Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Karmische gevoelens en emoties: astrologe Désirée over de kosmische invloeden in november 2021

Astrologie
Désirée van Toor
05/11/2021
Karmische gevoelens en emoties: astrologe Désirée over de kosmische invloeden in november 2021

November 2021 staat in het teken van emoties dankzij de dominerende Schorpioenenergieën. Kosmische krachten zorgen ervoor dat we ons naar binnen richten. Onderhevig aan intense gevoelens zullen sommigen onder ons het gevoel hebben dat hun leven stagneert terwijl anderen juist zelf op de rem trappen. De Nieuwe Maan in Schorpioen op 5 november 2021 bereidt ons vooral voor op de activatie van ons bewustzijn. Deze Schorpioenenergie, die de komende vier weken over ons zal heersen, veroorzaakt daarnaast ook nog eens schommelende gevoelens. Metafysisch astrologe Désirée Van Toor onthult de astrologische gebeurtenissen voor de komende maand.

Karmische verbindingen

”Herinneringen uit ons vorige leven kunnen spontaan bovendrijven.”

De komende weken worden onze ware gevoelens onder het vergrootglas geplaatst. We worden met zeer intense emoties geconfronteerd. De krachtige energieën kunnen daarnaast een dwangmatig effect op ons hebben. De planeet Mercurius, ons verwerkingssysteem, maakt rond 2 november voor de derde en laatste keer een spanningsveld met Pluto, de planeet van de dood, wedergeboorte en transformatie. Een voorbode voor de Nieuwe Maan in Schorpioen. Als we nu al onze zintuigen gebruiken en goed opletten dan is het niet moeilijk om waar te nemen dat er een goddelijke volgorde in de planetaire energieën en veranderingen zit. Een goddelijke volgorde die wij doorlopen op weg naar de vijfde dimensie.

Misschien heb je al opgemerkt dat de energieën de laatste dagen gedraaid zijn. Het is mogelijk dat je sinds het einde van oktober meer weerstand ervaart in het dagelijkse leven. Misschien heb je het gevoel dat je afgeremd wordt door omstandigheden of misschien voel je juist de behoefte om zelf de handrem wat sterker aan te trekken met betrekking tot je eigen leven. De oorzaak hiervan ligt bij de Zon, jouw zelfbewustzijn. De Zon creëert de eerste week van november een spanningsveld met Saturnus, de planeet van discipline en restricties. Raak verder niet ontmoedigd als je rond de Nieuwe Maan het gevoel hebt dat je door de modder ploetert. Deze vertraging is noodzakelijk om naar binnen te keren en je te verbinden met je eigen gevoelens en emoties. Grijp deze kans om diepliggende gevoelens van schaamte, die jou nog blokkeren, te onderzoeken en te helen. Vergeet daarbij niet dat onder deze gevoelens jij je verbindt met iemand anders. Hou deze periode verder in de gaten of jij gedreven wordt door bijvoorbeeld passief-agressief gedrag, jaloezie of gevoelens van wraak.

Herinneringen uit ons vorige leven kunnen spontaan bovendrijven. Aan de hand van deze herinneringen kan duidelijk worden wie jij in dit leven kent uit een vorig leven. Het karma met diegene kan dan pijnlijk duidelijk worden. Onderzoek op een eenvoudige wijze of jij iets te herstellen hebt. Is er iets of iemand die jou afremt, onderzoek dan goed wat jouw gedrag en jouw handelingen zijn en of je eerlijk bent tegenover jezelf. Vraag jezelf af waar je bijvoorbeeld zelf vanuit angst manipuleert om dingen voor elkaar te krijgen.

Als je je al op een hoger bewustzijn bevindt dan is de kans reëel dat je zelf op de rem trapt. Vraag jezelf of jij je niet van je zielenpad laat afbrengen door het gedrag van anderen of door externe omstandigheden. Vergeet niet dat we, zelfs de mensen die de overstap naar de vijfde dimensie al gemaakt hebben, voortdurend getest worden op karmische verbindingen die ons toch weer terug in de derde dimensie kunnen duwen.

De activatie van ons bewustzijn

”Deze Nieuwe Maan brengt dan ook een groot aantal openbaringen en geheimen met zich mee.”

De maand november begint met de taboedoorbrekende Nieuwe Maan in Schorpioen op 5 november 2021. Het startsein voor het eclipsenseizoen. Ons bewustzijn wordt hiermee geactiveerd en de komende maanden zullen dan ook gigantische psychologische waarheden blootleggen. Deze Nieuwe Maan brengt dan ook een groot aantal openbaringen en geheimen met zich mee. Geheimen die langzaam maar zeker ontrafeld worden. De Nieuwe Maan in Schorpioen wordt gesteund door Mars, de planeet van actie en pionieren, die met chirurgische precisie een aantal dagen later gevolgd wordt door de waarheidzoekende detective Mercurius. Een kosmische gebeurtenis die ons in staat stelt ons onderbewustzijn te doorgronden.

Omdat deze Nieuwe Maan recht tegenover Uranus, de planeet van vrijheid, individualiteit en rebelsheid staat, kunnen we de aankomende weken dan ook ware downloads aan informatie en inzichten vanuit het onderbewustzijn verwachten. Om het nog spannender te maken zal de Volle Maan, die op 21 november 2021 op 27 graden Stier zal plaatsvinden, zich verbinden met zeer hoge kosmische energieën die van de Pleiaden afkomstig zijn. We zullen rond deze Volle Maan het gevoel kunnen krijgen dat we tussen twee vuren in komen te staan. Enerzijds proberen we persoonlijke zaken te verwerken in de diepten van de Schorpioen en anderzijds voelen we hoge trillingen en het licht afkomstig van de Pleiaden en Uranus. Gevoelens, emoties en gedachten vliegen op dit moment alle kanten op en zoals ik eerder voorspelde zal dit alleen maar toenemen doordat onze aarde steeds sneller om haar eigen as roteert en de kosmische energieën steeds meer druk uit oefenen op onze gevoelens, emoties en bewustzijn.

Hou deze maand de gebeurtenissen in je leven goed in de gaten. De maand november zal met de Nieuwe Maan in Schorpioen en de Volle Maan in Stier een indicatie geven van wat de onderstroom zal zijn voor de periode januari 2022 tot juli 2023. Vanaf januari 2022 zal de Noordermaansknoop, onze karmische wegwijzer, na 18 maanden verbleven te hebben in het kennisgerichte teken Tweelingen, het vaste en op zekerheid beluste teken Stier binnentreden

Op wereldniveau mogen we dan ook grote veranderingen verwachten op de financiële markt en in cryptovaluta en banksystemen. Ook kunnen we mogelijk schokkend nieuws verwachten over beursgenoteerde bedrijven. Dit is overigens een uitstekende tijd om met je eigen financiën aan de slag te gaan. Vanaf de derde week van november, als de Zon en Mercurius het teken boogschutter in gaan, zullen de energieën weer lichter worden en zul je merken dat je veel luchtiger met zaken om gaat en dingen veel makkelijker kunt loslaten.

Het goede nieuws van deze Volle Maan in Stier is dat de planeet Venus, heerseres over het teken Stier en aan schoonheid, relateren en rijkdom verbonden wordt, het galactisch middelpunt op 27 graden Boogschutter zal passeren. Daarmee kunnen we weer een upgrade in de verfijnde energieën verwachten en kunnen er magische gebeurtenissen plaatsvinden op de vijfdimensionale tijdlijn.

Bekijk de video van astrologe Désirée van Toor

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date!

Word op de hoogte gehouden van de laatste Bloom-nieuwtjes.

In onze Privacy Verklaring & cookie policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Inspiratie

De hoogsensitieve high sensation seeker: een genuanceerd perspectief

Men denkt vaak dat een hoogsensitief persoon introvert moet zijn, en men zegt dat zo’n 80% van de…

Lees meer
Voeding & Gezondheid

4 redenen waarom een vegan lifestyle gezond is

Een vegan lifestyle wint steeds meer terrein en dat is niet zonder reden. Het niet eten van…

Lees meer
Spiritualiteit

Singing Drum Joost Kuijpers werd geroepen door de Spirit van de Drum

Niet zo ver over de grens, op het Nederlandse eiland Goeree-Overflakkee, woont de sjamanistische…

Lees meer
Bloom 5 - Special - 2024

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom