Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Volle Maan in Maagd op 18 maart 2022: brains over heart

Astrologie
Ada Dierick
10/03/2022
Volle Maan in Maagd: 18 maart 2022

De Volle Maan bevindt zich op vrijdag 18 maart 2022 om 8u20 in het sterrenbeeld Maagd. Deze Volle Maan zet je aan om te gaan voor een meer praktische en rationele aanpak en stimuleert je om voor jezelf na te gaan wie een positieve bijdrage aan je leven levert. Maak voor jezelf de balans op: wie/wat is overbodig en heeft niet langer een plaats in jouw leven? Laat los...

Maagd is een aardeteken en heeft een heel grounding energie. Je focus zal onder invloed van deze Volle Maan in Maagd bij de fysieke wereld liggen en datgeen dat je in de praktijk kan brengen. De wijze waarop je jouw leven organiseert en de zaken waarmee je jouw lichaam voedt, worden herzien en gereviseerd. Brains over heart, want met de Volle Maan in Maagd denk je eerst goed na voor je tot actie overgaat. De Maagden staan immers bekend om hun uiterst zorgvuldige aanpak, want als ze iets doen, dan doen ze het ook goed.

De invloed van de Volle Maan in Maagd 2022

Mercurius, de planeet die betrekking heeft op communicatie, reguleert het teken Maagd. Dit betekent dat de nodige gesprekken gevoerd moeten worden. Zo krijg je de kans om zaken die al langer een probleem vormen uit de weg te ruimen. Vertel wat er op je lever ligt en je voelt je direct een paar kilo lichter. Verlos je van ballast, maar let op de manier waarop je praat tegen anderen, maar ook tegen jezelf. Stel je lief, begripvol en zorgzaam op: de woorden die je uitspreekt hebben een sterke kracht eens ze het universum bereiken. Mercurius streeft verder ook naar kennis. Je zal de kans krijgen om iets nieuws bij te leren en je wijsheid uit te breiden. De energie van dit aardeteken wakkert tevens je perfectionistisch kantje aan. Je streeft ernaar om ergens in uit te blinken.

Door de aanwezigheid van de Volle Maan in het sterrenbeeld Maagd zal je eerder geneigd zijn logisch en rationeel na te denken. De empathie van de Zon in Vissen zorgt voor een mooi tegenwicht. Deze Volle Maan in Maagd krijgt nog een extra dimensie door de aanwezigheid van andere hemellichamen in het emotionele Vissen. Mercurius, Jupiter en Neptunus reizen gelijktijdig door dit gevoelig en ietwat zweverig waterteken. Dat brengt niet alleen veel compassie en barmhartige emoties met zich mee, maar ook illusies en het niet kunnen stellen van grenzen. Let op dat je niet over je heen laat lopen. We kunnen gerust spreken van een positieve Volle Maan, maar de aanwezigheid van de voornoemde planeten in het teken Vissen kan tot verwarring en misleiding leiden.

Deze Volle Maan in Maagd van 18 maart 2022 stimuleert je tot slot om voor jezelf na te gaan wie een positieve bijdrage aan je leven levert. Maak voor jezelf de balans op: wie/wat is overbodig en heeft niet langer een plaats in jouw leven? Laat los..

Stuur je intenties bij

De afgelopen Nieuwe Maan in Vissen van 2 maart 2022 was er een van inspiratie, mogelijkheden en vruchtbaarheid. De intenties die je hebt gezet zouden nu stilaan zijn vruchten moeten afwerpen en zichtbaar worden. Merk je echter dat je wensen zich maar niet manifesteren of stellen je manifestaties je wat teleur? Stuur ze dan bij!

De cyclus is nog niet compleet en je kan het roer nog helemaal omdraaien. Misschien besef je nu dat je eigenlijk wat anders wilt of dat je je dromen kan bereiken via een ander pad. Misschien staar je je blind op een bepaalde wens terwijl er andere deuren voor je opengaan. Klamp je dus niet vast aan een bepaalde gedachte, maar vertrouw op wat het Universum voor jou in petto heeft.

Volle Maan in Maagd van 18 maart 20: stel jezelf volgende vragen:

Sta even stil bij hoe je je voelt tijdens deze Volle Maan in Maagd. Welke emoties komen naar boven en waar vinden zij hun wortels? Neem pen en papier en stel jezelf even volgende vraagjes om de connectie met jezelf te versterken.

  • Welke veranderingen vonden er de laatste 2 weken in mijn leven plaats?
  • Waar wil ik mijn energie in blijven steken voor de rest van deze cyclus?
  • Waaraan wil ik geen energie meer geven?
  • Kan ik makkelijk uitdrukken in woorden wat ik voel?
  • Wat kan ik veranderen in mijn manier van communiceren?

Enjoy!

Trouwen Zaak Opstarten Header Bloom 2108

Ontvang gratis het E-Book 'Trouwen of een zaak opstarten met de Maan'

Leer aan de hand van het gratis E-Book 'Trouwen of een zaak opstarten met de Maan' hoe je de juiste beslissingen op het juiste moment kan maken. Hak belangrijke knopen door tijdens de juiste maanstanden en laat je projecten gedijen in de beste omstandigheden.

Laat nu je e-mailadres achter en ontvang het E-Book 'Trouwen of een zaak opstarten met de Maan' gratis.

In onze Privacy Verklaring & cookie policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Inspiratie

Kan het leren van talen de geestelijke gezondheid helpen?

Kan het beheersen van een nieuwe taal, zoals Engels, een positieve invloed hebben op onze…

Lees meer
Lifestyle

Kleuren onder de loep: de betekenis van geel

We nemen de kleuren onder de loep en vandaag richten we ons op de kleur geel. Het begint al bij het…

Lees meer
Huis & Thuis

Hoe kan een terras invloed hebben op spirituele factoren?

Een terras kan op verschillende manieren invloed hebben op spirituele factoren. Het biedt een…

Lees meer
Bloom 3 - 2024

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom