Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Noordelijke Maansknoop in Maagd

Maansknopen visuals 700x4006

Je spirituele evolutie, karmische lessen en je levensmissie met de Noordelijke Maansknoop in Maagd

Met de Noordelijke Maansknoop in Maagd heb je je jeugd doorgebracht in een omgeving waar regels niet altijd duidelijk waren of niet goed werden nageleefd. Mogelijk was je als kind een dromer, met vage verlangens naar een betere wereld. Dit aspect suggereert waarschijnlijk dat je in vorige levens gevangenschap hebt ervaren of bent getroffen door een slopende ziekte. Hierdoor moest je de realiteit ondergaan zonder er zelf iets aan te kunnen veranderen.

”Met de Noordelijke Maansknoop in Maagd ben je gevoelig en kwetsbaar, en al op jonge leeftijd heb je de neiging om je gevoelens af te sluiten voor de buitenwereld, zodat niemand echt toegang heeft tot je innerlijke zelf.”

Door de Noordelijke Maansknoop in Maagd zul je in de eerste helft van je leven ook vaak de realiteit ondergaan en op een passieve manier toestaan dat de dingen gebeuren zoals ze zich voordoen. Diep van binnen is er altijd een droom naar een betere realiteit, maar over het algemeen zul je weinig grip hebben op je leven en kun je teleurgesteld raken in anderen. Je kunt het gevoel hebben dat je vaak het slachtoffer bent van de omstandigheden en dat je er weinig aan kunt veranderen. Je bent gevoelig en kwetsbaar, en al op jonge leeftijd heb je de neiging om je gevoelens af te sluiten voor de buitenwereld, zodat niemand echt toegang heeft tot je innerlijke zelf. Vaak zoek je een ontsnapping uit de realiteit, en voor sommigen kan dit zelfs leiden tot ervaringen met verdovende middelen zoals drugs en alcohol. Je stelt jezelf vaak maatschappelijke doelen die vaak onbereikbaar zijn en uiteindelijk slechts een illusie vormen.

Met de Noordelijke Maansknoop in Maagd komt er een belangrijke ommekeer in je leven tussen je 35e en 40e levensjaar. Plotseling doorbreek je de schijnwerkelijkheid en begin je de realiteit nuchterder te zien. Je zult ook je standpunten innemen en zaken aanpakken die je eerder negeerde. De evolutie in je leven houdt in dat je voor jezelf moet leren zorgen en minder afhankelijk moet worden van anderen. Velen met dit aspect kunnen gedurende hun leven te maken krijgen met gezondheidsproblemen, en in de eerste helft van je leven kun je sterk afhankelijk zijn van de medische wereld. In de tweede helft van je leven zul je merken dat je steviger met beide benen op de grond staat en een kritische denker wordt. Je praktische kennis stelt je in staat om anderen te helpen, en je ontwikkelt helende en genezende vermogens, bijvoorbeeld door kennis van planten, kruiden en andere geneeswijzen. Bovendien zul je zeer actief worden en veel werk verrichten, zelfs tot op hoge leeftijd. Je zult een sterker gevoel voor orde ontwikkelen en betrokken raken bij de natuur en haar behoud.

Niet zeker waar de Noordelijke Maansknoop staat in je geboortehoroscoop?

Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk sterrenbeeld de Noordelijke Maansknoop staat in je persoonlijke horoscoop.

Benieuwd naar meer? Ontdek Bloom, het tijdschrift voor astrologie & spiritualiteit

Wist je dat je met een abonnement op Bloom tijdschrift (vanaf €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom