Home

Overige

Mijn account

Zin in een heerlijke detoxretreat in Zeeland? Da's wellbeing in de puurste zin van het woord.

Gelukkig Leven
Bloom
27/11/2019
Reportage - Zin in een heerlijke detoxretreat in Zeeland?

We lopen onszelf regelmatig voorbij. Er lijkt geen gaatje meer vrij in die agenda van ons en de boog staat permanent gespannen, want… er is geen tijd te verliezen! Onze geest krijgt voortdurend prikkels te verwerken en ons lichaam moet de zware last van onze levensstijl maar weten te dragen. Tijd voor pauze, zeg je? Ja, druk de pauzeknop in en gun jezelf vanaf nu een welverdiende time-out. Je kan alvast beginnen met je volgende vraag te stellen: wat voedt mij werkelijk in het leven?

Deze vraag, en de zoektocht naar een antwoord erop, staan centraal tijdens de detoxweken en –weekenden van Zopuur. Want onze ‘meer’-maatschappij doet ons vaak geloven dat we veel nodig hebben om ons goed te voelen, om gezond te blijven. Maar té veel is té veel. En dan bieden de retreats van Zopuur dé oplossing: tijdens deze week kom je mentaal én lichamelijk volledig tot rust, en dat is nodig om de uitdagingen van alledag te kunnen aangaan, zonder jezelf volledig op te branden.

Detoxen in een bad van liefde en aandacht

Tijdens deze kuurweek sta je stil bij je leef-, eet- en denkpatronen. Want tijdens deze reinigingsweek onderga je een volledige detox, op alle vlakken. Elke dag wordt je lichaam getrakteerd op heerlijke, biologische sappen en soep. Zo krijgt het de kans om even op adem te komen, en alle overbodige stoffen weg te spoelen. Het resultaat is gemiddeld 3 à 6 kilogram minder op de weegschaal. En door de informatie die je meekrijgt van de experts ondervind je zelfs na deze detox een blijvend resultaat. Maar er is meer: holistische massages, darmreinigingen, hydrotherapie en ontspannende momenten in de sauna en het zwembad staan ook op het programma met als doel je lichaam volledig tot rust te brengen. De keuze is aan jou. Deze behandelingen healen zowel lichaam als geest. Bovendien kun je dagelijks genieten van mindfulnesstrainingen, meditatiesessies, stille strandwandelingen en yogalessen om je geest werkelijk in de watten te leggen. Alle activiteiten zijn erop gericht om een positieve energie en een noodzakelijk evenwicht te bewerkstelligen. Je (her)ontdekt de essentie van het leven en verkrijgt opnieuw meer energie, die energie die je nodig hebt om terug verder te gaan. Kortom, een enorme weldadigheid voor je gezondheid!

(lees verder onder de afbeeldingen)

“We werken met een groot team van geïnspireerde begeleiders, gediplomeerde masseurs en kuurleiders, die je een reset geven op lichamelijk, geestelijk en spiritueel vlak. Daardoor is het aangeboden programma zo gevarieerd.” - Peter Schoutens van Zopuur

“De stilte-wandelingen in het bos en langs het Zeeuwse strand waren letterlijk een verademing.”
- Getuigenis van Koen, een bezoeker

Meer weten over Zopuur?

www.zopuur.nu
info@zopuur.nu
0031(0)111 40 21 91

Publi zopuur detoxretreat actie Bloom web

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Numerologie

De informatie die je kan halen uit je geboortedag

Op een dag is het zover. Jij ziet letterlijk het levenslicht. De wereld verwelkomt je en je hebt…

Lees meer
Lifestyle

Boekreview: De salon filosoof

Een spiritueel roman om te inspireren.

Lees meer
Voeding & Gezondheid

Yoga van de voeding

We voelen steevast de hete adem van een maatschappij in onze nek, die ons stimuleert om gehaaster…

Lees meer
Bloom december 2019

Word een Bloom’er

  • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2019, jaarhoroscoop 2019, ascendanthoroscoop 2019, je Chinese horoscoop 2019,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Blijf altijd op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!