Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

5 & 6 augustus 2023 • Summer Bloom Fest 2.0 • Deinze (BE): de ultieme zomerbeleving voor body, mind & soul

Gelukkig Leven
Nathalie De Jongh
29/07/2023
5 & 6 augustus 2023 • Summer Bloom Fest 2.0 • Deinze (BE): de ultieme zomerbeleving voor body, mind & soul

Op 5 en 6 augustus 2023 gaat Summer Bloom Fest 2.0 door, hét festival van Bloom dat mindfulness en spiritualiteit voor iedereen toegankelijk maakt. Na het overweldigende succes van vorig jaar neemt Summer Bloom Fest deze keer een nog grotere locatie in: het adembenemende recreatiedomein ‘De Brielmeersen’ in het hartje van Deinze (nabij Gent). Het belooft een onvergetelijk en betoverend weekend te worden, met bekende en inspirerende sprekers zoals spirituele gids Swami Purnachaitanya en professor en psycholoog Mattias Desmet.

Dit buitengewone festival is dé gelegenheid om jezelf onder te dompelen in een ultieme ervaring voor body, mind & soul. Stel je voor: twee dagen lang verbinden en groeien te midden van de natuur. Het uitgestrekte terrein van maar liefst 5000 m², vlakbij de bruisende stad Gent, wordt omgetoverd in een magische wereld vol verrassingen.

Zomerse magie en verbinding

Summer Bloom Fest 2.0 is een festival waar je in zachtheid kan thuiskomen: je hart, je ziel en je hele lichaam krijgen de volle aandacht. Bereid je voor op een spirituele tweedaagse waarbij je kunt leren, dansen, zingen, loslaten en ontspannen. Dat allemaal op één bijzondere locatie.

Verwacht inspirerende gastsprekers en workshops, energieke live optredens en een overvloed aan activiteiten die je zintuigen prikkelen en je geest verruimen.
Voel de zomerse magie en deel deze unieke ervaring met gelijkgestemde zielen die samenkomen om te genieten van wat het leven allemaal te bieden heeft.

Laat je inspireren: de headliners

Er staan heel wat mooie namen op de line-up van Summer Bloom Fest 2.0. De headliners zijn ongetwijfeld Mattias Desmet en Swami Purnachaitanya.

Op 5 augustus geeft professor en psychotherapeut Mattias Desmet de lezing: ‘De crisis van de waarheid in tijden van propaganda’. Mattias Desmet schreef verschillende boeken, waaronder de internationale bestseller ‘De psychologie van het totalitarisme’ en werd in 2020 bekend bij het grote publiek met zijn theorie over massavorming die vooral tijdens de coronacrisis veel aandacht kreeg.

Op zondag 6 augustus geeft spirituele gids Swami Purnachaitanya een workshop over meditaties en mantra’s en hoe deze in je dagelijkse leven mee voor evenwicht en innerlijke rust kunnen zorgen. De in Nederland geboren Swami Purnachaitanya werd in India opgeleid tot meditatie-, yoga- en mantradocent en reist de wereld rond om eeuwenoude inzichten over zelfontwikkeling te delen.

Viering van spiritualiteit

‘We zijn enorm verheugd om de tweede editie van Summer Bloom Fest aan te kondigen’, zegt organisatrice Eva Vanooteghem. ‘Dit festival is een viering van spiritualiteit en welzijn. We kunnen niet wachten om onze bezoekers te verwelkomen en hen te laten stralen in de betoverende omgeving die we gaan creëren.’

Summer Bloom Fest bestaat uit verschillende zones om te verkennen. In de Holistic Zone neem je deel aan yogalessen, groepsmeditaties, sjamanistische reizen en ecstatic dance. In de Jupiter Zone woon je boeiende lezingen bij over diverse onderwerpen. De Fusion Zone biedt workshops over onder andere kruiden, voeding en lachyoga. In de Plaza vind je ervaren astrologen, mediums en kaartleggers voor persoonlijke consulten. De – niet onbelangrijke – food zone voorziet in heerlijke drankjes en gezonde hongerstillers. Tot slot beleef je heel wat shopplezier bij de leuke bazaars met de mooiste spirituele en new age snuisterijen.

Natuurlijk heeft Bloom ook aan de kids gedacht. Die kunnen zich volledig uitleven in de nabijgelegen speeltuin en zullen dus niets te kort komen.

Summer Bloom Fest 2.0 belooft een betoverende ervaring te worden waar dromen werkelijkheid worden en de magie van de zomer tot leven komt.

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Astrologie

Happy Spring Equinox

Met de lente-equinox, ook wel de maart-equinox genoemd, die plaatsvindt op woensdag 20 maart 2024…

Lees meer
Huis & Thuis

Een zen interieur creëren? Gebruik deze 5 tips!

Een opgeruimde en harmonieuze omgeving is de perfecte basis voor een ontspannen en vredig thuis,…

Lees meer
Astrologie

Astrologische tendensen voor 2024

Astroloog Paul Van Egghen beschrijft de astrologische tendensen voor 2024. Na vele jaren van…

Lees meer
Bloom 3 - 2024

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom