26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Noordelijke Maansknoop in Vissen

Maansknopen visuals 700x40012

Je spirituele evolutie, karmische lessen en je levensmissie met de Noordelijke Maansknoop in Vissen

Met de Noordelijke Maansknoop in Vissen ben je de eerste helft van je leven ben je nuchter en bescheiden, en vervul je je plichten op een methodische manier. Je hebt ook bijzondere aandacht voor hygiëne en zuiverheid, en mogelijk heb je zelfs een lichte vorm van smetvrees. Je bent van nature opofferingsgezind en zet je in voor de gemeenschap, waarbij je je eigen verlangens opzij schuift. In deze periode zet je je enorm in voor je beroep en het sociale aspect. Je toont veel toewijding en zet je volledig in voor een specifiek doel, met praktisch inzicht.

”Met de Noordelijke Maansknoop in Vissen zal je innerlijke gevoel een grotere rol gaan spelen in de loop van dit leven en zul je deze ook laten spreken in plaats van je ratio.”

Het is goed mogelijk dat je met de Noordelijke Maansknoop in Vissen al op jonge leeftijd je specialisatie bepaalt. Dit aspect komt vaak voor bij medici, zorgverleners, wetenschappers en beroepen waar grote nauwkeurigheid vereist is. In de eerste helft van je leven ben je op het gebied van gezondheid eerder gevoelig, wat kan leiden tot bepaalde gezondheidsklachten. Op het gebied van relaties kun je jezelf niet altijd volledig geven. Bovendien heb je een goede reputatie en een keurig gedrag. Tussen de leeftijd van 35 en 40 jaar zul je met de Noordelijke Maansknoop in Vissen veel van deze nuchtere instelling verliezen en een ander persoon worden. Je zult leren omgaan met je intuïtie en gevoeligheid. Je innerlijke gevoel zal een grotere rol gaan spelen en je zult het ook laten spreken in plaats van je ratio. Je nuchtere geest zal worden opgeschud door zaken die voor jou onverklaarbaar lijken, wat je aan het denken zal zetten.

Je kunt met de Noordelijke Maansknoop in Vissen ook spirituele en kunstzinnige mensen ontmoeten die je laten verder kijken dan je ooit hebt gedaan. In eerste instantie zul je je hiertegen verzetten, maar uiteindelijk zul je ervoor openstaan. In de tweede helft van je leven zul je minder nadruk leggen op nauwkeurigheid. Bovendien zul je je moeten inzetten voor anderen, wat kan betekenen dat je de zorg krijgt toevertrouwd voor iemand. Uiteindelijk zul je in je spirituele evolutie groeien.

Niet zeker waar de Noordelijke Maansknoop staat in je geboortehoroscoop?

Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk sterrenbeeld de Noordelijke Maansknoop staat in je persoonlijke horoscoop.

Benieuwd naar meer? Ontdek Bloom, het tijdschrift voor astrologie & spiritualiteit

Wist je dat je met een abonnement op Bloom tijdschrift (vanaf €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom