Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Boekreview: Lieve Hemel

Spiritualiteit
Ilse Wanten
03/11/2021
Boekreview: Lieve Hemel

Ilse Wanten, schrijfster en artieste, publiceerde haar eerste boek ZIEL IN ZICHT! al in 2012. Zeven jaar later volgde haar tweede boek LIEVE HEMEL. Een vlot geschreven boek waarin de auteur getuigt van haar ervaringen als Lichtwerker en haar kennis en inzicht met ons deelt. LIEVE HEMEL maakt duidelijk dat nu het moment is aangebroken om onze vrijheid op te eisen en te worden wie we altijd al zijn geweest.

”Op dit moment ben ik hier met de uitdrukkelijke bedoeling de mensheid te helpen met het verruimen en verhogen van haar bewustzijn.”

Reeds tijdens het schrijven aan mijn eerste boek ZIEL IN ZICHT! (2012), ontstond het idee om mijn persoonlijke kosmische getuigenissen verder uit te spitten. Er waren er namelijk zoveel meer dan de 5 visioenen die ik voor dit eerste boek had geselecteerd! Ook nu nam het onderzoek- en schrijfproces opnieuw 7 jaar in beslag. LIEVE HEMEL verscheen in 2019; de Engelse vertaling - DEAR HEAVEN - een jaar later.

Als ik in mijn eerste boek nog moeite had met uit de kast te komen, dan ging dat in LIEVE HEMEL al een heel stuk beter. Hoe groot mijn eigen weerstand soms ook was; ik kon er niet langer omheen: ik ben een Lichtwezen met een multidimensionaal, buitenaards bewustzijn. Ik ben reeds bij de Aarde betrokken geweest vanaf haar prille begin. Op dit moment ben ik hier met de uitdrukkelijke bedoeling de mensheid te helpen met het verruimen en verhogen van haar bewustzijn. Dat probeer ik te doen door mijn persoonlijke kosmische ervaringen en mijn hogere inzichten te vertalen en te delen.

De geschiedenis zoals men die nog steeds tegenwoordig in de klaslokalen presenteert, is niet de juiste. Er is met deze mensheid en de planeet Aarde heel wat anders aan de hand. Vele Sterrenvolkeren hebben destijds - eonen geleden - de handen in elkaar geslagen en ervoor gezorgd dat de mensheid hier werd 'ingezaaid'. Dat er sindsdien heel wat kapers op de kust zijn geweest, hebben we inmiddels geweten. Dagelijks ondervinden we hiervan nog steeds de gevolgen!

Zoals op de achterkant van het boek staat vermeld, is LIEVE HEMEL een boek dat uitdaagt en inspireert, maar bovenal oproept tot het doorprikken van de heersende illusie(s). De tijd is immers nu. Nu is hét moment aangebroken om onze vrijheid op te eisen en te worden wie we altijd al waren voorbestemd te zijn. Wanneer we straks eindelijk weer de vrede van het Paradijs zullen proeven, zullen we dat als multidimensionale lichtwezens doen die hier op Aarde een fantastische ervaring beleven in een fysiek 'voertuig'. Tot die tijd aanbreekt, zijn we hier om ons onze ware aard, onze afkomst én bestemming te herinneren.

Over de auteur

Ilse Wanten Profiel Boekreview Web Bloom 2021

Ilse Wanten (°1973) werkte jarenlang als professioneel actrice/danseres/performance-artieste en model. In 2005 leidde een solo-project als vanzelf naar het schrijverschap. Ilse publiceerde reeds twee boeken (ZIEL IN ZICHT! + LIEVE HEMEL) en een reeks artikelen die in verschillende tijdschriften verschenen (Spiegelbeeld, La Verna, Bloom,...) Daarnaast werkt Ilse op regelmatige basis voor Opera Ballet Vlaanderen, maakt ze muziek en zingt ze onder de naam ISLE OF THE SKY. Toen het afgelopen jaar de wereld tot stilstand werd gedwongen, voelde ze dat het juiste moment was aangebroken om de grote omwenteling die momenteel plaatsvindt opnieuw in klank en geluiden om te zetten. Het resultaat leidde inmiddels tot een heuse cd: WHY I LIVE IN ANTWERP.

LIEVE HEMEL
Auteur: Ilse Wanten
Prijs: €20,00
Je kunt het boek hier kopen.
Andere verkooppunten vind je hier.

Meer info, foto's, video-clips, blogs, ect. vind je op haar website: www.ilsewanten.com
Daar kan je je ook inschrijven op haar nieuwsbrief.

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Inspiratie

Inspiratie uit de tuin: een spirituele reis in de natuur

In de drukte van het moderne leven is onze tuin vaak een oase van rust, een toevluchtsoord waar we…

Lees meer
Spiritualiteit

Ascensie • Groeien doorheen dimensies

De shift van de derde dimensie (3D) naar de vijfde (5D) is niet meer dan een (eerste) reuzensprong…

Lees meer
Inspiratie

Waar moet je rekening mee houden bij de overgang van de winter naar de lente?

Bij de overgang van de winter naar de lente ervaren veel mensen een merkbare verschuiving in…

Lees meer
Bloom 5 - Special - 2024

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom