Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Bloom's shopping tips voor april 2022: vind hier de fijnste verwennerijen, producten en diensten

Lifestyle
Bloom
23/03/2022
Bloom's shopping tips voor april 2022: vind hier de fijnste verwennerijen, producten en diensten

Iedere maand selecteert Bloom de mooiste, magische verwennerijen speciaal voor haar lezers. Ontdek hier de betoverende musthaves die Bloom deze maand handgeselecteerd heeft!

Cleansing Box By Morag Online Shared Shopping Page

By Morag - House Cleansing Box, €51,95

Wil jij jouw huis eens goed onder handen nemen en op een fijne manier spiritueel reinigen? Dit mooie houten kistje is gevuld met verschillende magische potjes en flesjes die je kunt gebruiken volgens de omschrijving of op jouw eigen manier. Morag’s house cleansing box zit vol met producten om jouw huis eens grondig spiritueel te reinigen. In deze omschrijving leg ik uit hoe ik deze producten gebruik bij mijn huisreiniging. Voel je vrij om de box te gebruiken zoals jij het passend vindt in jouw situatie.

www.bymorag.nl

Clarity Les Huit Online Shared Shopping Page

Les Huit - Giftbox Clarity, €95,00

Dit pakket bevat alle essentials om meer helderheid in je hoofd én je omgeving te creëren. Laat troebele en afleidende gedachten verdwijnen met behulp van dit mindful pakket. Deze Clarity Set bevat een aura- en roomspray om je woonruimte en je aura te zuiveren van negatieve en afleidende invloeden, een pure essential oil om de juiste sfeer te scheppen, een roll on essential oil om op elk moment van de dag te gebruiken en een ruwe amethist. Amethist staat bekend om zijn zuiverende en beschermende werking. Kortom: dit pakket is een echte must have.

www.leshuit.be/

Positive vibes kaars positivityshop Online Shared Shopping Page

Positivity shop - Positive Vibes Edelsteen Kaars, €39.95

Onze geliefde Positive Vibes Edelsteen Kaars is zorgvuldig ontworpen met als doel positieve energie te creëren. De 100% ecologische sojawas (soy wax) kaars bevat 3 lonten (katoen) en 3 prachtig geslepen edelstenen van hoge kwaliteit. De combinatie van deze edelstenen wordt de ‘Gouden Driehoek’ genoemd. De Gouden Driehoek bestaat uit Amethist, Bergkristal en Rozenkwarts. De combinatie van deze drie edelstenen zorgt voor een werkzame mix van reinigende en activerende energie. Met onze Positive Vibes Edelsteen Kaars creëer je dus een optimale positieve energiestroom!

Als alle sojawas is opgebrand kun je de edelstenen voorzichtig reinigen met (koud)water en ze een nieuwe plek geven in huis. Je kunt de edelstenen ook bij je dragen.

www.positivityshop.nl/

Shopping-Pagina-Bloom-2106-Online-Augustus-winniefred-badzout

The Herborist - Winiefred's (voet) badzout, €15,40

Winiefred (voet) badzout, met zijn rijke natuurlijke samenstelling, bevordert de circulatie, reinigt tot diep in de poriën en maakt de huid weer soepel. Je kunt dit badzout gebruiken in een gewoon (bubbel)bad, of in een verkwikkend voetbad. De rijke minerale samenstelling en het gehalte aan spoorelementen in het zout afkomstig van de Dode Zee zijn volledig uitgebalanceerd. Deze belangrijke bouwstoffen hebben een positieve werking op de stofwisseling en houden het mineralenbestand van de huid in evenwicht. De etherische olie van mandarijn en rozemarijn werken ontspannend bij slaapproblemen, stramme spieren, zware benen en vermoeide voeten. Daarnaast ondersteunen de etherische oliën die in het (voet) badzout verwerkt zijn het afweersysteem en geven ze meer energie en levenskracht.

www.theherborist.be

Tarot van isis set Erna Droesbeke 9789072189264 boek Bloom web

BLOOM - Tarot van Isis Set, €36,95

De Tarot van Isis Set is een herwerking van de eerder verschenen Tarot van Isis boek en Tarot van Isis kaarten. In 2021 bestaat de Tarot van Isis 36 jaar. Hoog tijd om een herwerkte, luxueuzere versie leven in te blazen, vond auteur Erna Droesbeke. Deze 6de druk omvat nu een set, bestaande uit het Tarot van Isis boek en 36 Tarot van Isis Kaarten. De aanpassingen die de auteur in deze jubileumeditie heeft doorgevoerd zijn gebaseerd op haar spirituele ervaringen in het moderne Egypte en haar werk als astrologe en tarologe. Het Tarot van Isis boek bevat een uitgebreide beschrijving van de 36 Isis kaarten, die onderverdeeld zijn in 22 kaarten van de Grote Arcana die Erna ‘Psychekaarten’ noemt en 14 ‘Richtkaarten’, die de dagdagelijkse levensaspecten vertegenwoordigen, zijnde: liefde, relaties, werk, gezondheid, levensomstandigheden, enzovoort. Linken naar de numerologie, kleurensymboliek en vooral de ‘Spreuken’ uit het ‘Egyptische Dodenboek’ geven de interpretatie van de kaarten een extra dimensie.

www.bloom.be

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Inspiratie

Kan het leren van talen de geestelijke gezondheid helpen?

Kan het beheersen van een nieuwe taal, zoals Engels, een positieve invloed hebben op onze…

Lees meer
Inspiratie

Waarom originele kerstpakketten beter zijn voor de teamgeest

Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat veel bedrijven weer nadenken over het perfecte…

Lees meer
Liefde & Relatie

Dromen en narcisme • deel 2

Veel, zo niet alles wat je droomt, heeft te maken met jezelf. De symbolische boodschappen in dromen…

Lees meer
Bloom 3 - 2024

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom