Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Pluto in Schorpioen

Pluto Teken in Schorpioen Betekenis Bloom Web

Pluto in Schorpioen: een obsessie voor controle en macht

”Het ontbreekt je met Pluto in Schorpioen niet aan lef en moed om veranderingen door te voeren en om heilige huisjes in te trappen.”

Opgelet: door de trage omlooptijd van Pluto rond de Zon slaat de interpretatie van Pluto in je horoscoop op een hele generatie, eerder dan op een enkeling.

Pluto
in zijn eigen teken Schorpioen staat hier heel krachtig. Als je bent geboren tussen 1984 en 1995, dan bevond Pluto zich in Schorpioen op het moment van jouw eerste levensadem. Jouw generatie blijft niet bij de pakken zitten. Integendeel, jullie willen graag jullie stempel op de wereld drukken. Bankinstellingen zijn met deze plaatsing aan een reorganisatie toe. We zien machtige structuren en dictaturen omvergeworpen worden. Intensieve veranderingen kenmerken deze periode. Aangezien Pluto hier in eigen teken staat, is dit zoals vermeld een zeer krachtige plaatsing.

Op een persoonlijk vlak zet je met Pluto in Schorpioen diepgaande onderzoeken op aangaande complexe verschijnselen of ontdekkingen. Je ervaart echter wel een obsessie voor controle en macht. Met deze constellatie dreig jij dan ook enorm dominant over te komen. Samenwerken met anderen is nu eenmaal niet echt een vaardigheid die je je eigen hebt gemaakt. Je wil vooral graag de grootste en de machtigste zijn. Doorgaans bezitten jouw leeftijdsgenoten een ongekende wilskracht om hun eigen zin door te drijven. Nee, jullie staan niet bekend voor jullie compassie en vriendelijkheid, maar wel voor jullie onwil tot het sluiten van compromissen. Het ontbreekt je niet aan lef en moed om veranderingen door te voeren en om heilige huisjes in te trappen. Bovendien ben je een vat vol emoties en verlangens. Jij heerst of vernietigt nu eenmaal, er is geen gulden middenweg. Jij vecht of vlucht, bemiddelen staat niet in jouw woordenboek.

Wil je voor iemand anders nagaan wat zijn/haar Plutoteken is?

Let op: je Plutoteken is niet gelijk aan je sterrenbeeld!
Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk teken Pluto staat in je persoonlijke horoscoop of die van iemand anders

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboorterapport (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Uitgeverij

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom