Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Noordelijke Maansknoop in Leeuw

Maansknopen visuals 700x4005

Je spirituele evolutie, karmische lessen en je levensmissie met de Noordelijke Maansknoop in Leeuw

Met de Noordelijke Maansknoop in Leeuw ben je van nature een sociaal persoon en voel je je zelfs als kind al het meest op je gemak in groepen. Je kijkt vaak vooruit naar de toekomst en leeft in constante verwachting van bepaalde zaken. Je hebt mogelijk een bijzondere jeugd gehad en bent sterk beïnvloed door de ideeën die je hebt opgedaan in een bepaalde sociale groep. Deze ideeën en indrukken zullen een grote rol spelen in de eerste helft van je leven. Maar je hebt ook je eigen ideeën, en hoewel je jezelf als vrijdenkend beschouwt, behoren deze eigenlijk tot een specifieke visie die je hebt overgenomen van anderen.

”Met de Noordelijke Maansknoop in Leeuw zal je liefde ontdekken met volledige overgave en meer zelfrespect ontwikkelen, wat zich kan uiten in een groter bewustzijn van je fysieke welzijn en uiterlijk.”

Dankzij de Noordelijke Maansknoop in Leeuw ben je in de eerste helft van je leven vrij gedisciplineerd, zelfs serieus, maar soms kun je compleet uit de band springen en iedereen, inclusief jezelf, verrassen. Je bent bereid je vaak op te offeren voor de groep waarmee je je identificeert, en je zult veel doen voor je familie, vrienden en kennissen. Je zult echter vooral de doelen nastreven die min of meer aan je zijn opgedragen door je omgeving, wat voor jou een gevoel van veiligheid geeft, omdat je leven in een vast kader wordt gegoten. Maar tussen je 35e en 40e zullen er belangrijke veranderingen in je leven plaatsvinden die je ogen zullen openen. Hierna zul je leren om afstand te nemen van bepaalde mensen. In de tweede helft van je leven zul je misschien minder vasthouden aan de nuchtere geest die je in de eerste helft had, maar zul je je meer overgeven aan je gevoelens. Je zult liefde ontdekken met volledige overgave en ook jezelf ontdekken en meer zelfrespect ontwikkelen, wat zich kan uiten in een groter bewustzijn van je fysieke welzijn en uiterlijk.

In de tweede helft van je leven zul je met de Noordelijke Maansknoop in Leeuw steeds sterker de behoefte voelen om je op een uiterst individuele en creatieve manier te uiten. Je kunt dingen maken waar je trots op kunt zijn. De mensen en omgeving waarin je eerder vertrouwen had, zullen langzaam verdwijnen omdat je teleurgesteld bent geraakt in veel mensen. Op emotioneel vlak zul je echter beter in staat zijn om je gevoelens uit te drukken naar degenen die je echt vertrouwt, wat uiteindelijk een kleine kring van mensen zal blijken te zijn. Jouw tweede levenshelft zal worden gekenmerkt door de ontdekking van warmte en liefde, en je zult leren liefde te geven en te ontvangen, wat van jou een gelukkig persoon zal maken.

Niet zeker waar de Noordelijke Maansknoop staat in je geboortehoroscoop?

Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk sterrenbeeld de Noordelijke Maansknoop staat in je persoonlijke horoscoop.

Benieuwd naar meer? Ontdek Bloom, het tijdschrift voor astrologie & spiritualiteit

Wist je dat je met een abonnement op Bloom tijdschrift (vanaf €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Webshop

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom