Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Noordelijke Maansknoop in Steenbok

Maansknopen visuals 700x40010

Je spirituele evolutie, karmische lessen en je levensmissie met de Noordelijke Maansknoop in Steenbok

Dankzij de Noordelijke Maansknoop in Steenbok heb je een levendige verbeeldingskracht. Op het gebied van relaties speelt jouw honger naar dromen en fantasieën een grote rol, en dit zal de ups en downs van je eerste levenshelft bepalen. Daarnaast ben je van nature erg gevoelig en verlang je naar een gevoel van geborgenheid bij je familie en vertrouwde mensen. Deze hoge gevoeligheid, die vooral in de eerste helft van je leven naar voren komt, vindt zijn oorsprong in een vorig leven. Emotionele banden zijn voor jou daarom van groot belang, en je hecht waarde aan een gevoel van saamhorigheid. Hierdoor geef je liever anderen de leiding bij besluitvorming.

”Je zult je met de Noordelijke Maansknoop in Steenbok losmaken van het veilige nest dat je voor jezelf hebt gecreëerd.”

In de eerste helft van je leven moet je met de Noordelijke Maansknoop in Steenbok ook erkennen dat je soms humeurig en emotioneel bent, en dat je stemmingen snel kunnen veranderen. Je verlangt naar acceptatie door iedereen en hebt de neiging om je eigen prioriteiten opzij te schuiven. Mogelijk heb je jezelf ten doel gesteld om op jonge leeftijd te trouwen en op redelijk jonge leeftijd kinderen te krijgen.

Je leven kent met de Noordelijke Maansknoop in Steenbok enkele sleutelmomenten, vooral tussen je 35e en 40e levensjaar, die je een andere kijk op de zaken zullen geven. Naarmate je ouder wordt, zul je leren om op eigen benen te staan en verantwoordelijkheid te nemen. Je zult je ook losmaken van het veilige nest dat je voor jezelf hebt gecreëerd. Je leert om nuchter te zijn en zaken vanuit een breder perspectief te bekijken. Bovendien ontwikkel je een meer serieuze houding en leer je kritisch naar jezelf en je omgeving te kijken. Gedurende je leven neem je een moediger en vastberadener houding aan, waarbij koppigheid kan ontstaan.

Op emotioneel gebied word je met de Noordelijke Maansknoop in Steenbok koeler en laat je je emoties niet zomaar de vrije loop. Je streeft naar het opbouwen van een carrière en materieel succes. Hierbij ben je streng voor jezelf en kun je spartaanse levensgewoonten aannemen. Met de jaren word je zuiniger, maar ook gieriger. Waar je vroeger je inkomsten wilde delen met je gezin, is dit nu niet meteen het geval.

Niet zeker waar de Noordelijke Maansknoop staat in je geboortehoroscoop?

Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk sterrenbeeld de Noordelijke Maansknoop staat in je persoonlijke horoscoop.

Benieuwd naar meer? Ontdek Bloom, het tijdschrift voor astrologie & spiritualiteit

Wist je dat je met een abonnement op Bloom tijdschrift (vanaf €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom