Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

ART deck - Connected by heart - Nicolette Van Den Hadelkamp

Inspiratie
Birgitta van der Linden
02/04/2024
ART deck - Connected by heart - Nicolette Van Den Hadelkamp

Kunstenares Nicolette van den Hadelkamp ontwierp een inspirerend kaartendeck, gebaseerd op 44 van haar mooiste kunstwerken. Kunstkaarten met een boodschap. De tot de verbeelding sprekende kaarten onthullen unieke persoonlijke boodschappen die diep in ons verborgen liggen. Het kaartendeck heeft daarnaast ook een begeleidend boekje, waarin de universele boodschappen van de 44 kunstkaarten zijn opgenomen.

”Dit is wat ik hier te doen heb: kunst maken.”

Het ART Deck - Connected by heART is speciaal ontworpen voor de moderne, zelfbewuste vrouw. Ze leidt haar leven als een Queen en ze voelt zich verbonden met alle andere Queens die dit pad met haar bewandelen. De kaarten en bijbehorende boodschappen begeleiden je met inzichten en inspiratie; ze ondersteunen je op je pad terug naar je ware kern.” Nicolette: “Dit is wat ik hier te doen heb: kunst maken."

Jarenlange zoektocht

Nicolette ging voorafgaand aan het creatieproces van het ART deck zelf ook op ontdekkingstocht naar haar ware kern. Een reis die haar terugbracht naar haar jeugd en waarbij ze opnieuw in contact kwam met haar passie. Nicolette: “Ik was al op jonge
leeftijd bezig met vragen over de zingeving van mijn leven. Hoe ontdek ik mijn ware passie? Wat heb ik hier te doen? Het was de start van een jarenlange zoektocht, waarbij ik soms verblind werd door angst.”
Nicolette pelde laag voor laag af en kwam tot de kern. “Ik voelde weer waar ik als kind zo van genoot: tekenen en schilderen, wegdromen in een magisch universum. Ik besefte dat dit is wat ik hier te doen heb: kunst maken.”

Nicolette sprong in het diepe. Ze meldde zich aan voor een intensieve kunstopleiding die ze begin 2020 afrondde. Ze was er klaar voor haar werk aan de wereld te tonen en te exposeren in binnen- en buitenland. De lockdowns wijzigden echter de koers. Nicolette ging terug naar haar atelier, creëerde kunstwerk na kunstwerk en kwam nog dieper tot haar ware kern. “Tijdens het schilderen kwamen er voortdurend boodschappen bij me binnen. Toen wist ik het zeker: het is de bedoeling dat ik van mijn kunst een kaartendeck maak. Woord voor woord noteerde ik de boodschappen die door me heen stroomden en ik bleef me openstellen voor nieuwe schilderijen.”

Nicolette is een kunstenares met een missie: met haar kunst verspreidt ze liefde en schoonheid over de hele wereld. In haar schilderijen staat vrouwelijke kracht vanuit zachtheid, wijsheid en verbinding centraal.

Kunstwerken vanuit het hart

Boekreview Art Deck vierkant

Wat in 2020 begon met het schilderen van een serie ‘Queens’, mondde uit in een heuse collectie van magische kunstwerken met o.a. dieren, abstracten en zelfs stillevens. Handgeschilderde werken op doek met mixed media, olieverf en vaak ook goudblad. De ‘Queens' kwamen voort uit ‘corona’, dat ‘kroon’ betekent.

Nicolette: “Een kroon draag je met waardigheid, precies zoals een koningin dat doet. Waardigheid vloeit voort uit verbinding met jezelf, met je hart, je veilig voelen in je eigen universum. Van daaruit kan je de verbinding met anderen aangaan. Die verbinding is een belangrijk thema in al mijn kunstwerken.” Uit deze diverse series van schilderijen werd het ART deck geboren.

Gouden randje

Het ART deck - Connected by heART is een kaartendeck met een gouden randje. Nicolette: “Dit kaartendeck komt vanuit mijn hart en is ontstaan vanuit mijn verbinding met het goddelijke. Het mooie van artwork is dat je het op verschillende manieren kunt inzetten, zoals met dit kaartendeck. Er kan een hartsverbinding ontstaan voor heling en verbinding met jezelf en elkaar. Dat is de boodschap die in elke kaart is verwerkt.” Over al het artwork dat ze maakt, heeft Nicolette een heldere visie: "Ik wil een web van liefde vormen rondom de aarde. For all the Queens globally out there."

Kunstenares met een missie

Boekreview Art Deck Nicolette

Nicolette van den Hadelkamp is een bevlogen kunstenares. Ze luisterde naar haar intuïtie en de fluisteringen van haar hart en kwam zo terug bij haar ware levensdoel: kunst maken. Een hobbelig pad van transformaties, overwinnen van diepe angsten, maar vooral ook van intens geluk. Haar innerlijke vuur brandt heviger met elke penseelstreek die ze maakt.

Nicolette is een kunstenares met een missie: met haar kunst verspreidt ze liefde en schoonheid over de hele wereld. In haar schilderijen staat vrouwelijke kracht vanuit zachtheid, wijsheid en verbinding centraal. Ze exposeerde recent in Miami en was net te zien in de Amerikaanse reality show 'The Outstanding Artist' op YouTube.

Over het ART deck – CONNECTED BY HEART

De 44 inspirerende kunstkaarten met begeleidende inzichtelijke boodschappen in het bijgeleverde boekje begeleiden je op je pad naar je ware kern. Ze zetten je in je kracht om de koningin van je eigen universum te zijn, in verbinding met jezelf én andere Queens waar ook ter wereld. Achter elk schilderij dat op de kaarten prijkt, zit een betekenisvolle boodschap.

Auteur/kunstenares: Nicolette van den Hadelkamp
Prijs:
€ 49,95
Inhoud:
44 unieke kunstkaarten
+ begeleidend boekje met boodschappen
Verpakking:
kleurrijk geïllustreerde en stevige doos
Taal:
Engels (Nederlandse vertaling online beschikbaar)
Te bestellen via:
www.nicolettefineart.com

Krachtplekken Belgie Nederland Bloom Tijdschrift Lijn

Wat anderen zeggen

'Dit kaartendeck is magisch. De eerste kaart die ik trok, was die van de libelle. De libelle staat voor transformatie en begeleidt mij terwijl ik mijn weg zoek in een nieuw leven, in een nieuwe stad, waar ik niemand ken. Ik ontving dit kaartendeck als een verhuiscadeau van een vriendin. De kaart van de libelle bevestigde en ondersteunde mijn intuïtie en helder weten over een nieuw begin. Sinds die tijd is er een overvloed aan magie in deze nieuwe fase van mijn leven. Ik gebruik de kaarten ook met vrienden, familie en cliënten. Telkens opnieuw ervaar ik hoe de kaarten een innerlijk weten naar boven brengen. Dit is voor mij de essentie van dit deck.’ - J. uit Duitsland

'Het is werkelijk prachtig, in alle details. Tot tranen toe geraakt!' - T. uit Nederland

'Echt het mooiste en meest betekenisvolle kaartendeck dat ik ooit in handen had. Gelijk drie kaarten gelegd en… wauw: 100% accuraat!' - P. uit Nederland

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Astrologie

Mercurius retrograde • 2 april tot 25 april 2024 • Wees flexibel en geduldig

Wat gebeurt er als Mercurius retrograde loopt, wat het geval is van 2 april tot 25 april 2024?…

Lees meer
Astrologie

Daten volgens de Chinese astrologie: dit Chinese teken is jouw perfecte match

Welke Chinese tekens matchen het beste met elkaar op vlak van liefde? Evenals de Westerse…

Lees meer
Spiritualiteit

Ayahuasca: het grote mysterie

Een goede vriend vertelde me dat hij zou deelnemen aan een Ayahuascaceremonie. Ik had eerder al…

Lees meer
Preorder | Bloom 4 - 2024

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom