Home

Overige

Mijn account

Pluto in Kreeft

Jouw Pluto teken Astrologie plat Bloom

Pluto in je horoscoop

De diepgravende planeet Pluto heerst over het teken Schorpioen en is verbonden met het 8ste huis in je horoscoop. Pluto doet er 248 jaar over om de volledige dierenriem te doorlopen en verblijft dus circa 20,5 jaar in hetzelfde dierenriemteken. Pluto staat voor transformatie, ontmaskering en wilskracht.

Pluto als generatieplaneet

We noemen Pluto een generatieplaneet, aangezien deze planeet een lange periode in één bepaald teken vertoeft. Algemeen kunnen we stellen dat, hoe trager de planeet is, hoe minder belangrijk de definitie van Pluto in een teken wordt en hoe belangrijker de definitie van Pluto in een huis wordt.

Pluto in Kreeft: welke zielenroerselen en trauma’s moet jij onder ogen komen?

Dit is een sterke nationalistische stand. Veel van de geborenen onder Pluto in Kreeft hebben de extreme opstelling meegemaakt van het ene volk tegenover het ander. Jouw generatie zag de huiselijke sfeer veranderen en nieuwe huiselijke waarden ontstaan. Het klassieke huislijke model werd afgebroken. De groei van gewassen veranderden en het gebruik van kunstmatige meststoffen en insecticiden heeft gedurende deze generatie zijn intrede gedaan.

”Desondanks je persoonlijke standpunten bezit je een groot aanpassingsvermogen.”

Op persoonlijk vlak ben jij degene die grondige veranderingen met betrekking tot familierelaties bewerkstelligt. Je bent geboren in het interbellum, waardoor je heel veel belang hecht aan familiewaarden, en bent minder te vinden voor de moderne, kosmopolitische levensstijl. Je bent heel eigenwijs en drukt graag je mening uit. Die kun je doorgaans ook sterk verdedigen, maar daarbij laat je de logica weleens varen. Desondanks je persoonlijke standpunten bezit je een groot aanpassingsvermogen. Romantiek geniet een hoge prioriteit in je leven. Gecombineerd met je enorme aantrekkingskracht mag je heel wat passionele romances verwachten in het leven. Wel ben je lichtgeraakt wanneer anderen het niet met je eens zijn. Dat kan een gevolg zijn van crisissituaties die je hebt meegemaakt in je kindertijd. Familiale problemen zorgen ervoor dat jij je gevoelens niet gemakkelijk kan uiten, er zit weinig kleur in je gesprekken met anderen. Omdat al die gevoelens geregeld worden opgekropt, is een emotionele uitbarsting nooit ver weg. Je niet laten meeslepen is jouw levenslange advies.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboorterapport (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Esther van Heerebeek

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom