Home

Overige

Mijn account

Ontwikkel je ware potentieel: Carine De Backer van 'Hands of Light' in de kijker

Inspiratie
Phebe Somers
08/10/2019
Reportage - Ontwikkel je ware potentieel

De zoektocht naar balans, energie en een gelukkig en vervullend leven verloopt zelden zonder obstakels. Velen hebben een extra duwtje in de rug nodig. Die taak neemt Carine De Backer van 'Hands of Light' maar al te graag op zich. In haar praktijk begeleidt ze dagelijks mensen die nood hebben aan een methode op maat om hun gezondheid, welzijn en persoonlijke ontwikkeling op te krikken. Wij gingen speciaal voor jullie op ontdekkingstocht in de wondere wereld van 'Hands of Light'.

De strijd tegen stress

Depressie, burn-out, chronische vermoeidheid... het lijkt alsof deze fenomenen aan een opmars bezig zijn in onze westerse samenleving. De grote boosdoener? Stress. Het constant moeten verwerken van prikkels, totdat ons lichaam én onze geest er niet meer in slagen om tot rust te komen. Om deze dreigende trend aan te pakken, zweert Carine bij mindfulness en meditatie. Tijdens de cursus mindfulness reikt ze je verschillende concrete en praktische tools aan om met meer vertrouwen in het leven te staan en anders te leren omgaan met uitdagingen, conflicten en problemen.

”Het doel? Stress te lijf gaan en je geest tot rust brengen.”

Dat meditatie heilzame effecten op de gezondheid van een mens kan hebben, is ook de wetenschapswereld niet ontgaan. Daar speelt Carine dankbaar op in, door tweewekelijks een geleide meditatiesessie te organiseren. Het doel? Stress te lijf gaan en je geest tot rust brengen. Samen met jou slaat Life Coach Carine de handen in elkaar om met behulp van verschillende methodes die dagelijkse hoge verwachtingen het hoofd te bieden.

Een wereld vol energie

Carine is ook Healer en Reiki Master. Haar kennis en ervaring geeft ze graag door tijdens workshops en inwijdingen in Reiki, Seichem, YOD of Violet Vuur. Een verdere greep uit haar aanbod: massages, oorkaarsen en magneetsieraden. Een mix van populaire technieken en minder bekende manieren van werken met energieën dus, waardoor Carine steeds een therapie of cursus op maat kan aanbieden. Elk individu is uniek, dus waarom zou iedereen steeds naar dezelfde behandelwijze moeten grijpen? Net die persoonlijke aanpak zit diep geworteld in het DNA van 'Hands of Light'.

(lees verder onder de afbeelding)

Publireportage Hand of Light Carine De Backer oorkaarsen Bloom web

Een persoonlijke missie

Carine ging ooit zelf op zoek naar een manier om haar vitaliteit terug te winnen en met meer voldoening en plezier in het leven te staan. Haar energiepeil daalde zienderogen, mede in de hand gewerkt door haar doorgedreven perfectionisme. Vandaag kan ze terugblikken op een prachtige zoektocht waarbij ze zich ten volle kon ontplooien als mens en heel wat, tot dan toe onbenutte, talenten ontdekte. Vanaf dat moment beschouwde ze het als haar missie om zoveel mogelijk anderen te helpen een gelukkiger leven te leiden.

Wens je de verantwoordelijkheid voor jouw eigen leven en geluk in handen te nemen, en de eerste stap te zetten om jouw potentieel ten volle te ontwikkelen?

Wil jij je vitaler en sterker voelen? Neem dan contact op met Carine voor een persoonlijk intakegesprek. Samen met jou bekijkt ze wat de meest aangewezen aanpak is om jouw vooropgestelde doelen te bereiken.

Publireportage Hand of Light Carine De Backer Bloom web

Carine De Backer - Hands of Light
Hazenhof 15, 9120 Beveren-Waas
+32 (0)496 38 82 24
info@hands-of-light.be

http://www.hands-of-light.be

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Liefde & Relatie

Nieuwsjaarsresolutie: een betere relatie in 2020

Liefde op het eerste gezicht, de eerste kus, de bekende vlinders in de buik en het gevoel om altijd…

Lees meer
Kristallen & Edelstenen

Edelsteen elixirs - pure kracht in een flesje

Elixer van edelstenen, ook wel edelsteenwater genoemd, is een enorm krachtig drankje dat…

Lees meer
Liefde & Relatie

Op zoek naar een anti-hartenbreker: hoe overleef je liefdesverdriet?

Sinds mensenheugenis is liefde alomtegenwoordig in zowat elke cultuur. De oude Grieken kenden maar…

Lees meer
Bloom september 2020

Word een Bloom’er

  • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2020, jaarhoroscoop 2020, ascendanthoroscoop 2020, je Chinese horoscoop 2020,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen