Home

Overige

Mijn account

Pluto in Steenbok

Jouw Pluto teken Astrologie plat Bloom

Pluto in je horoscoop

De diepgravende planeet Pluto heerst over het teken Schorpioen en is verbonden met het 8ste huis in je horoscoop. Pluto doet er 248 jaar over om de volledige dierenriem te doorlopen en verblijft dus circa 20,5 jaar in hetzelfde dierenriemteken. Pluto staat voor transformatie, ontmaskering en wilskracht.

Pluto als generatieplaneet

We noemen Pluto een generatieplaneet, aangezien deze planeet een lange periode in één bepaald teken vertoeft. Algemeen kunnen we stellen dat, hoe trager de planeet is, hoe minder belangrijk de definitie van Pluto in een teken wordt en hoe belangrijker de definitie van Pluto in een huis wordt.

Pluto in Schorpioen: welke zielenroerselen en trauma’s moet jij onder ogen komen?

Onder een generatie met Pluto in Steenbok (2008-2024) voldoen alle vertrouwde en schijnbaar zekere systemen zowel politiek als economisch, niet meer. Machtsdragers komen in opspraak. Met Pluto in Steenbok komt het vertrouwen in de grote instellingen in het gedrang. Steenbok staat voor de grote instellingen, de structuren, de politiek en de wet. Degenen, die de structuren vastgelegd hebben en doen voortbestaan, ontgoochelen en bieden geen zekerheid. We zagen dit al bij de banken, die leden onder de rommelhypotheken en de faillissementen. Aangezien Steenbok ook het teken van de ouderdom is, is er ook een dreiging voor de bejaarden. Hoe zeker is hun welverdiend pensioen. In veel landen ter wereld, en ook in België, is er slechts een klein spaarpotje om de pensioenen te betalen. Het meeste geld dat de mensen in de loop van hun carrière hebben gestort aan de staat, is grotendeels al uitgegeven.

”Op relatievlak koester je een sterke behoefte aan wederzijds respect en loyaliteit.”

Op een persoonlijk vlak kom je met Pluto in Steenbok op voor de maatschappij in z’n geheel. Individuele rechten kunnen in het gedrang komen wanneer jij het voor het zeggen hebt. Dit wordt misschien een periode van verval, wat zal leiden tot een nieuwe orde. Je bent een vurig voorstander van rechtvaardigheid, een vriend van de underdog en wat betreft de progressieve vleugel: de advocaat van de duivel. Sociale waarden primeren bij jou, en dat gedachtengoed staat je bij wanneer je je ideeën probeert over te brengen bij iedereen die in je buurt komen. Als het erop aankomt bestempel jij jezelf als conservatief en plichtsgetrouw. Je omgeving kan onvoorwaardelijk op je rekenen. Daarnaast hou je er een gezonde ambitie erop na. Maar met jouw leidinggevend talent duurt het niet lang vooraleer je een vooraanstaande plek in de maatschappij hebt weten te veroveren. Op relatievlak koester je een sterke behoefte aan wederzijds respect en loyaliteit. Op de werkvloer pleit jij dagelijks voor strengere procedures en controles, zodat wangedrag geen schijn van kans maakt.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboorterapport (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Esther van Heerebeek

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom