Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Het pad naar geluk? Verbind jezelf met je innerlijke godheid

Gelukkig Leven
Jamina Atillah
19/11/2021
Het pad naar geluk? Verbind jezelf met je innerlijke godheid

Degenen die geboren werden na 1950 zijn gevoeliger voor momenten van intense kou, kokende hitte of kolkende emoties. Zij zijn onderhevig aan heftige, intense shifts die je diepste pijnlagen en gewoontepatronen wakker schudden. Gevoelens van onzekerheid, angst en machteloosheid overvallen je dagelijks. Velen worden geveld door oude angsten, onzekerheden en overtuigingen. Zaken waarvan je dacht dat je ze allang had losgelaten en waarvan je dacht dat je er vrede mee had. Maar vrees niet. Dit hoort allemaal bij het proces van verbinding maken met je innerlijke goddelijkheid. In deze column legt Jamina je precies uit wat dat proces omvat.

”Pas nu heb je het besef dat je het pure geluk niet zult vinden in je relatie, uiterlijke schoonheid of je carrière.”

Dader- en slachtoffergevoelens, de zielsangst van je eerste jeugdjaren en van je innerlijke kind, de familieaura komen in hele scheepsladingen op je af. Zaken die proberen te overleven in het diepste van je ziel, maar waar dankzij jouw innerlijke goddelijkheid geen plaats meer voor is. Deze hernieuwde goddelijkheid zit zo diep verankerd in je karakter, je gedrag en je overtuigingen. Toch is het niet vreemd als je oude levensovertuiging nog een aantal maal de kop opsteekt.

Pas recentelijk begreep je dat je je had afgekeerd van de bron en de lichtdimensies in jezelf. Het verlangen om werkelijk geliefd te zijn en gerespecteerd te worden op al je lagen zwelt alleen maar aan. Je zocht het in je liefdesrelatie of in andere verbindingen, maar ongemerkt sloot je je af van je eigen, innerlijke Lichtwezen. Hierdoor sloot je je onbewust juist af van je innerlijke goddelijkheid.

Leven na leven hoopte je iemand te vinden die naadloos aansloot bij je subtiele, kwetsbare ziel en pure goddelijkheid.
En soms leek het er even op dat je de juiste persoon gevonden had, je tweelingziel, maar schijn bedriegt. Het helse lijden liet zich niet lang uitstellen.

Maar je lijdensweg, je karma en je zoektochten hebben je meer inzicht gegeven dan ooit. Pas nu heb je het besef dat je het pure geluk niet zult vinden in je relatie, uiterlijke schoonheid of je carrière. De enige weg naar geluk is je verticale verbinding met je lichtsferen en je innerlijke godheid. Met jouw oorsprong en de al-eenheid. En als dit besef nog niet is doorgedrongen tot je dan zorgt het universum daar wel voor door je te stoppen in al je bezigheden. Als je relatie, je werk en andere afleidingen een halt toegeroepen worden, dan blijft er meer tijd over om te besteden aan je Lichtwezen en aan je innerlijke godheid. Zo kun je ontdekken wie je werkelijk bent en je identiteit verplaatsen haar het Lichtwezen.

Eens je in contact staat met je innerlijke goddelijkheid, is het noodzaak dat je alles vult met dit gevoel. Voel het in jezelf, maar ook in je omgeving. Volg workshops, lessen en sessies om je al-eenheidsgevoel en je innerlijke godheid nog meer te ontdekken. Leer dit gevoel te gebruiken in de drukte van het alledaagse leven. In je omgang met anderen en in je werkzaamheden.

Maak gebruik van de kennis van healers om samen met jou je overlevingspatronen, telleurstellingen en geheime verlangens te belichten. Je voelt immers dat het tijd is. Het moment om te helen en thuis te komen in je ware ziel. Thuis in je goddelijke ziel dat alleen maar bestaat uit geluk. Misschien heb jij ervoor gekozen om Healers te vragen, samen met jou, je overlevingspatronen, teleurstellingen en geheime verlangens te belichten. Om zo nog meer in je eigen kracht te kunnen staan.

Vele Healers kregen het afgelopen jaar zoveel mooie, dankbare reacties over dergelijke healingen dat zij daarvoor op hun beurt ook iedereen willen bedanken!

Samen maken we de nieuwe diamanten samenleving!
Ik wens daarom iedereen een stralend en gelukkig 2022.

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Kaartleggen

Systemisch werken met Tarot: wat je familie te vertellen heeft

Welke invloed heeft je familiesysteem op je leven? Wat draag je mee dat niet van jou is, maar dat…

Lees meer
Lifestyle

Kleuren onder de loep: de betekenis van violet

We nemen de kleuren onder de loep en vandaag richten we ons op de kleur violet. Stond jij al eens…

Lees meer
Spiritualiteit

Herstel je band met Moeder Natuur

Een groot deel van ons heeft de band met Moeder Natuur verloren. Om die band te herstellen, is er…

Lees meer
Bloom 3 - 2024

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom