26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Noordelijke Maansknoop in Ram

Maansknopen visuals 700x400

Je spirituele evolutie, karmische lessen en je levensmissie met de Noordelijke Maansknoop in Ram

Met de Noordelijke Maansknoop in Ram zul je vaak toegeven aan je aangeboren verlangen om je geborgen te voelen bij anderen. Als kind was je waarschijnlijk volgzaam en blij om op te groeien in een beschermde omgeving. Je hebt in je jeugd veel liefde, harmonie en vreugde ervaren. Deze behoefte aan harmonie kan er echter toe leiden dat je soms te veel toegeeft aan anderen om de vrede te bewaren. Bij het nemen van beslissingen houd je altijd rekening met de mening van anderen. Daarom zoek je al op jonge leeftijd een partner die bescherming kan bieden, omdat eenzaamheid al sinds je jeugd een probleem voor je is. Je doet er alles aan om in een groep in de smaak te vallen. Over het algemeen zul je merken dat anderen in de eerste helft van je leven vaak de richting bepalen, in plaats van dat je zelf keuzes maakt. In je jeugd spiegelde je je voortdurend aan je omgeving en probeerde je zo lang mogelijk in de veilige warmte van het gezin en de familie te blijven. In de eerste helft van je leven geef je dus vaak toe aan anderen, probeer je niet op te vallen en kom je eigenlijk niet voor jezelf op.

”Je zult zelfverzekerder in het leven staan en opkomen voor wat jij belangrijk vindt.”

Met de Noordelijke Maansknoop in Ram zullen bepaalde gebeurtenissen rond het midden van je leven je dwingen om de zaken vanuit een ander perspectief te bekijken en zul je opeens zelfstandig en zelfs opstandig in het leven staan. Dan zul je voor het eerst je eigen beslissingen nemen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat je tweede levenshelft wordt gekenmerkt door een evolutie waarbij je meer op jezelf vertrouwt en steeds assertiever wordt. Je zult zelfverzekerder in het leven staan en opkomen voor wat jij belangrijk vindt. Deze verandering in je leven vindt plaats tussen je 18e en 37e levensjaar. Voor sommige mensen kan het einde van een relatie het veilige wereldbeeld op zijn kop zetten, waardoor je opeens zelfstandig moet leren staan. Met dit aspect kun je rekenen op een actieve tweede levenshelft waarin je je eigen kracht zult ontdekken en waarin je minder toegeeft om de vrede te bewaren. Je zult leren voor jezelf te werken in plaats van anderen te behagen.

In tegenstelling tot je jonge jaren, waarin je voortdurend toegevingen deed aan je omgeving, zul je nu moedig je eigen weg gaan en koppigheid zal een kenmerk van je worden. Je zult weinig rekening houden met de mening van anderen en gewoon je eigen wil doordrijven.

Niet zeker waar de Noordelijke Maansknoop staat in je geboortehoroscoop?

Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk sterrenbeeld de Noordelijke Maansknoop staat in je persoonlijke horoscoop.

Benieuwd naar meer? Ontdek Bloom, het tijdschrift voor astrologie & spiritualiteit

Wist je dat je met een abonnement op Bloom tijdschrift (vanaf €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom