Home

Overige

Mijn account

Spirituele Bloom Fairs najaar 2023
zondag 1 oktber 2023 • Kortrijk Xpo
Koop tickets >

Maak van succes je lotsbestemming met deze tips

Gelukkig Leven
Bloom
04/10/2022
Maak van succes je lotsbestemming met deze tips

Kies er vanaf nu voor om je toekomst niet door je verleden te laten bepalen. Wat gebeurd is, is gebeurd. Nu is het tijd om verder te gaan, om te doen en te worden wat je wil. Investeer in jezelf, zeg vaarwel tegen belemmerende gedachten en kies volledig voor jouw eigen succes én geluk. Hoe? Dat doen we uitgebreid uit de doeken in dit artikel.

”Investeer in jezelf en in jouw leven.”

Je kunt aan de hand van een aantal handige tips en eenvoudige aanpassingen al heel gemakkelijk zelf het heft in eigen handen nemen. Geef jezelf een duwtje in de juiste richting, de richting van het manifesteren van grootste zaken.

Om je aan te sluiten bij de meest succesvolle mensen, of gewoon om je dromen rustig te verwezenlijken voor jezelf, zul je de reis naar een betere, meer verlichte toekomst moeten maken; naar een krachtiger en gemotiveerder jij, naar een leven dat jij zult ontwerpen en bereiken. Je zult je leven leiden zoals jij dat wilt. En je zult die persoon worden waar je van gedroomd hebt.

Investeer in jezelf en in jouw leven. Geen weifelende dromen meer, uit het raam staren en wensen en hopen. Geen slapeloze nachten meer gevuld met zorgen over je toekomst, omdat je alleen maar ziet waar je nu bent.

Deze keer is het echt. Waar je van droomt zal gebeuren, en in overvloed. Vanaf vandaag ga je op een dramatische manier vooruit in je leven. Iedere dag zal je een kleine stap richting je doelen zetten, een kleine dagelijkse manifestatie verwezenlijken. De meeste successen komen voort uit je vermogen om je zelfverzekerd te voelen. Weten dat je kunt bereiken wat je verlangt.

Dankzij deze tips zet je vandaag nog de eerste stap richting succes:

1 – Schrijf het op!

Daag je belemmerende gedachten uit en rek je geest op om je grenzen te verleggen naar onbegrensde hoogten. Breng jezelf aan het eind van elke dag in een zelfverzekerde en vindingrijke gemoedstoestand door alle prestaties van die dag, hoe klein ook, op te schrijven in een dagboekje.

Voordeel: alleen al het opschrijven versterkt het idee van succes en vertrouwen. Het is uiterst heilzaam en motiverend om de successen diep vanbinnen te voelen, zodat je geest ze erkent als zelfverzekerde prestaties.

2 – Visualiseer en creëer

Voordat je naar bed gaat, bedenk en initieer jouw ideale dag. Als je je agenda hebt doorgenomen en de volgende dag hebt gepland, leun dan achterover en neem een paar minuten om je de hele dag voor te stellen en te visualiseren, van begin tot eind. Zie hoe de dag zich precies zo ontvouwt als je zou willen, in elke situatie. Voel de zelfverzekerde emoties die voortvloeien uit succes, met het gevoel dat je alles al hebt bereikt wat je wilde.

Voordeel: als je gaat slapen, zal je onbewuste geest de hele nacht werken aan manieren om datgene te bewerkstelligen wat je zojuist hebt gevisualiseerd.

3 – Boost je zelfvertrouwen

Maak het je lot om in je leven veel grote dingen te bereiken door een essentieel ingrediënt voor succes aan te nemen, en dat is vertrouwen. Met vertrouwen verwerp je zorgen, aarzeling en angst. Met vertrouwen stijgt je uit boven uitdagingen en mislukkingen. Met vertrouwen heb je een onbeperkte motivatie en een niet aflatend doorzettingsvermogen. Onderschat de immense kracht van vertrouwen niet.

Voordeel: door zelfvertrouwen uit te stralen, zal je geest ook op die frequentie functioneren en bijgevolg positieve ontwikkelingen aantrekken.

Dus, ga je gang, pluk de vruchten en bereik grootse zaken in je leven.

Contacteer onze Bloom Coaches!

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Spiritualiteit

Je hart: je beste gids

In ons hart, in het hartchakra, huist onze ziel, de onvoorwaardelijk liefdevolle stem in onszelf…

Lees meer
Lifestyle

Bloom 6 - 2023 is uit! Lees als Bloom'er de digitale versie hier.

In onze snelle en drukke samenleving leven we heel vaak vooral vanuit ons hoofd. De vele…

Lees meer
Astrologie

Kosmische Events 2023: een tijdlijn van mei t/m september

Wie zich een beetje verdiept in de astrologische leer weet natuurlijk dat we altijd en overal…

Lees meer
Bloom 7 - 2023

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2023, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2023,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom