Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Pluto in Kreeft

Pluto Teken in Kreeft Betekenis Bloom Web

Pluto in Kreeft: een emotionele uitbarsting is nooit ver weg

”Romantiek geniet een hoge prioriteit in het leven van iemand met Pluto in Kreeft. Gecombineerd met je enorme aantrekkingskracht mag je heel wat passionele romances verwachten in het leven.”

Pluto in Kreeft wijst op een sterke nationalistische stand. Veel van de geborenen onder Pluto in Kreeft hebben de extreme opstelling meegemaakt van het ene volk tegenover het ander. Jouw generatie zag de huiselijke sfeer veranderen en nieuwe huiselijke waarden werden geïntroduceerd. Het klassieke huiselijke model werd afgebroken. De groei van gewassen veranderde en het gebruik van kunstmatige meststoffen en insecticiden heeft gedurende deze generatie zijn intrede gedaan.

Op een persoonlijker vlak ben jij degene die grondige veranderingen met betrekking tot familierelaties bewerkstelligt. Je bent geboren in het interbellum, waardoor je heel veel belang hecht aan familiewaarden, en bent minder te vinden voor de moderne, kosmopolitische levensstijl. Je bent heel eigenwijs en drukt graag je mening uit. Die kun je doorgaans ook sterk verdedigen, maar daarbij laat je de logica weleens varen. Desondanks je persoonlijke standpunten bezit je met Pluto in Kreeft een groot aanpassingsvermogen. Romantiek geniet een hoge prioriteit in je leven. Gecombineerd met je enorme aantrekkingskracht mag je heel wat passionele romances verwachten in het leven. Wel ben je lichtgeraakt wanneer anderen het niet met je eens zijn. Dat kan een gevolg zijn van crisissituaties die je hebt meegemaakt in je kindertijd. Familiale problemen zorgen ervoor dat jij je gevoelens niet gemakkelijk kan uiten, er zit weinig kleur in je gesprekken met anderen. Omdat al die gevoelens geregeld worden opgekropt, is een emotionele uitbarsting nooit ver weg. Je niet laten meeslepen is jouw levenslange advies.

Wil je voor iemand anders nagaan wat zijn/haar Plutoteken is?

Let op: je Plutoteken is niet gelijk aan je sterrenbeeld!
Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk teken Pluto staat in je persoonlijke horoscoop of die van iemand anders.

Benieuwd naar meer? Ontdek Bloom, hét tijdschrift voor astrologie & spiritualiteit

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboorterapport (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom