Bloom’er
-
8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis
-
toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer
-
EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen
-
kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop
-
unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2023, Ascendanthoroscoop 2023, je Chinese horoscoop 2023,...
Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu
Inloggen / registreren