26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Noordelijke Maansknoop in Kreeft

Maansknopen visuals 700x4004

Je spirituele evolutie, karmische lessen en je levensmissie met de Noordelijke Maansknoop in Kreeft

Met de Noordelijke Maansknoop in Kreeft was je in je jeugd een teruggetrokken persoon die moeite had om contact te maken met de buitenwereld. Misschien was je een enig kind of was het contact met broers en zussen moeilijk en verstoord. Je groeide op als een soort enig kind in een strenge omgeving waar regels heilig waren en er weinig ruimte was voor emoties. Als jong kind moest je je dus al aanpassen aan opgelegde wetten en regels. In je jeugd en de eerste helft van je leven gedroeg je je zeer serieus en verantwoordelijk, waardoor je zelfs als kind al volwassen en volwassen in de wereld stond. Dit kon zich uiten in zorgzaamheid voor anderen, zelfs op jonge leeftijd, bijvoorbeeld voor broers en zussen. Je wilde altijd je best doen en streven naar perfectie, en je zocht waardering hiervoor. In de eerste helft van je leven streefde je ambitie na en wilde je iets bereiken, en bovenal zocht je zekerheid en koos je het liefst voor banen die stabiliteit en duurzaamheid boden. Het zal echter niet altijd gemakkelijk voor je zijn en je zult bepaalde obstakels moeten overwinnen.

”Met de Noordelijke Maansknoop in Kreeft heb je vaak het gevoel dat je alleen staat en dat de steun waar je je hele leven naar verlangde niet wordt vervuld.”

Met de Noordelijke Maansknoop in Kreeft zul je rond je 37e levensjaar moeilijkheden ervaren in je maatschappelijke positie en het realiseren van je ambities, waardoor je een andere kijk krijgt op de dingen. Je zult het gevoel hebben dat je vaak alleen staat en dat de steun waar je je hele leven naar verlangde niet wordt vervuld. Je zult dan een persoon worden die minder afstandelijk is en beter kan omgaan met de emoties van anderen. Naarmate je ouder wordt, zul je steeds meer interesse krijgen in anderen, je zult je meer openstellen en op zoek gaan naar liefde en waardering. Je zult anderen nodig hebben in je leven en zelfs de grote ambities die je als kind had, zullen minder belangrijk worden in vergelijking met de liefde die je bij anderen kunt vinden.

In de tweede helft van je leven zal je wereld met de Noordelijke Maansknoop in Kreeft in je horoscoop draaien om je familie en je medemensen. Je zult beter leren omgaan met je eigen gevoelens en liefde voor anderen. Uiteindelijk ontwikkel je een liefdevolle, warmhartige natuur waarbij je jezelf wegcijfert en vooral waarde hecht aan anderen. Je zult veel moeite doen voor kinderen en kleinkinderen, en dit zal je het grootste gevoel van tevredenheid en geluk schenken. Je zult je oude dag dan ook doorbrengen in dienst van een partner, je kinderen of kleinkinderen.

Niet zeker waar de Noordelijke Maansknoop staat in je geboortehoroscoop?

Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk sterrenbeeld de Noordelijke Maansknoop staat in je persoonlijke horoscoop.

Benieuwd naar meer? Ontdek Bloom, het tijdschrift voor astrologie & spiritualiteit

Wist je dat je met een abonnement op Bloom tijdschrift (vanaf €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom