Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

PREVIEW// Jupiter Horoscoop 2022-2023: waar liggen je kansen op groei & financieel succes?

Astrologie
Eva Vanooteghem & Esther Van Heerebeek
12/10/2022
PREVIEW// Jupiter Horoscoop 2022-2023: waar liggen je kansen op groei en financieel succes?

D e grootste planeet van ons zonnestelsel, Jupiter, symboliseert overvloed, optimisme en wijsheid. Het dierenriemteken waar Jupiter staat in je geboortehoroscoop kleurt je innerlijk weten en je visie. In de astrologie staat Jupiter bekend als de planeet die wijsheid, groei, persoonlijke ontwikkeling en vrijheid bevordert. Deze reus geeft aan waar je in gelooft, hoe je je horizon verbreedt en hoe het met je mentale weerbaarheid is gesteld. Jupiter volgt zijn idealen, of ze nu haalbaar zijn of niet. Van oudsher wordt zij de geluksplaneet genoemd. De positie van Jupiter in je geboortehoroscoop leert ons heel veel over je groeimogelijkheden en je kansen op geluk en financiële voorspoed. Ontdek in deze preview 'Jouw Jupiterhoroscoop 2023' hoe je er financieel voor komt te staan in 2023. (Deze bijdrage is deels overgenomen uit Bloom 7 - 2022).

Stappenplan

Stap 1

Bereken in welk teken Jupiter stond in je horoscoop op het ogenblik van je geboorte via de handige Bloom-calculator.

Stap 2

Lees hieronder de bijhorende tekst die op jou van toepassing is op basis van de output van de Bloom-calculator. Heb je bijvoorbeeld in je geboortehoroscoop Jupiter in Kreeft staan? Lees dan verder de tekst ‘Jupiter in Kreeft’.

Jouw Jupiter Horoscoop voor 2022-2023

Jupiterhoroscoop 2022 2023 Jupiter in Ram

Jupiter in Ram

Je zal je financiële toestand zelf moeten realiseren en het best doe je dit door je eigen, onafhankelijke weg te bewandelen, liefst als zelfstandige. Je bent wel vaak onvoorzichtig waardoor je teveel geld uitgeeft. Je kan meer geld behouden door wat zelfcontrole in te bouwen. Het ligt in je aard om ervoor te gaan en je zal dan ook niet op een inspanning kijken om je financiële plaatje rooskleuriger te maken. Je kan snel geld verdienen in je leven, enig probleem is dat je het even snel kan verliezen.

Keywords voor 2023:

Met Jupiter in Ram lijkt je financiële stabiliteit ver te zoeken.
Lees er alles over in je volledige Jupiter Horoscoop 2022-2023

Jupiterhoroscoop 2022 2023 Jupiter in Stier

Jupiter in Stier

Langzaam aan zal jij je welstand uitbouwen en naarmate de jaren verstrijken, wordt je bankrekening alsmaar groter. Met de plaatsing van Jupiter in Stier in je geboortehoroscoop kan je je heil wel eens zoeken in de financiële sector. Veel van deze personen zullen investeren in vastgoed dat zijn waarde vermeerdert. Ook familiebronnen zullen heilzaam zijn want een grote erfenis kan de weg naar het succes vergemakkelijken. Weet dat je in financieel opzicht bevoordeeld bent en dat je op dat vlak het geluk aan jouw kant hebt.

Keywords voor 2023:

2023 belooft een prima jaar te worden voor langetermijnprojecten en investeringen.
Lees er alles over in je volledige Jupiter Horoscoop 2022-2023

Jupiterhoroscoop 2022 2023 Jupiter in Tweelingen

Jupiter in Tweelingen

Je bent snel en handig en weet altijd wat gezegd. Je zal het dan ook goed doen in commerciële beroepen waarbij communicatie cruciaal is. Je kan je welstand vergaren als verkoper, leraar of in de communicatiesector. Je financieel leven zal ups en downs kennen in de loop van je leven: goede periodes wisselen zich af met mindere. Je zal moeten leren om je financiële welstand te beveiligen. Met deze stand heb je ook de neiging om verschillende huwelijken te hebben of om meerdere jobs te gaan doen.

Keywords voor 2023:

De komende twaalf maanden liggen er financiële problemen op de loer.
Lees er alles over in je volledige Jupiter Horoscoop 2022-2023

Jupiter affirmatie
Jupiterhoroscoop 2022 2023 Jupiter in Kreeft

Jupiter in Kreeft

Financiële vooruitgang zal consistent zijn in je leven en je zal vanaf de middelbare leeftijd er warmpjes inzitten. Je hebt een sterke drang naar commerciële bezigheden en je zal het dan ook goed doen in alle beroepen waarbij je mag omgaan met vastgoed, kledij of voeding en waarbij je je richt op vrouwen. Een van de eerste doelen in je leven is het verwerven van een eigen huis, wat altijd een grote meerwaarde zal blijken te zijn.

Keywords voor 2023:

Een sobere en sombere toekomst met Jupiter in Kreeft.
Lees er alles over in je volledige Jupiter Horoscoop 2022-2023

Jupiterhoroscoop 2022 2023 Jupiter in Leeuw

Jupiter in Leeuw

Je staat graag op de voorgrond en je zal dan ook de behoefte voelen om je welstand te etaleren. Je projecteert naar buiten uit dat je het zelf hebt waargemaakt. De beroepen waarin je je graag profileert zijn: de verkoop of beroepen die een publiek entertainen. Je straalt veel zelfvertrouwen uit en je kan makkelijk anderen over de streep halen. Je kan ook geld verdienen in zelfstandige beroepen en in speculatie.

Keywords voor 2023:

Ook jij ontsnapt er niet aan: de mondiale, economische wantoestanden treffen tevens jouw bankrekening.
Lees er alles over in je volledige Jupiter Horoscoop 2022-2023

Jupiterhoroscoop 2022 2023 Jupiter in Maagd

Jupiter in Maagd

Met je sobere en nederige houding zal je geld kunnen verdienen door hard te werken. Je hebt een uitgesproken oog voor detail, wat je het makkelijker zal maken om geld te verdienen in volgende gebieden: gezondheidssector en de detailhandel. Met geld spring je erg omzichtig om en je kan zelfs gierig zijn. Je hebt steeds een grote angst voor de toekomst en je zal je dan ook nooit wagen in riskante beleggingen.

Keywords voor 2023:

Een zuinig en moeilijk jaar ligt in het verschiet. Zie dit als een extra signaal om behoedzaam met je financiële middelen om te springen.
Lees er alles over in je volledige Jupiter Horoscoop 2022-2023

Jupiterhoroscoop 2022 2023 Jupiter in Weegschaal

Jupiter in Weegschaal

Je hebt een vlotte en aangename wijze om met mensen om te gaan, wat je succes kan bieden. Je doet het goed in alle beroepsbezigheden die rechtstreeks contact met het publiek toelaten. Je bent een geliefd persoon die financiële vooruitgang kan boeken door onderhandelde contracten. Heel vaak zal ook je huwelijk een verrijking zijn en ook een samenwerking met je partner legt de basis voor financieel succes. Je geliefde is doorgaans een goede keuze om er financieel op vooruit te komen.

Keywords voor 2023:

Een gunstig en stabiel periode staat je te wachten met Jupiter in Weegschaal.
Lees er alles over in je volledige Jupiter Horoscoop 2022-2023

Jupiterhoroscoop 2022 2023 Jupiter in Schorpioen

Jupiter in Schorpioen

Met Jupiter in Schorpioen in je geboortehoroscoop heb je een goed beeld op je financiële situatie en je zal deze in de hand proberen te houden, dit omdat je veel angst ervaart om geen geld te hebben. Je beheert liefst je geld zelf en je kan financiële vooruitgang boeken door je leven in de verzekeringssector of het financiële wezen. Het is waar-schijnlijk dat je in de loop van je leven een verrijking kent door een erfenis of door voordelen die anderen je bieden. Je bent achterdochtig en je zal niet alleen je eigen geld proberen controleren, maar ook dat van anderen.

Keywords voor 2023:

Met Jupiter in Schorpioen zijn een aantal drastische maatregelen niet te vermijden.
Lees er alles over in je volledige Jupiter Horoscoop 2022-2023

Jupiterhoroscoop 2022 2023 Jupiter in Boogschutter

Jupiter in Boogschutter

Met de plaatsing van Jupiter in Boogschutter in je geboortehoroscoop heb je het graag voor het zeggen. Alle beroepen die te maken hebben met kennis of het buitenland liggen je en kunnen je financiële voordelen bieden. Je bent ideaal geknipt voor een beroep in de (groot)handel die je het liefst zelf zal besturen. Je zal heel wat geluk kennen op financieel gebied en je kan geld verdienen door de beurs en speculatie. Ook beroepsbezigheden die te maken hebben met het buitenland kunnen je verrijken.

Keywords voor 2023:

Wees op je hoede als je geld uitleent de komende twaalf maanden.
Lees er alles over in je volledige Jupiter Horoscoop 2022-2023

Must Watch:

Volg de astrologische webinar met vooruitzichten voor de wereld!
Zowel online als fysiek bij Bloom te volgen.

Jupiterhoroscoop 2022 2023 Jupiter in Steenbok

Jupiter in Steenbok

Bij jou is er een nuchtere kijk op geld aanwezig en je geldzaken zal je dan ook op een correcte en heldere wijze proberen uit te bouwen. Je weet wat de waarde is van een euro en je zal die tweemaal proberen uit te geven. Je bent hardwerkend en je hebt een visie over de toekomst. Geld is nodig omdat je denkt dat je er een tekort aan kan hebben. Je bouwt je financieel leven op een veilige en verantwoorde manier uit.

Keywords voor 2023:

Jouw jaar staat in het teken van financiële langetermijnstrategieën en lucratieve projecten.
Lees er alles over in je volledige Jupiter Horoscoop 2022-2023

Jupiterhoroscoop 2022 2023 Jupiter in Waterman

Jupiter in Waterman

Met Jupiter in Waterman in je geboortehoroscoop heb je een eigen visie over geld en deze kan heel erg uiteenlopend zijn. Sommigen willen veel geld verdienen als een appeltje voor de dorst, terwijl anderen met dit aspect er weinig belang zullen aan hechten. Het is ook mogelijk dat je in de loop van je leven eens verandert tussen deze twee visies. Je zal dan ook hoogtes en laagtes kennen op financieel gebied. Er zijn periodes met intense spanningen die worden opgevolgd door uitstekende tijden.

Keywords voor 2023:

Een stabiele periode vol vernieuwende ideeën ligt op stapel, beste lezer.
Lees er alles over in je volledige Jupiter Horoscoop 2022-2023

Jupiterhoroscoop 2022 2023 Jupiter in Vissen

Jupiter in Vissen

Je hebt een sterke band met anderen en velen met deze stand zullen in commerciële beroe-pen hun welstand verwerven. Door je toegewijde houding kan je ook geld verdienen in de gezondheidsindustrie of in het sociaal werk. Met deze stand zie je het geld stromen in je leven en dit kan een grote rijkdom betekenen. Je financiële toestand zal hoogtes en laagtes kennen in het leven maar in zelfs de moeilijkste momenten geraak je er toch weer bovenop.

Keywords voor 2023:

Bereid je voor op complete chaos in je financiën in het nakende jaar, beste lezer.
Lees er alles over in je volledige Jupiter Horoscoop 2022-2023

Word ook Bloom'er!

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Inspiratie

Exclusief interview met singer-songwriter Fia

Het interview met Fia vindt plaats op een winterse dag. We zitten alle twee met onze laptop in de…

Lees meer
Astrologie

Zonsverduisteringen en maansverduisteringen 2024

We besteden in dit artikel aandacht aan de zonsverduisteringen en maansverduisteringen 2024 en de…

Lees meer
Inspiratie

Zelfstandig op reis voor innerlijke rust

Alleen op reis gaan is een persoonlijke reis voor zelfontdekking. Het stelt je in staat om uit je…

Lees meer
Bloom 5 - 2024

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom