Home

Overige

Mijn account

Bloom 4 is uit! Incl. thema 'healing'.
Bestel 'm hier

Angélique Windey & Nathalie De Jongh

Angélique Windey & Nathalie De Jongh

Let’s bring back the magic. Dat is het motto van Magic Moments, de bijzondere samenwerking tussen Angélique Windey en Nathalie De Jongh. Beide vrouwen coachen en ondersteunen persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling en in Magic Moments krijgt dat een unieke en onweerstaanbare vorm.

Elk seizoen organiseren Angélique en Nathalie een vrouwencirkel: de Magic Moment. Het ritme van de seizoenen inspireert om elke cirkel een invulling te geven die gelijkloopt met ons innerlijk kompas en elke cirkel is dan ook een uitnodiging om thuis te komen bij jezelf. Ademwerk, body awareness, essentiële oliën, een helend verhaal en een ritueel zijn, naast heel wat andere dingen, vaste elementen waarmee gewerkt wordt. Voor een-op-eenceremonies kan je ook terecht bij Angélique of Nathalie: de Magic Journeys. Want op bepaalde momenten in je leven kan zo’n magische reis net datgene zijn wat je nodig hebt.

”Ademwerk, body awareness, essentiële oliën, een helend verhaal en een ritueel zijn, naast heel wat andere dingen, vaste elementen waarmee gewerkt wordt.”

Angélique is holistisch psychotherapeut, hypnotherapeut en natuurgeneeskundige . Ze geeft fysieke, emotionele en energetische ondersteuning in de vorm van kruiden, andere natuurlijke medicijnen, essentiële oliën, ademwerk, hypnotherapie, coaching met paarden en helingstechnieken zoals Reiki, aura- & chakraheling.

Nathalie is schrijfster en vertelster. Ze ontwerpt en begeleidt (huwelijks)rituelen en schrijft heel persoonlijke sprookjes die belangrijke momenten betekenis geven en transformatie ondersteunen. In haar individuele begeleidingen werkt ze met Tarot, Reiki en essentiële oliën.

Magic Moments Angeliqie Windey Nathalie De Jong Rechthoekig

Binnen de psychotherapie zijn thema’s als eigenwaarde en eigenliefde hun specialiteit. Volgens het duo beginnen hier bijna alle moeilijkheden die mensen kunnen ervaren. Wanneer een van beide niet voldoende ontwikkeld is, in de kindertijd of zelfs daarna, ontstaat er veel emotionele stress die zich dan uit in angsten, depressie, jaloezie, onzekerheid, vijandigheid, woedeproblemen en meer.

Kortom: mensen helpen en het lichaam beter begrijpen is hun passie, al het bovenstaande doen ze met hart en ziel. We zijn dan ook uitzonderlijk blij dat Angélique Windey en Nathalie De Jongh regelmatig artikelen voor het tijdschrift Bloom verzorgen.

Website: https://www.magic-moments.be/

Artikels door Angélique Windey & Nathalie De Jongh

Voeding & Gezondheid

Het belang van een positieve mindset voor een goede gezondheid + tips!

Het is algemeen geweten dat je lichaam en geest één zijn. Er is een namelijk een wisselwerking…

Lees meer
Gelukkig Leven

Constructief omgaan met emoties: 5 sleutels om de lastige emoties los te laten

Omgaan met je emoties en gevoelens is altijd een lastige taak. Het is niet meer dan normaal dat je…

Lees meer
Inspiratie

Zelfhypnose: de weg naar meer zelfliefde en eigenwaarde

Hypnose kan je leven veranderen. Ja écht! Wil je meer zelfvertrouwen en eigenwaarde? Wil je een…

Lees meer

Zelf contributor worden? Deel je expertise met het grote publiek!

Bloom 4 - 2022

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2022, jaarhoroscoop 2022, ascendanthoroscoop 2022, je Chinese horoscoop 2022,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom