27+28 april Spirituele Bloom Fair Oktoberhallen Wieze >

Bloom's shopping tips voor augustus 2023: vind hier de fijnste verwennerijen, producten en diensten

Lifestyle
Bloom
27/07/2023
Bloom's shopping tips voor augustus 2023

Iedere maand selecteert Bloom de mooiste, magische verwennerijen speciaal voor haar lezers. Ontdek hier de betoverende musthaves die Bloom deze maand handgeselecteerd heeft!

Shopping edelstenen armband

Edelstenen armband, €39.99

Prachtige power armband voor vrouwen met natuurlijke edelstenen: witte maansteen, rozenkwarts, roze opaal en cracked quartz. Deze lichtroze armband is 18 cm lang en heeft edelstenen met een diameter van 8 mm. Met bijzondere edelstenen voor vrouwen die niet alleen de vrouwelijke hormonen in balans brengen, de vruchtbaarheid ondersteunen en vrouwen ondersteunen tijdens de voorbereiding op het moederschap. Deze edelstenen armband voor vrouwen versterkt de vrouwelijkheid, werkt empowerend en biedt kracht. De edelstenen armband voor vrouwen werd afgewerkt met sterling silver 925, verguld met 18k roze goud én cracked quartz. Een fijn geschenk om te geven en ontvangen! Een liefdevol cadeau voor mama, moederdag, zwangerschap, vriendin, partner!

crystalsbylina.com

Shopping kimono 3

Souljoy, vanaf €39,00

SouljoyColours is een winkel met stijlvolle en duurzame dameskleding uit India. Ontdek de prachtige wereld van SouljoyColours, waar mode, duurzaamheid en authenticiteit samenkomen. Of je nu op zoek bent naar een trendy jurk, een comfortabele broek, een elegante top of een uniek accessoire, SouljoyColours heeft iets voor jou. Hun collecties zijn doordrenkt met levendige kleuren, opvallende patronen en prachtige details, waardoor elk kledingstuk een kunstwerk op zich is. Deze kimono van zijde bestaat uit prachtige kleuren en is gemaakt van recyclede zijden sari’s. Van elke kimono is maar 1 exemplaar.

souljoycolours.nl

Shopping edelsteen zeep

Edelsteen zeep, €9,95

Natuurlijke edelsteen zeep geinspireerd op de nieuwe maan. Deze handgemaakte edelsteen zeep heeft een unieke mix van geuren. Je ruikt onder andere bergamot, blauwe bes, roos, neroli, jasmijn en rokerige musk. Het actieve koolpoeder zorgt voor een diepe reinigen. Deze natuurlijke palmolievrije maan zeep bevat een regenboog maansteen. Deze steen staat kan resoneren met liefde, vrouwelijkheid, intuïtie en de cyclus van de maan. Deze edelsteen zeep met regenboog maansteen is een must-have voor elk spiritueel persoon. Het gewicht is ongeveer 100 gram.

forestfragrances.nl

Shopping slow soul diving

Slow soul diving, vanaf €9,75

Ben je geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling 2.0 en heb je tijd voor oefening en integratie? Dan biedt Slow Soul Diving je een inspirerende duik aan. Ontvang de gratis introductie Dive en duik in je eigen tempo mee via veelzijdige (psycho)educatie, ontwikkelings- en chakrapsychologie, oefeningen, creatieve opdrachten, artikelen, anekdotes, Somatic Meditations en online support! Let’s fire together. Slow Soul Diving. Proef gratis! Verder duiken?

slowsouldiving.nl

Shopping Ceremony kit idee

Ceremony zen kit, vanaf €24,99

Ervaar de mooiste rituelen met pure Peruaanse cacao en witte salie voor een heerlijke detox, het helen van je energie en het openen van je chakra's. Plan je eigen ceremonie met deze alles-in-1 kit, zet je intentie en ervaar deze heilige planten door ze te drinken en te roken. De betoverende Peruaanse ruwe cacao staat bekend als echte hartopener, voor het zuiveren en helen van je 4e chakra. Ook witte salie kruiden worden als heilig beschouwd vanwege zijn energie-reinigende effecten. Daarom kun je met deze kit witte salie smudgen (roken), maar ook drinken uit dit prachtige Japanse kopje. Een complete kit voor het zuiveren van je zeven chakra’s.

hakunamatatakit.com

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Astrologie

Kinderwens? Plan je zwangerschap aan de hand van de Maan

Kan je de kans op zwangerschap vergroten door de positie van de Maan in beschouwing te nemen?…

Lees meer
Column

Wij, makers van het nieuwe

Ik woon in een dorp met zo’n 150 inwoners. Het dorp bestaat grof gesteld uit twee kampen: mensen…

Lees meer
Spiritualiteit

Koester je roots

We zijn kinderen van de aarde. Fysieke wezens met onze roots in aardse cellen die een verhaal…

Lees meer
Bloom 4 - 2024

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom