Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Ontmoet je Lichtmeester • Het verlangen van je ziel

Ontmoet je Lichtmeester • Het verlangen van je ziel

Hoe zou het zijn om volledig aanwezig te zijn in je licht, op alles niveaus die je bent en om Verbonden te zijn met Al Dat Is? Hoe zou het zijn om te voelen dat je niet bij de Aarde hoort, maar ook bij deze Kosmos? Dan leef je … En maak je er deel vanuit. Dan begrijp je de ware essentie van het licht en verbind je opnieuw met de kosmische code van het licht, waardoor je zijn weerspiegeling wordt.

De oude lichtpatronen van je Lichtwezen

Als mens ben je al geëvolueerd in je spiritualiteit. Je belichaamt al een gevoel van Eenheid en hebt een hoger bewustzijn. Maar je bent op een punt gekomen dat je in cirkels loopt. Je hebt bijna alles geprobeerd, maar niets stelt je in staat om een kwantumsprong te maken in de ontwikkeling van je lichtlichaam. Je wenst voor jezelf, zelfs onbewust, een gelukzalige menselijke goddelijke ervaring van het leven en van je verbinding met kosmische essentie.

Na alles wat je hebt geprobeerd, lijkt het iets te zijn dat je zelf niet kunt ontgrendelen. Iets hogers dan jezelf blokkeert je. Hoewel je al een solide spirituele verbinding hebt met je hogere zelf, zoek je in een verfijnde kosmische verbinding met alle aspecten van kosmisch licht. Hierdoor blijft je lichtwezen tot een bepaald niveau gedimd.

Vanuit je wezen van licht merk je dat je in je lichtsfeer wordt teruggetrokken uit die allesomvattende kosmische Lichtverbinding; als teruggetrokken in een grot, waardoor je je menselijker en kleiner voelt dan je in werkelijkheid bent. Maar wat je ook doet, het brengt je niet naar het volgende niveau waar je ziel wil dat je bent. Daarnaast belemmert het je gevoel één te zijn met Kosmos; en de pure essentie van licht. Het is tijd om weer gevoed te worden en te evolueren om je zielspotentieel op een veel diepere manier leven te geven.

Omdat we nog steeds resoneren met oude aardecodes, zijn we op dit moment niet in staat om te incarneren en te co-creëren met de hogere niveaus van kosmisch licht. Wanneer ons lichtlichaam nog niet klaar is om de hoge frequenties van kosmisch licht volledig te ontvangen, blijven we verstrengeld, met een innerlijk gevoel van verdriet, terwijl we de veranderende wereld om ons heen observeren.

Zoals Yeshua zei: "Voor hen die ogen hebben om te zien." Er lijkt iets te ontbreken in de wereld die we waarnemen alsook vanbinnen. Het lijkt moeilijk om er een vinger op te leggen, iets is niet zoals het zou moeten zijn. Je bent niet waar je hoort te zijn. De wereld is niet waar hij zou moeten zijn. Alles heeft een sluier van waas en je kunt het geheel niet in je wezen duiden.

Ontmoet je lichtmeester binnenin

Ontmoet je Lichtmeester Sabrina Di Nitto Artikel Bloom 2

Licht is een bouwsteen. Het is gecodeerd en heeft verschillende texturen die je kunt kiezen om te manifesteren. Het stelt je ook in staat om een balans te kiezen tussen de verschillende dichtheden en coderingen, zoals etherisch, plasma, vloeibaar of kristallijn.

Als je niet het juiste gecodeerde patroon in je licht hebt, zul je je niet afstemmen op bepaalde bandbreedtes, trillingen en hoogfrequente goddelijke versenergieën die aanwezig zijn in de hele Kosmos. Dat vermogen om te het patroon te wijzigen, om te her- coderen, om te kiezen welke balans in lichtessentie en lichtkwaliteit en textuur je wilt, wekt in jou de ware Lichtmeester, de Schepper.

Lichtcodes zijn de wijsheid van de natuur die de nieuwste evolutie van licht volgen. De Alpha Light Code voedt de kosmos en de Goddelijke Moeder. Het stelt de Goddelijke Moeder in staat om zich volledig uit te breiden en te laten zien wie ze is, zodat ze bloeit en volledige kosmische ascensie en haar volledige potentieel belichaamt.

Als je stagneert in je lichtessentie, zul je niet evolueren. De Kosmische Lichtnetwerken stelt je in staat om volledig uitgelijnd te zijn met kosmisch licht van alle dimensionale niveaus in de Kosmos. Het installeert je broncode van licht opnieuw. Een Goddelijk Mens worden is cruciaal voor de toekomst en De Lichtnetwerken zijn essentieel om te evolueren naar een Soevereine Kosmische Lichtmeester.

Hoe kan je evolutie belichamen?

De kosmische code van licht verbind je met essentiële frequenties om op te gedijen. Je belichaamt dan je kosmische lichtessentie om evolutie te worden. Jouw evolutie. De complexiteit van deze lichtcodes is zodanig dat geen enkele kunstmatige intelligentie op aarde ze ooit zou kunnen begrijpen. Want zij zijn goddelijk van oorsprong en volmaakt. We kunnen het potentieel niet eens met onze geest vatten.

De Lichtnetwerken doorboren de wolken tussen jou en de kosmische hemel en haar kosmische lichtcodes. Je kan dan je lichtlichaam op de meest verfijnde manieren upgraden om je kosmisch evoluerende zelf te belichamen.

Wat als je niet bent uitgelijnd met het Kosmische lichtcircuit?

“Het is NU het moment voor een kwantumsprong in je kosmische licht essentie”. Je goddelijke hart is een motor die licht breekt, fractaliseert en codeert voor je unieke zielsessentie; om wie je bent; voor wat je nodig hebt.

Wanneer je niet uitgelijnd bent met het kosmische lichtcircuit, stel jezelf dan voor als een gedimde lichtsfeer. Omdat je licht niet genoeg geëvolueerd is om het echt op te nemen, te integreren of te co-creëren met die trillingsniveaus. Bijgevolg kun je als mens geen kwantumsprongen maken om te evolueren met wat deze spannende tijden je geven. Om ten volle een kwantum sprong te maken en te evolueren met de Aarde en de inkomende lichtfrequentie, dien je jezelf te upgraden.

Ontdek de oude lichtpatronen van je wezen en bevrijd jezelf. Als je vastzit in spirituele cirkels en verlangt naar kosmische verbinding, ben je klaar voor een kwantumsprong. Laat je goddelijke hart licht breken en upgrade jezelf om jouw evolutie te belichamen.

Waarom zijn de Kosmische Lichtnetwerken hier voor jou?

Omdat kosmische en aardse gebeurtenissen uit het verleden een negatieve invloed hebben op je zielsgeschiedenis, ben je afgeweken van een hogere kosmische verbinding en losgekoppeld. Je licht stagneerde, evolueerde niet mee met de kosmische evolutie. Je lichtessentie bevroor. Je lichamelijke mens-zijn nam de overhand en je licht gedimde. Terwijl Kosmos, of het metaversum, zoals je zou kunnen zeggen, altijd in ontwikkeling is!

Ontmoet je Lichtmeester Sabrina Di Nitto Artikel Bloom 3

Dit is een kosmische wet die hier regeert. Ieder van ons die in dit metaversum woont, bevindt zich in een evolutionair proces naar de volledige bloei van de kosmos en inherent de volledige bloei van je zielen

Evolutie is de sleutel voor jou en "Alles Wat Is". We leven in deze kosmos onder deze evolutionaire wet. Het geldt voor ons allemaal. Wanneer je verstrikt bleef in een bepaald deel van de kosmos, evolueerde je niet met kosmisch licht. Wanneer je de evolutionaire codes in het licht ontbreekt, gaat de kosmos altijd verder terwijl jij je loskoppelt. Je licht stagneert dan, dimt, verliest zijn dynamiek van de schepping. Je verliest je scheppergaven die je aangeboren natuur als ziel zijn. Het resultaat is dat je je meer identificeert met je menselijkheid en haar beperkingen dan met je ziel.

Het is ieders keuze om te luisteren naar de roep van onze ziel. Er is namelijk zoiets als Divine Timing om de heelheid van Licht die je bent te belichamen. Als je deze roep voelt, zal je veel baat hebben bij de Kosmische Licht Netwerken. Ik help je graag verder.

Door Sabrina Di Nitto,
Divine Heart Mystery School
www.enlightenmentcodes.com

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Astrologie

Astrologische tendensen voor 2024

Astroloog Paul Van Egghen beschrijft de astrologische tendensen voor 2024. Na vele jaren van…

Lees meer
Dossier 2024

Voorspellingen 2024 • In de ban van 2024 • Wereldbeeld en politiek

Ook benieuwd naar de voorspellingen voor 2024? Bloom ging te rade bij astrologen, kaartleggers en…

Lees meer
Astrologie

Vissen, jouw jaarhoroscoop 2024-2025: gelukkige verjaardag!

Het sterrenbeeld Vissen is jarig als de maanden februari en maart hun intrede doen. Met de…

Lees meer
Bloom 3 - 2024

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom