Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Noordelijke Maansknoop in Boogschutter

Maansknopen visuals 700x4009

Je spirituele evolutie, karmische lessen en je levensmissie met de Noordelijke Maansknoop in Boogschutter

In de eerste helft van je leven zul je met de Noordelijke Maansknoop in Boogschutter eigenschappen in jezelf ontdekken die je hebt verworven uit een vorig leven. Gedurende deze periode was er een duidelijke rusteloosheid in jou aanwezig: je was geïnteresseerd in diverse zaken, maar kon je niet op iets specifieks richten. Hierdoor heb je wellicht veel veranderingen in je studiekeuzes ervaren, wat mogelijk heeft geleid tot een onvoltooide academische carrière. Je bent met de Noordelijke Maansknoop in Boogschutter zeer mentaal, nuchter en speels, en met je intelligentie kun je veel begrijpen en plaatsen. Je bent ook uiterst communicatief en houdt van afwisseling; verandering is van cruciaal belang voor jou. Je bent flexibel in de omgang en zeer behulpzaam, waardoor je gemakkelijk contacten legt met anderen.

”Plotseling begrijp je met de Noordelijke Maansknoop in Boogschutter hoe alles in elkaar zit en kun je een voorvechter van moraal worden.”

Door de Noordelijke Maansknoop in Boogschutter maakt je rusteloze geest het je moeilijk om je te concentreren en je te fixeren. Op het gebied van relaties is het mogelijk dat je meerdere partners hebt gehad in de eerste helft van je leven. In je studie neem je nooit echt de tijd om iets grondig te bestuderen en spring je van onderwerp naar onderwerp. Je hebt veel kennis over diverse zaken, maar een uitgesproken mening ontbreekt vaak bij jou. Tussen je 35e en 40e levensjaar zullen er belangrijke veranderingen plaatsvinden die ervoor zorgen dat je traditioneler wordt en meer uitgesproken ideeën ontwikkelt. Plotseling begrijp je met de Noordelijke Maansknoop in Boogschutter hoe alles in elkaar zit en kun je een voorvechter van moraal worden. Je wordt belerend en denkt te weten wat goed is voor iedereen. Je neemt de rol van leider op je en voelt je het beste wanneer anderen naar je luisteren. Er zal een sterke behoefte aan oprechtheid in jou schuilen, wat in contrast staat met je eerste levenshelft waarin waarheid niet altijd even belangrijk voor je was.

Naarmate je ouder wordt, zul je met de Noordelijke Maansknoop in Boogschutter met meer temperament opkomen voor bepaalde maatschappelijke waarden. Het is ook mogelijk dat je in de tweede helft van je leven gelovig wordt of een sterke interesse ontwikkelt in filosofische stromingen. Je zult je met toewijding inzetten voor een bepaald doel dat maatschappelijk relevant is. Je zult kunnen schitteren met wijze raad die je voor iedereen klaar hebt staan. Je zult afstand nemen van sluwheid en bedrog en je werkelijk betrokken voelen bij de mensen om je heen. Je zult opkomen voor rechtvaardigheid en het algemeen belang nastreven.

Niet zeker waar de Noordelijke Maansknoop staat in je geboortehoroscoop?

Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk sterrenbeeld de Noordelijke Maansknoop staat in je persoonlijke horoscoop.

Benieuwd naar meer? Ontdek Bloom, het tijdschrift voor astrologie & spiritualiteit

Wist je dat je met een abonnement op Bloom tijdschrift (vanaf €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Uitgeverij

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom