Home

Overige

Mijn account

Pluto in Schorpioen

Jouw Pluto teken Astrologie plat Bloom

Pluto in je horoscoop

De diepgravende planeet Pluto heerst over het teken Schorpioen en is verbonden met het 8ste huis in je horoscoop. Pluto doet er 248 jaar over om de volledige dierenriem te doorlopen en verblijft dus circa 20,5 jaar in hetzelfde dierenriemteken. Pluto staat voor transformatie, ontmaskering en wilskracht.

Pluto als generatieplaneet

We noemen Pluto een generatieplaneet, aangezien deze planeet een lange periode in één bepaald teken vertoeft. Algemeen kunnen we stellen dat, hoe trager de planeet is, hoe minder belangrijk de definitie van Pluto in een teken wordt en hoe belangrijker de definitie van Pluto in een huis wordt.

Pluto in Schorpioen: welke zielenroerselen en trauma’s moet jij onder ogen komen?

Pluto in zijn eigen teken Schorpioen staat hier heel krachtig. Als je bent geboren tussen 1984 en 1995, dan bevond Pluto zich in Schorpioen op het moment van jouw eerste levensadem. Jouw generatie blijft niet bij de pakken zitten. Integendeel, jullie willen graag jullie stempel op de wereld drukken. Bankinstellingen zijn met deze plaatsing aan een reorganisatie toe. We zien machtige structuren en dictaturen omvergeworpen worden. Intensieve veranderingen kenmerken deze periode. Aangezien Pluto hier in eigen teken staat, is dit een zeer krachtige plaatsing.

”Je schrikt er bovendien niet voor terug om geheimen bloot te leggen.”

Op een persoonlijk vlak zet je diepgaande onderzoeken op aangaande complexe verschijnselen of ontdekkingen. Je ervaart echter wel een obsessie voor controle en macht. Met deze constellatie dreig jij dan ook enorm dominant over te komen. Samenwerken met anderen is nu eenmaal niet echt een vaardigheid die je je eigen hebt gemaakt. Je wil vooral graag de grootste en de machtigste zijn. Doorgaans bezitten jouw leeftijdsgenoten een ongekende wilskracht om hun eigen zin door te drijven. Nee, jullie staan niet bekend voor jullie compassie en vriendelijkheid, maar wel voor jullie onwil tot het sluiten van compromissen. Het ontbreekt je niet aan lef en moed om veranderingen door te voeren en om heilige huisjes in te trappen. Bovendien ben je een vat vol emoties en verlangens. Jij heerst of vernietigt nu eenmaal, er is geen gulden middenweg. Jij vecht of vlucht, bemiddelen staat niet in jouw woordenboek.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboorterapport (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Esther van Heerebeek

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom