Home

Overige

Mijn account

Bloom 5 is uit! Incl. thema 'Licht(kinderen)'.
Bestel 'm hier

4 plekken voor een helende reis in de natuur

Gelukkig Leven
Bloom
21/06/2022
4 plekken voor een helende reis in de natuur

Ken je dat gevoel? Dat de stilte zo oorverdovend is, de geuren zo intens en de wind zo zacht is aan je huid dat je je helemaal alleen in de wereld voelt? Jij en de natuur zijn helemaal één. Tijd dus om je helemaal overgeven aan de helende krachten van de natuur. Zet je zomerplannen dus maar even on hold en ontdek deze prachtige plekken in de wereld!

Ijsland

De eerste magische plek is Ijsland, een erg populaire bestemming voor een wellness reis. De Blue Lagoon, een geothermisch bad, is erg bekend om zijn helend warm water. Maar bewandel ook zeker de onbewandelde paden in Ijsland. Bezoek bijvoorbeeld het ijzige meer Jökulsárlón of de zwarte stranden van Vik. Als je graag wil weten waar Bon Iver het in Holocene over heeft, breng je best een bezoek aan de Snaefellsnes Peninsula. Met zijn schilderachtige heuvels en spetterende watervallen, voel je je helemaal één in de natuur. Of zoals Bon Iver het zo mooi zegt: And at once, I knew I was not magnificent.

Oostenrijk

Wat dichter bij huis ligt Oostenrijk, een land beroemd om zijn spa’s en helende boslucht. Plan een ontspannende kampeertrip waarin je wandelt, rust, leest en luistert naar de geluiden van de natuur. Denk aan de bergen bij Salzburg of de Lünersee, een meer dat maar liefst 1970 meter boven zeeniveau ligt. Doe je wandelschoenen aan, pak een picknick, zet je zonnebril op en geniet van de eindeloze zichten. Wil je de bergen en het meer helemaal in je opnemen? Boek een kampeerplek, zet je kampeertent op bij het water en word wakker met het geluid van de natuur.

The Bahamas

Heb jij nood aan reis waar je volledig tot rust kan komen? Boek dan een hutje op een privé eiland in The Bahamas. Hier hoor je niets buiten de wind en het gezang van watervogels. Je hebt echt het gevoel dat je helemaal alleen op aarde bent. Vergeet de toeristische, Instagram-worthy spots en word helemaal één met de natuur bij The Healing Hole in Bimimi. Je kan enkel met een bootje geraken bij het zoetwatermeer, bekend om zijn hoge concentratie aan magnesium. Dompel je onder en vergeet even alle zorgen.

Azoren, Portugal

Tijd om je batterijen opnieuw op te laden? Trek met de tent naar Portugal’s verborgen paradijs, de Azoren. De eilandengroep bestaat uit 9 eilanden en is perfect voor natuurliefhebbers die wegvluchten van het massatoerisme in Portugal. De natuur van deze archipel is echt indrukwekkend: ontdek tijdens je trektocht walvissen in de zee, kratermeren in Sao Miguel en natuurlijk zwembaden in Mosteiros Beach. Logeer kleinschalig en bij de lokale bevolking die in harmonie leeft met de natuur. Neem dus je kampeergerief mee, en installeer je in een kleine camping met je opblaasbare bedden, je tent en slaapzak. Droom weg na een gevulde dag in de natuur en trek de volgende dag weer op stap!

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Astrologie

De overeenkomsten tussen astrologie en tarot: welke tarotkaart wordt aan welk sterrenbeeld gekoppeld?

Zowel tarot als astrologie zijn instrumenten die je kunt inzetten om meer inzicht in jezelf of…

Lees meer
Astrologie

Nieuwe Maan in Weegschaal 6 oktober 2021 om 13.07 uur

Op 6 oktober 2021 om 13.07 uur rijst de Nieuwe Maan in Weegschaal. Een bijzondere Nieuwe Maan, want…

Lees meer
Numerologie

22/02/2022: focus op je goals

Binnenkort is het 22/02/2022. Dat deze datum best speciaal is, is er dan ook meteen aan te zien. De…

Lees meer
Bloom 5 - Special - 2022

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2022, jaarhoroscoop 2022, ascendanthoroscoop 2022, je Chinese horoscoop 2022,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom