Summer Bloom Festival - Oostende - tickets >

Contact met je baby tijdens de zwangerschap: Daisy deelt haar ervaring

Liefde & Relatie
Daisy Buytelaar
22/12/2021
Contact met je baby tijdens de zwangerschap: Daisy deelt haar bijzondere ervaring

Communiceren met je ongeboren kindje. Open staan voor de ziel van je ongeboren, soms zelf nog voor je daadwerkelijk zwanger bent, creëert een unieke band tussen moeder en kind. Spiritueel in het leven staan, geeft een geheel nieuwe dimensie aan een zwangerschap. Zo kun je je op energetisch niveau verbinden met de ziel van je kindje. Auteur Daisy Buytelaar deelt haar ervaring met de Bloom-lezers. Al voor haar zwangerschap heeft ze contact met haar dochtertje Bloom (toepasselijke naam ;)).

Ik zal dit moment nooit vergeten. Deze heldere boodschap van onze baby liet ons weten dat het tijd was om de vroedvrouw te bellen. Ik was pas een paar uur bezig. Om 03.45 uur werd ik wakker met krachtige weeën die snel op elkaar volgden. Toen mijn partner me meerdere malen vroeg tijdens de eerste uren of de vroedvrouw al kon komen voelde ik steeds een hele duidelijk nee. Tot ik ineens heel helder mijn dochter voelde zeggen: “Mama, ik kom snel”. Ik zei resoluut tegen mijn partner dat de vroedvrouw nu moest komen, omdat onze dochter eraan kwam. Rond half 8 kwam zij bij ons thuis aan en om kwart over tien is Bloom geboren. Tijdens haar geboorte ben ik nog nooit zo meegenomen door mijn lijf, mijn intuïtie en oerkracht. De telepathische verbinding die ik met mijn dochter afgelopen jaren had opgebouwd kwam tot bloei.

Een reis van heling, herinneren en openen

”Ik wilde onderzoeken hoe het kon dat ik zoveel liefde voelde voor een ziel die niet fysiek aanwezig was op aarde.”

Onze relatie begon in de energie. Lange tijd had ik mij afgesloten voor de onzichtbare wereld, maar toen ik op mijn 27e overspannen raakte, kreeg ik een wake-upcall. In deze periode leerde ik twee kanten van het leven kennen: het zogenaamde stukje ervoor en het stukje erna. In de tijd dat ik mij weer ging openen voor mijn intuïtieve gaven kwamen er twee zielen uit onze vrouwenlijn gedag zeggen. Mijn overleden oma en mijn toekomstige dochter. De een had het licht nog niet gevonden en was blijven hangen en de ander kwam vertellen dat ze in de toekomst bij ons werd geboren.

Het voelen van overleden mensen was bekend voor mij, dat was precies de reden dat ik mij was gaan afsluiten. Het voelen van mijn toekomstige dochter leek ook bekend, maar ik kon niet plaatsen waarom. Ik wilde onderzoeken hoe het kon dat ik zoveel liefde voelde voor een ziel die niet fysiek aanwezig was op aarde. Een reis naar binnen begon en onze liefde groeide groter en grootser. Ik wist dat zij op een dag bij mij en mijn partner geboren zou worden, maar wanneer, hoe en waar was nog een raadsel.

Het moederschap in onze vrouwenlijn voelde niet heel licht en ik werd me bewust van patronen die ik niet wilde meenemen in de relatie die ik ooit met mijn dochter zou hebben. Een reis van heling, herinneren en openen was begonnen. Ik wilde me voorbereiden op haar komst en onderzoeken wat voor soort moeder ik in essentie was. De ziel van onze dochter kwam af en toe voorbij om mij te helpen met schrijven, met voelen en met doorbraken. We werkten samen. Zij vanaf haar plekje en ik op de aarde. Onze relatie bestond dus al ver voordat ik zwanger raakte.

Samen leren en groeien

Het boek dat tijdens deze reis ontstond bleek niet alleen een voorbereiding op haar komst, maar bleek een ware reis naar binnen waarin mijn waarheid zich onthulde. Het boek nam me mee aan haar hand om te onderzoeken, te ontdekken en te vinden wie ik werkelijk ben, waar ik vandaan kom en waar ik naartoe ga. Ik ontdekte dat mijn boek niet alleen ging over het voorbereiden op het moederschap, maar over thuiskomen in jezelf. Zodat ik bijvoorbeeld mijn perfectionisme en angst om fouten te maken los kon laten en daardoor het ouderschap een frisse start kende. Waar natuurlijk ook uitnodigingen klaar staan om verstuurd te worden om samen te leren en groeien. De voorbereiding was niet om het maken van fouten te voorkomen, maar om alles te verwelkomen in het leven samen en weten dat liefde altijd aan de bron staat van iedere ouder-kindrelatie.

Tijdens deze reis werd ik geholpen door zoveel bijzondere wezens: mensen, de aarde, de sterren en de zon. Ik liet mij ook begeleiden door een lieve gids van vlees en bloed. Toen ik eenmaal zwanger bleek van onze dochter ontstond voor deze gids een nieuwe rol als licht-doula. Zij luisterde tijdens onze zwangerschap naar onze dochter en vertelde mij wat zij te vertellen had. Zo leerde ik mijn dochter tijdens de zwangerschap nog beter kennen en werkten we samen naar haar geboorte toe. De verhalen die zij vertelde gingen niet zozeer over babydingen. Bloom gaf hele wetenschappelijke informatie, kosmische updates en bekommerde zich ook om mijn welzijn. Zij wist dat ik begeleiding op alle vlakken nodig had om me als een ware oermoeder naar haar geboorte toe voor te bereiden. Op alle lagen, dus lichaam, geest en ziel.

Daarnaast vertelde zij hoe ze genoot van de tijd in de buik en dat ze het zo bijzonder vond om zichzelf een mensje te zien worden. Ik had misschien een heel klein wezentje in mijn buik, maar mijn baarmoeder was volledig gevuld met een enorme wijsheid.

Gedragen door liefde en energie

”Ik wist dat we samen gedragen zouden worden door de krachtigste liefde en de mooiste energie.”

Ik wist door alle sessies wat er zou gebeuren tijdens haar geboorte. Dat we samen gedragen zouden worden door de krachtigste liefde en de mooiste energie. Ik wist dat er voor haar een programmaatje zou gaan draaien, waaraan zij zich kon overgeven. Ik wist dus ook dat het belangrijk was dat ik dat zou doen. Zij liet weten mijn hand vast te houden in de energie tot het moment daar was om los te laten. Dat moment was toen zij zei: “mama, ik kom snel”. Een paar woorden, een klein zinnetje, met zoveel kracht. Het was een resultaat van een diep vertrouwen in elkaar. Zij wist dat ik naar haar zou luisteren, omdat zij wist dat ik dat al die jaren had gedaan. Ik wist dat ik haar kon vertrouwen, omdat zij me nooit iets anders dan waarheid had verteld.

Het is voor mij belangrijk om de baby’s die wij dragen te zien als zoveel meer dan een klein mensje. Zij zijn een bron van wijsheid, klaar om te vertellen en zich met ons te verbinden. Bloom laat me altijd weten, dat zij een wijs meisje is. Ik vind het dus belangrijk dat ik haar daarin zie en haar niet kleiner maak, omdat we nou eenmaal bedacht hebben dat baby’s hulpeloos zijn en alles nog moeten leren. Ze ontdekt nieuwe dingen als iedere andere baby, maar ondertussen ervaart zij ook zoveel meer.

We kletsen nog steeds kort en krachtig in de energie. Als ik haar nieuwe dingen laat doen (die mij spannend lijken), dan laat ik haar altijd even weten dat ik het zelf spannend vind, maar dat ik vertrouw op haar kracht. Zodra ik dit heb gedaan, dan mag ik van haar horen: “Dankjewel mama, dat je mij laat ervaren”. Die momenten koester ik, want ik weet welke weg wij samen hebben afgelegd om op deze zinnetjes te kunnen vertrouwen. Door de samenwerking met de ziel van onze dochter voelde ik mij tijdens de zwangerschap in mijn kracht staan. Ik wist dat als er iets mis zou zijn, dat zij dit aan me zou laten weten. Ik wist dat als ik onzeker was, dat ik alleen maar aan mijn buik hoefde te vragen hoe het ging.

Terwijl ik diepe emoties en verdriet ging doorvoelen, liet Bloom weten oké te zijn. Een naam die ze overigens ook zelf liet weten tijdens de zwangerschap! Zij was zich zo bewust van wie zij is en wie ik ben. Dus ook wat van mama was en wat van haar. Wij stonden heel helder in onze kracht samen en maakten samen onze keuzes. Ik heb een minimaal aantal echo’s laten doen, omdat ik het veel leuker vond om te leren vertrouwen op onze aardse lichtverbinding. Ik deed geen extra onderzoeken naar afwijkingen, want ik wist dat het kindje in mijn buik precies zo zou zijn zoals haar ziel dat wenst. Iedere keuze wilde ik baseren op haar kracht en vertrouwen. Dus vanuit onze verbinding weten hoe het gaat, in plaats van andere mensen of onderzoeken dit laten invullen. Dit gaf me heel veel vertrouwen in mijn intuïtie en daardoor kon ik me overgeven tijdens haar geboorte. Ik had de perfecte vroedvrouw gekozen, die mij vanaf het begin heeft aangemoedigd om zelf onze baby te baren. Zij zag mijn kracht, precies zoals ik de kracht van onze dochter zag.

Een natuurlijke gave

Ik heb onze uitwisselingen nooit telepathie genoemd, maar dat is in essentie wat het is. Communiceren van licht naar licht, onafhankelijk van de vorm of de plek waar dat licht zich bevindt. Je zou het magie kunnen noemen, maar het is een natuurlijke gave. Het is het aanzetten en verwelkomen van al je zintuigen voor, tijdens en na een geboorte. Onze ware kracht aan het roer zetten en op het licht vertrouwen.

Benieuwd naar je Jaarhoroscoop voor 2022? Haal Bloom Special 2022 editie 1 nu in huis!

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren
Recente editie

Word een Bloom’er

 • >

  8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

 • >

  toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

 • >

  EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

 • >

  kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

 • >

  unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom