Summer Bloom Festival - Oostende - tickets >

17 juli 2023 • Nieuwe Maan in Kreeft • emotionele veranderingen en diepgaande verbindingen

Astrologie
Bloom
04/07/2023
17 juli 2023 • Nieuwe Maan in Kreeft • emotionele veranderingen en diepgaande verbindingen

De maan, een hemellichaam dat al eeuwenlang fascinatie en verwondering oproept, speelt een belangrijke rol in de astrologie. Haar verschillende fasen hebben invloed op onze emoties, energie en spirituele groei. Op maandag 17 juli 2023 om 20:31 uur verwelkomen we de Nieuwe Maan in Kreeft. Deze Nieuwe Maan brengt een golf van emotionele veranderingen en diepgaande verbindingen met zich mee. Laten we deze magische gelegenheid verkennen en ontdekken hoe we deze energie kunnen benutten voor persoonlijke groei en transformatie.

De betekenis van de Nieuwe Maan in Kreeft

De Nieuwe Maan markeert het begin van een nieuwe maancyclus en symboliseert een nieuw begin en potentieel. Het is een tijd van vernieuwing, waarin we de mogelijkheid hebben om intenties te zetten en nieuwe zaadjes van verlangen te planten. Kreeft, het sterrenbeeld waarin deze Nieuwe Maan plaatsvindt, is een waterteken dat bekend staat om zijn diepgaande emotionele verbindingen, zorgzaamheid en intuïtie. Dit maakt de energie van de Nieuwe Maan in Kreeft bijzonder krachtig en emotioneel geladen. Thema's die deze Nieuwe Maan in Kreeft typeren zijn:

 • Emotionele transformatie en diepgaande verbindingen:
  Tijdens de Nieuwe Maan in Kreeft worden we uitgenodigd om diep in onze emoties te duiken en verbinding te maken met onze innerlijke wereld. Het kan een tijd zijn van emotionele transformatie, waarin oude patronen en blokkades kunnen worden losgelaten om ruimte te maken voor nieuwe groei. We kunnen ons meer bewust worden van onze diepste behoeften, dromen en verlangens. Het is ook een gunstige periode om diepgaande verbindingen met anderen aan te gaan, zowel op emotioneel als spiritueel niveau. We worden aangemoedigd om open te staan voor liefdevolle relaties en ons hart te laten spreken.
 • Zelfzorg en emotioneel welzijn:
  Kreeft is sterk verbonden met de zorg en voeding van anderen, maar tijdens deze Nieuwe Maan is het essentieel om ook voor onszelf te zorgen. We worden herinnerd aan het belang van zelfliefde en zelfzorg. Neem de tijd om naar jezelf te luisteren, je behoeften te erkennen en actief te werken aan je emotionele welzijn. Dit kan betekenen dat je tijd alleen doorbrengt, mediteert, reflecteert of jezelf verwent met activiteiten die je vreugde brengen. Door goed voor jezelf te zorgen, kun je de energie van de Nieuwe Maan in Kreeft optimaal benutten.
 • Intenties zetten en manifesteren:
  De Nieuwe Maan in Kreeft is een perfecte tijd om intenties te zetten en je verlangens te manifesteren. Neem een moment om te reflecteren op wat je echt wilt in je leven. Wat zijn je diepste verlangens en doelen? Schrijf ze op en maak een plan om ze te verwezenlijken. Visualiseer jezelf al levend in de realiteit van je verlangens en voel de vreugde en vervulling die het met zich meebrengt. Werk vervolgens stap voor stap aan het manifesteren van je intenties, met vertrouwen en geloof in je eigen kracht.

Vernieuwing & potentie

De Nieuwe Maan in Kreeft op maandag 17 juli 2023 om 20:31 uur brengt een stroom van emotionele veranderingen en diepgaande verbindingen met zich mee. Het is een tijd van vernieuwing en potentie, waarin we nieuwe zaadjes van verlangen kunnen planten en intenties kunnen zetten. Door diep in onze emoties te duiken, zelfzorg te beoefenen en intenties te manifesteren, kunnen we de energie van deze Nieuwe Maan optimaal benutten voor persoonlijke groei en transformatie. Laat de magie van de Nieuwe Maan in Kreeft je begeleiden op je reis naar emotionele vervulling en diepere verbindingen met jezelf en anderen.

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Astrologie

Daten volgens de Chinese astrologie: dit Chinese teken is jouw perfecte match

Welke Chinese tekens matchen het beste met elkaar op vlak van liefde? Evenals de Westerse…

Lees meer
Inspiratie

Summer Bloom Festivals 3.0 • Share the Summer Magic • Diest & Oostende

Nog heel even en dan is het zover: de spirituele zomerfestivals van Bloom zijn terug! In het…

Lees meer
Inspiratie

De helende kracht van gitaarmuziek

Muziek heeft altijd een speciale plek in ons leven gehad. Van oude beschavingen die muziek…

Lees meer
Bloom 5 - Special - 2024

Word een Bloom’er

 • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

 • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

 • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

 • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

 • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom