26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Venus in Kreeft (7 mei tot 5 juni 2023): krijgt jouw liefdesleven ook een duwtje in de rug?

Astrologie
Bloom
04/05/2023
Venus in Kreeft (7 mei tot 5 juni 2023): krijgt jouw liefdesleven ook een duwtje in de rug?

De planeet Venus doet vanaf 7 mei tot en met 5 juni 2023 het huiselijke teken Kreeft aan. Venus belichaamt liefde, schoonheid en geld en beheerst met name onze liefdesrelaties. Elk jaar verblijft Venus slechts één keer in elk teken van de dierenriem en dat blijft niet zonder gevolgen. Benieuwd wat jou te wachten staat op liefdesvlak als Venus in Kreeft gaat? Lees dan zeker verder.

Als Venus door Kreeft loopt, van 7 mei tot 5 juni 2023, zullen we op zoek gaan naar meer comfort en emotionele veiligheid in onze relaties. We hechten meer waarde aan een solide basis met onze partners. Dankzij Venus is vertrouwen nu belangrijker dan ooit in onze ogen. Liefde en genegenheid zullen onze relaties overspoelen en onze liefdesrelaties zullen aanzienlijk verbeteren. Venus in Kreeft geeft je liefdesleven net dat duwtje in de rug dat het nodig heeft. Als Venus in Kreeft staat, veranderen onze prioriteiten. Openhartige gesprekken met onze geliefdes zijn nu onze prioriteit en we geven de voorkeur aan samen koken of een avondje op de bank film kijken. Het tempo van alledag neemt af en we besteden meer tijd en aandacht aan de mensen die we waarderen in ons leven.

Het effect van Venus in Kreeft op jouw dierenriemteken

Venus in Kreeft 2021 Bloom Web Zijkant1

Ram (21 maart – 19 april)

Deze periode zal in het teken van huiselijke gezelligheid staan als het op je liefdesleven aankomt. Over het algemeen ben je een onrustig type dat niet graag stil zit, maar toch geniet je van deze onverwachtse knusheid in je relatie. Misschien besef je het zelf nog niet, maar je hebt behoefte om intiem te zijn met je partner. Plan een paar romantische avonden thuis en wees ook niet bang om het in de slaapkamer gezellig te maken. Single Rammen hebben dezer dagen behoefte aan een vaste partner. Maar haast je niet te snel in een relatie. Op lange termijn kun je spijt krijgen.

Stier (20 april – 20 mei)

Je flirt er deze maand op los, misschien zelfs iets te veel. Toch ben je minder openhartig dan je zou willen. Probeer je ware gevoelens niet te verbergen en deel ze met je partner. Er schuilt een grote kracht in kwetsbaarheid en je partner zal het alleen maar waarderen als je ook die kant laat zien. Misschien inspireer je hem of haar om ook hetzelfde te doen. Jullie relatie kan er alleen maar op vooruit gaan. Vrijgezelle Stieren kunnen hun hart ophalen. Je agenda staat vol van de dates.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Je wil je partner extra dichtbij hebben deze maand. Het wordt je deze periode extra duidelijk dat je partner van onschatbare waarde is in je leven. Toon je waardering en verwen je geliefde eens met een mooi cadeau of een romantisch diner. Lichamelijk contact is niet onbelangrijk in jullie relatie. Samen slapen en elkaar knuffelen is fijn, maar verras je partner eens met een massage. Single Tweelingen ontmoeten een bijzonder iemand. Sta open en geniet van de ervaring.

Venus in Kreeft 2021 Bloom Web Zijkant3

Kreeft (21 juni - 22 juli)

Venus staat in jouw teken en it shows! Je schittert en straalt, Kreeft! Jij bent helemaal in je element en je geniet met volle teugen van het (liefdes)leven. Je zachtaardigste, liefste en mooiste kant komt naar boven en dat is aantrekkelijk. Je ontvangt volop aandacht van iedereen die je begeert. Manifesteer nu het soort liefde en romantiek dat je wenst in je leven.

Leeuw (23 juli - 22 augustus)

Je houdt van de spotlight, maar toch hecht je veel waarde aan privacy in je liefdesleven. Deze maand ben je extra beschermend over je gevoelens. Je hebt iets te veel hooi op je vork genomen de afgelopen tijd. Geen zorgen. Je mag je even terugtrekken uit de romantische wereld en je zaken op orde brengen. Je mag de tijd nemen om liefde aan jezelf te schenken, ook daar staat Venus voor.

Maagd (23 augustus - 22 september)

Dit teken staat voor dienstbaarheid. Maagden zijn namelijk altijd bereid om vrienden, familie of hun partner een handje toe te steken. Maar vriendschap vormt in jouw ogen de fundamentele basis in elke relatie. Blaas dan ook nieuw leven in je relatie. Deze periode is het moment voor jou en je partner om elkaar weer opnieuw te leren kennen en jullie band te versterken. Je relatie zal hierdoor meer diepgang krijgen. Ben je single? Dan krijgt een vriendschap een aangename wending.

Venus in Kreeft 2021 Bloom Web Zijkant2

Weegschaal (23 september - 22 oktober)

Jouw leven loopt op rolletjes, ook tussen de lakens. Je staat sterk in je schoenen en weet precies wat je wil. Jouw relatie krijgt een extra dimensie. Je voelt je ontzettend aangetrokken tot je partner en het dak vliegt eraf als jullie samen zijn. Je weet precies hoe je deze kracht van liefde moet inzetten. Je geliefde is je dankbaar. Single? De bal van de liefde ligt in jouw kamp, Weegschaal.

Schorpioen (23 oktober - 21 november)

Doordat Venus door Kreeft, een ander gevoelig waterteken, trekt, worden je zintuigen versterkt. Je ontdekt dat spannende romantiek niet altijd luxe vakanties, dure hotels en glamoureuze feestje hoeven te betekenen. Kwetsbaarheid is net zo sexy en diep liefhebben is het opwindendste wat je kunt doen.

Boogschutter (22 november - 21 december)

Als impulsief, nachtelijk vuurteken ben je het niet gewend om in emoties te verdrinken zoals je deze periode ongetwijfeld zult doen. Je wordt onverwachts overspoeld door de drang om je kwetsbaar op te stellen en je staat te popelen om de diepste delen van jezelf met iemand te delen. Maar pas op, niet iedereen verdient het om je innerlijke gevoelens te leren kennen. Zorg er voor dat je het deelt met iemand die je voor de volle 100% kunt vertrouwen.

Venus in Kreeft 2021 Bloom Web Zijkant4

Steenbok (22 december - 19 januari)

Venus beïnvloedt je om serieuzer om te gaan met romantiek. Je twijfelt over een ontluikende relatie en je zult sneller dan verwacht een beslissing moeten nemen. Je laat je leiden door de behoefte om je te binden en je relatie officieel te maken. Heb je al een relatie? Verdiep jullie band door openhartige gesprekken met elkaar te voeren. Zoek naar een mooi evenwicht tussen genot en serieuze zaken in je relatie.

Waterman (20 januari - 18 februari)

Als luchtteken ben je niet altijd de meest zorgzame partner die er is. Maak het jezelf gemakkelijk door je liefde aan je partner op een praktische manier te tonen. Help je geliefde met een karweitje of door een heerlijk gerecht te koken na een zware dag. Ook liefde zit in de kleine dingen die je voor elkaar doet en maak daar wijs gebruik van. Het zal je partner niet ontgaan.

Vissen (19 februari - 20 maart)

Doordat Venus door een ander waterteken zwemt, voel je je creatief, verliefd en aanhankelijk. Omarm je innerlijke Casanova en dompel je onder in het plezier van verliefd zijn. Geniet van deze nieuwe ervaring, maar pas op dat je niet te hard van stapel loopt. Het is niet de bedoeling dat je verzeilt raakt in een relatie die eigenlijk van korte duur had moeten zijn.

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Astrologie

Het faillissement van busbouwer Van Hool: een siderische horoscoopanalyse

Na een bijzondere ondernemingsraad deelde de autobusbouwer Van Hool maandochtend op 8 april…

Lees meer
Astrologie

Taylor Swift & Travis Kelce en hun kosmische dans van liefde: een siderische horoscoopanalyse

Het was een onthulling die de wereld in december vorig jaar verbaasde: tijdens een exclusief…

Lees meer
Meditatie

'Mediteren helpt je te worden wie je bent' - Interview met Yves De Wolf

Het is een van de eerste lentedagen van dit jaar wanneer ik Yves De Wolf tref op een locatie met…

Lees meer
Bloom 4 - 2024

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom