2 juni 2024 - Spirituele Bloom Fair Stadsfeestzaal Aarschot >

Zomerhoroscoop 2022: welk sterrenbeeld zet jou in vuur en vlam?

Astrologie
Bloom
30/06/2022
Zomerhoroscoop 2022: welk sterrenbeeld zet jou in vuur en vlam?

Zwoele avonden, hete nachten en ontluikende liefdes. De zomer heeft zijn intrede gedaan. De stijgende temperaturen hebben ook een onmiskenbaar effect op de twaalf sterrenbeelden. Benieuwd met wie jij een sensuele zomer kunt beleven en bij wie je beter uit de buurt blijft?

Ram

”Zowel met de Tweelingen als met de Waterman kun jij een zwoele nacht beleven.”

Jouw onenightstand

En eigenlijk zijn het er zelfs twee! Zowel met de Tweelingen als met de Waterman kun jij als Ram een zwoele nacht beleven. Van nature gaan complementaire elementen gemakkelijker samen. Als vuurteken kun je het dus heel goed vinden met luchttekens. Dit verklaart waarom de aantrekkingskracht even spontaan als vrijblijvend is. Als Ram sta je bekend om je ondernemende aard, maar ook om je hang naar nieuwigheid. You like to explore! En de Tweelingen en de Waterman kunnen je daarbij goed ondersteunen. Bij de Tweelingen voel je je aangetrokken tot zijn/haar nieuwsgierigheid en bij de Waterman bewonder je zijn/haar verlangen naar vrijheid.

Jouw soulmate

Als Ram ben je geen makkelijke partner, en dat weet je zelf ook. Als dominant teken dat zich snel ergert, vind je in een Weegschaal de perfecte partner. Dit teken belichaamt alles wat jou tot rust brengt. Het diplomatieke, tactvolle karakter blijft je eindeloos inspireren. Bovendien waardeert de Ram het over het algemeen onderontwikkelde ego van de Weegschaal. Zo kun je in alle eenvoud wat meer ruimte opnemen en jouw beslissingen doorvoeren.

Jouw match made in hell

De lijst van tekens waarmee de Ram onverenigbaar is, is lang. Erg lang zelfs. Jouw kortzichtige, dominante karakter ergert zich snel aan anderen. Toch is het vooral de Steenbok met wie jij niet door één deur lijkt te kunnen gaan. Deze twee gehoornde dieren houden net zoveel van confrontaties als van het laatste woord. De levensverwachting van zo'n relatie is over het algemeen kort.

Stier

”Een Stier en een Schorpioen samen, resulteert in een stormachtige relatie.”

Jouw onenightstand

De Schorpioen is zowel het meest tegenovergestelde teken van jou als degene met wie de lichamelijke aantrekkingskracht onweerstaanbaar is. En net daarom zijn jullie maar voorbestemd voor één nacht samen in plaats van een lifetime together. De vurigheid die jullie passie drijft, zal ook een langdurige, duurzame relatie in de weg staan. Een Stier en een Schorpioen samen, resulteert in een stormachtige relatie.

Jouw soulmate

Als Stier vind je een maatje voor het leven in de Kreeft of Vissen. Deze twee watertekens hebben een gevoelig karakter die perfect aansluit op de vastberadenheid en schijnbare kalmte die de Stier beheerst. Met een Kreeft ben je ervan verzekerd dat je een liefdevol gezinsleven tegemoet gaat. Bij de Vissen zal een relatie in het teken van vriendschap en genegenheid in het verschiet liggen. Op kosmisch niveau belooft de verbintenis tussen aarde en water een vruchtbare samenwerking te worden.

Jouw match made in hell

Een Stier zal op romantisch vlak botsen met een Waterman. Dit luchtteken heeft de meeste moeite met de bezitsdrang van de Stier. De Waterman lijkt de Stier goed te kunnen imponeren en zelfs te verleiden, maar de drang naar vrijheid zal bij dit luchtteken al vrij snel de boventoon voeren. Zodra de eerste spanningen zich voordoen zal een Waterman dan ook op de vlucht slaan. Als Stier verlang je naar stabiliteit en dit zul je niet vinden bij de Waterman.

Tweelingen

”De Boogschutter lijkt jouw prins(es) op het witte paard te zijn.”

Jouw onenightstand

Tussen de lakens heb je het meeste plezier met de sensuele Stier. Als intelligent zodiakteken weet je hoe je met de bezitterige Stier moet omspringen. Zodra je een punt achter deze ‘friends with benefits’-relatie zet, zul je dat dan ook met de meeste zorg doen om de Stier niet gekrenkt achter te laten. Jouw natuurlijke nieuwsgierigheid drijft je om onbekende gebieden van je seksualiteit te ontdekken en als je deze ontdekkingstocht onderneemt met de Stier zal je gegarandeerd blijvende herinneringen maken.

Jouw soulmate

De Boogschutter lijkt jouw prins(es) op het witte paard te zijn. De avontuurlijke Boogschutter is dol op bewegen en reizen en jij kunt je daar wel in vinden. Dit vuurteken heeft een voorliefde voor verandering van omgeving, het onverwachte schrikt hem/haar niet af en zijn/haar koffer is altijd ingepakt. Dit vuurteken heeft alles waar jouw hartje sneller van gaat kloppen.

Jouw match made in hell

In de Schorpioen zal je als Tweelingen eerder een tegenstander dan een partner vinden. Tweelingen wordt ook wel de ‘kameleon van de dierenriem’ genoemd wegens zijn vermogen iedereen te behagen. Een bewonderenswaardige eigenschap, behalve in de ogen van de Schorpioen die dit eerder als ‘two-faced’ beschrijft.

Kreeft

”Kreeften die op zoek zijn naar een stabiele thuisbasis mogen zeker hun oog laten vallen op een Stier”

Jouw onenightstand

Op zoek naar een kortstondig avontuur deze zomer, Kreeft? Dan zul je zeker je gading vinden in de armen van een Tweelingen. In het gezelschap van dit intelligente luchtteken is het aangenaam vertoeven. Hoewel je een emotioneel waterteken bent, weet je dat dit maar een fling van korte duur is. Daarom durf je je in het gezelschap van de Tweelingen meer bloot te geven dan dat je anders zou durven. Er is ook geen risico dat je je met hem/haar gaat vervelen, want zijn ongeëvenaarde nieuwsgierigheid zal je onbekende facetten van je libido doen ontdekken.

Jouw soulmate

Kreeften die op zoek zijn naar een stabiele thuisbasis mogen zeker hun oog laten vallen op een Stier. Als de fijnproevers van de dierenriem ligt een duurzame relatie op stapel. Zowel de Kreeft als de Stier hecht veel waarde aan stabiliteit, bourgondisch eten en de mooie dingen des levens. Dit heerlijke duo kan in elkaars gezelschap een paar kilootjes aankomen, maar liefde maakt blind, toch?

Jouw match made in hell

Als je geboren bent met de Zon in het teken Kreeft, dan voel jij je niet op je gemak bij een Ram. Daar waar de wereld van de Ram draait om daadkracht en doorzettingsvermogen, is de Kreeft vooral ingenomen door de innerlijke gevoelswereld. In de perfecte wereld zouden deze tekens iets van elkaar kunnen leren, maar dat is ijdele hoop.

Leeuw

”De Weegschaal is een zeer attent wezen en de Leeuw valt daar als een blok voor.”

Jouw onenightstand

Met de Ram beleef je als Leeuw een zomers nachtelijk avontuur dat even intens als kortstondig is. Deze twee passionele tekens voelen zich op slag verliefd en hun sterke persoonlijkheden oefenen op elkaar een magnetisch effect uit. Toch is het plezier tussen de lakens van korte duur. Het duurt met deze sterke karakters niet lang voordat de één de controle probeert te krijgen over de ander.

Jouw soulmate

De Leeuw vindt zijn of haar droomman of –vrouw in de Weegschaal. De Weegschaal is een zeer attent wezen en de Leeuw valt daar als een blok voor. Vuur en lucht vormen altijd een onvergetelijke combinatie, want hun harmonie, goede smaak en instinctieve synchronisaties zijn een genot voor beiden. Met een Weegschaal aan je zijde zul je ongetwijfeld een powerkoppel met veel aanzien kunnen vormen. Iets waar je al langer van droomt, toch?

Jouw match made in hell

Een Leeuw en Schorpioen zijn zoals olie en water: onverenigbaar. Deze twee dominante karakters proberen elkaar te overmeesteren. De Leeuw zal zijn eeuwige drang naar roem en aandacht niet kunnen onderdrukken en de Schorpioen stelt een machtsstrijd allerminst op prijs. De Leeuw is snel gekrenkt in zijn trots terwijl de Schorpioen juist het gevoel wil hebben dat hij/zij kan spreken in alle vrijheid zonder daarbij zijn/haar woorden zorgvuldig te moeten wikken en wegen.

Maagd

”De Maagd is een toegewijd en nederig teken dat zich niet kan vinden in de zienswijze van de Stier.”

Jouw onenightstand

De Maagd die wel in is voor een pleziertje deze zomer zal zich zeker niet vervelen met een Tweelingen aan zijn/haar zijde. Jullie zijn beiden eeuwige tieners, nieuwsgierig en vinden het heerlijk om (elkaar) spelenderwijs te ontdekken. Maagden en Tweelingen zitten zich op dezelfde golflengte en vinden heldere communicatie en duidelijke afspraken essentieel voor een goede seksuele verstandhouding. Hoe kan het ook anders met Mercurius als heersende planeet? Deze opluikende liefde is zelden voor de lange duur, maar een bijzondere casual vriendschap behoort zeker tot de mogelijkheden.

Jouw soulmate

De Maagd vindt zijn/haar eeuwige partner in de Steenbok. Beiden hebben jullie een visie voor de lange termijn. Jullie karakteristieke eigenschappen vullen elkaar volledig aan. Jullie zijn beiden georganiseerd en redelijk. Het gezonde verstand van de Steenbok complimenteert de organisatorische denkwijze van de Maagd en vice versa. Dat verzekert jullie relatie van een gelukkige toekomst en een aardig pensioen.

Jouw match made in hell

De Maagd gruwelt van de Stier. Diens financiële hebzucht alleen al doet de Maagd tot in het diepst van zijn ziel schrikken. De Maagd is een toegewijd en nederig teken dat zich niet kan vinden in de zienswijze van de Stier. De Maagd houdt van gezond verstand, eenvoud en rationaliteit. Discussies met de Stier kunnen bitter worden, vooral als het over geld gaat.

Weegschaal

”Ben je onder het sterrenbeeld Weegschaal geboren? Dan vind je jouw wederhelft ongetwijfeld in de Boogschutter terug.”

Jouw onenightstand

Een ongedwongen, hartstochtelijke zomerse nacht zal je als Weegschaal beleven met een Ram. Dit vuurteken zal jou gemakkelijk kunnen veroveren en verleiden. Het belooft een hete zomer te worden als deze tekens elkaar treffen. De harmonieuze, vreedzame energie van de Weegschaal zal de Ram in vuur en vlam zetten, zij het voor even. Voor een blijvende verbintenis tussen deze twee zodiaktekens is meer nodig dan alleen seksuele aantrekkingskracht.

Jouw soulmate

Ben je onder het sterrenbeeld Weegschaal geboren? Dan vind je jouw wederhelft ongetwijfeld in de Boogschutter terug. Dit avontuurlijke teken weet jouw hart binnen een mum van tijd te veroveren. Doordat je jezelf op een evenwichtige, diplomatieke wijze aan de wereld presenteert, wil je een partner aan je zijde hebben die je in al deze facetten ondersteunt. De directe aanpak van de Boogschutter gepaard met zijn eerlijke, ruimdenkende karakter helpen jou verder in het leven. Met een Boogschutter aan je zijde kom je nog eens ergens en dat bevalt je.

Jouw match made in hell

De Weegschaal heeft in principe maar één doel in dit leven: met zoveel mogelijk mensen overweg kunnen. En net de Steenbok lijkt dat niet te kunnen waarderen. Zijn doorzettingsvermogen en pragmatische visie belemmeren de Steenbok van een attente en vriendelijke aanpak. Iets wat voor de Weegschaal een doorn in het oog is.

Schorpioen

”Tijdens de zomer vindt de Schorpioen ontspanning bij de perfectionistische Maagd.”

Jouw onenightstand

Tijdens de zomer 2022 vind je als Schorpioen ontspanning bij de perfectionistische Maagd. Jullie zijn beiden in tune met jullie emotionele gevoelswereld. Het mysterieuze aspect van de Schorpioen fascineert de Maagd en de toegewijdheid van de Maagd magnetiseert de Schorpioen. Op gevoelsniveau staan jullie even ver en hoewel dat voor genot zorgt tussen de lakens, is dit helaas geen stabiele basis om op voort te bouwen.

Jouw soulmate

Vissen bezitten het uitzonderlijke talent om de Schorpioen te kalmeren. De Vissen is intuïtief, zijn/haar gevoelens zijn instinctief en de aantrekkingskracht gaat verder dan woorden. De kleine Schorpioen voelt zich geborgen bij het humanistische, altruïstische en vriendelijke karakter van de Vissen. Zo gerustgesteld zal de Schorpioen zich zelden gevoeld hebben.

Jouw match made in hell

De Schorpioen en Ram ontwijken elkaar maar beter deze zomer. Een ontmoeting tussen deze twee sterrenbeelden zal zich zelden in een sfeer van rust voltrekken. De zomerse hitte zal deze confrontatie ook geen goed doen. Jullie vliegen elkaar continu in de haren en een compromis laat altijd lang op zich wachten als tussen deze tekens een conflict ontstaat.

Webinar Astrologische Forecast: wees erbij!

Boogschutter

”Tijdens de nakende zomer beleef jij passionele nachten met de Waterman.”

Jouw onenightstand

Tijdens de nakende zomer 2022 beleef jij passionele nachten met de Waterman. Zowel de Boogschutter als de Waterman is vrijheidslievend en net daarom is een kans op een relatie dan ook verre van reëel. Zodra jullie ook maar het geringste vooruitzicht op een verbintenis hebben, maken jullie je uit de voeten. Deze zomerse liefde zal dan ook niet evolueren naar een langdurige verbintenis. Een relatie op basis van vriendschap kan echter wel zeer duurzaam zijn.

Jouw soulmate

De harmonieuze Weegschaal lijkt jouw ideale partner te zijn. Jullie hebben beiden een aangeboren gevoel van wat juist is. De Weegschaal zwijmelt weg bij het edelmoedige en standvastige karakter van de Boogschutter en andersom waardeer je als Boogschutter de verfijnde smaak van de Weegschaal. Eens deze twee tekens deze zomer de tijd nemen om elkaar beter te leren kennen, belooft dat mooie vooruitzichten.

Jouw match made in hell

Van de volledige dierenriem voel jij je het minst aangetrokken tot de Tweelingen. Zijn/haar gladde praatjes en ietwat betweterige houding zijn een afknapper voor de Boogschutter. Beiden tekens halen niet het beste in elkaar naar boven en dit kan uitmonden in eindeloze, nutteloze discussies. Met name omdat de Tweelingen graag discussieert en de Boogschutter graag het laatste woord wil hebben.

Steenbok

”Met zijn vurige passie weet de Boogschutter de Steenbok te ontdooien.”

Jouw onenightstand

Voor de Steenbok die de zomer van 2022 meer wil dan alleen maar hard werken, kan de Boogschutter uitkomst bieden. Het flamboyante karakter van de Boogschutter helpt de Steenbok om te relaxen, te ontspannen en om het leven vanuit een zonniger oogpunt te benaderen. Met zijn vurige passie weet de Boogschutter de Steenbok te ontdooien. Deze wederzijdse aantrekkingskracht is echter maar van korte duur. Na deze broeierige periode raken jullie hoogstwaarschijnlijk alweer op elkaar uitgekeken.

Jouw soulmate

De Steenbok vindt zijn levenspartner in de Maagd. Deze twee aardetekens delen dezelfde visie en werken even ijverig – en soms traag maar gestaag – aan hun doelen. Samen kunnen jullie een duurzame relatie opbouwen waarbij jullie vooral oog hebben voor de toekomst en jullie oude dag samen. Een relatie met betrouwbaarheid als stevig fundament.

Jouw match made in hell

Een koppel dat gedoemd is, zijn de Steenbok en Ram. Beiden willen het voortouw nemen en de koers voor de lange termijn uitstippelen. Echter zijn beide persoonlijkheden zo koppig en vurig dat alle hoop op een toekomst samen snel vervlogen is. Tussen deze twee sterrenbeelden kan een machtsstrijd ontstaan waardoor de liefde snel naar de achtergrond verdwijnt. Een no-go dus.

Waterman

”Met de Ram kun je een moment van vulkanische passie beleven die even intens als vluchtig is.”

Jouw onenightstand

Met de Ram kun je tijdens de zomer van 2022 een moment van vulkanische passie beleven die even intens als vluchtig is. Beide sterrenbeelden delen de spontaniteit en nieuwsgierigheid die hen samenbrengt, ze houden allebei van het plotse en het onverwachte. Toch is de glans er snel vanaf en gaan beide sterrenbeelden na de zomer van 2022 elk een andere richting uit.

Jouw soulmate

Waterman is een luchtteken dat streeft naar een relatie op basis van gelijkheid, vrijheid en broederschap. Voor een puur romantische relatie lijkt dit teken niet in de wieg gelegd te zijn. En net de Steenbok lijkt dé geknipte persoon te zijn voor de Waterman. Uit deze verbintenis kan een gelukkig huwelijk voortvloeien, omdat beiden behoefte hebben aan personal space en ook bereid zijn deze aan elkaar te bieden. De verdraagzaamheid en ruimdenkendheid van de Waterman zorgen ervoor dat de Steenbok zich vrij genoeg voelt om zijn of haar ambities na te jagen en de Waterman creëert daarmee ook ruimte en vrijheid voor zichzelf. Beiden nemen verplichtingen op zich zonder het gevoel te hebben gebonden te zijn.

Jouw match made in hell

De Waterman en de Kreeft als koppel hebben maar weinig slaagkans. De Waterman heeft nood aan ruimte en vrijheid en de Kreeft verlangt naar een stabiele thuisbasis en kan daardoor bezitterige trekjes vertonen. Daar waar de Kreeft al snel plannen beraamt om het gezinsleven vorm te geven, is de Waterman daarentegen eerder bezig met het verruimen van zijn of haar netwerk.

Vissen

”Als Vissen heb je een dromerige natuur en loop je geregeld met je hoofd in de wolken en niet ieder zodiakteken lijkt dit te appreciëren.”

Jouw onenightstand

Met de positionering van de Zon in het teken Vissen heb jij iemand nodig bij wie jij volledig jezelf kan zijn. Als Vissen heb je een dromerige natuur en loop je geregeld met je hoofd in de wolken en niet ieder zodiakteken lijkt dit te appreciëren. Voor een liefdevolle, tijdelijke romance kan je rekenen op de Weegschaal. Dit vriendelijke, harmonieuze teken weet jouw karakteristieke eigenschappen als geen ander te waarderen.

Jouw soulmate

En hoewel je je volledig op je gemak voelt bij de Weegschaal, lijkt de Leeuw toch jouw ideale partner te zijn. Zijn of haar trotse houding weekt iets bij jou los en triggert jouw ambitie. Jullie dromen beiden van een schitterende toekomst en hoewel je als Vissen misschien iets idealistischer bent dan de Leeuw, stimuleert die laatste je wel om je volledig in te zetten om je dromen te verwezenlijken.

Jouw match made in hell

Als Vissen ben je fantasierijk en een dromerige romanticus. Eigenschappen waar de Tweelingen volledig op afknapt. Anders ben je zelf ook geen fan van zijn of haar realistische, soms koude, visie van de wereld. De Tweelingen keeps it real en als Vissen heb je wel eens de neiging om de zaken mooier te zien dan ze daadwerkelijk zijn. Nee, jullie houden het beiden beter bij een vriendschap.

Word ook Bloom'er en geniet van de vele voordelen!

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Astrologie

Happy Spring Equinox

Met de lente-equinox, ook wel de maart-equinox genoemd, die plaatsvindt op woensdag 20 maart 2024…

Lees meer
Voeding & Gezondheid

Je eigen yogastudio inrichten bij jou thuis? Zo begin je eraan

Hou je ervan om yoga te doen maar heb je niet altijd zin om daarvoor de deur uit te gaan? Waarom…

Lees meer
Astrologie

Astrologische tendensen voor 2024

Astroloog Paul Van Egghen beschrijft de astrologische tendensen voor 2024. Na vele jaren van…

Lees meer
Bloom 4 - 2024

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom