Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Swami Purnachaitanya: spirituele gids en yogameester

Swami Purnachaitanya Summer Bloom Festival Spirituele Gids 2023 Spreker

Swami Purnachaitanya komt naar het Summer Bloom Festival!

Zondag 6 augustus | Holistic Zone
Uplift your spirit

Het is bevestigd! Swami Purnachaitanya komt naar het Summer Bloom Fest 2023 op 5 & 6 augustus in de Brielmeersen in Deinze! Swami Purnachaitanya (1984) is internationaal bekend als spirituele gids, spreker en auteur van het boek ‘Vind je innerlijke kracht’. Jouw uitgelezen kans om je te verdiepen in meditatie, yoga en mantra’s volgens de leer van de Indiase monniken.

Wat mag je van Swami verwachten?

In deze memorabele workshop deelt Swami Purnachaitanya wat de eeuwenoude geschriften ons vertellen over wat meditatie en mantra’s echt zijn en hoe we deze in ons dagelijks leven kunnen gebruiken. Je leert meer over de tradities waar deze technieken ooit zijn ontstaan en ook ga je ervaren hoe dit nog steeds in onze moderne wereld heel relevant is. Het is een interactieve workshop waar je ook een waardevolle mantra zal leren en hoe je deze later ook zelf kan gebruiken, mocht je dat willen. Ook zal Swami Purnachaitanya een meditatie begeleiden.

Zie Swami Purnachaitanya live aan het werk

📍 Summer Bloom Fest, Brielmeersen in Deinze
📅 5 & 6 augustus 2023
✅ Holistic Zone 6 augustus 'Uplift your spirit'
✴️ Bekijk de volledige line-up hier
🎫
Bestel nu je tickets voor het Summer Bloom Fest 2.0

“Dankzij meditatie wordt het mogelijk om je leven te leven als een uitdrukking van geluk, in plaats van een zoektocht naar geluk”.

Swami Purnachaitanya

Swami Purnachaitanya Summer Bloom Fest 2023

Over Swami Purnachaitanya

Swami Purnachaitanya is een auteur, spreker en life coach extraordinaire. Hij heeft de levens van mensen over de hele wereld getransformeerd met zijn unieke vermogen om diepe oude wijsheid te ontcijferen en deze met eenvoud over te brengen, waardoor het toepasbaar is in ons moderne leven.

Als veelgevraagd leraar in yoga, meditatie en mantra's heeft hij veel gereisd in Azië, Afrika en Europa, waar hij programma's geeft in meer dan 30 landen. Maar zijn reis begon in Nederland, waar hij geboren en getogen is met een sterke band met de spirituele tradities van het Oosten.

Op zestienjarige leeftijd ontmoette hij zijn spirituele leermeester, Gurudev Sri Sri Ravi Shankar, oprichter van The Art of Living. Deze ontmoeting was een bepalend moment dat hem inspireerde om dieper in te gaan op de oude Vedische tradities.

Zijn titel, Swami, betekent 'iemand die gevestigd is in het Zelf', een monnik die zijn leven heeft gewijd aan het dienen van de wereld. En Purnachaitanya, de naam die zijn meester hem gaf, betekent 'hij wiens bewustzijn volledig tot bloei is gekomen’. Door jaren van studie en oefening is Swami Purnachaitanya een unieke brug geworden tussen Oost en West, het oude en het moderne. Zijn enige doel is om de schatten die hij heeft ontdekt te delen, om mensen te helpen een gelukkiger en vervullender leven te leiden.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom