Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Neptunus in Vissen

Neptunus in teken Vissen Bloom web

Welke idealen streef jij na met Neptunus in Vissen?

”Je bezit met Neptunus in Vissen het talent om je in te leven in de situatie van een ander, daarom doen anderen vaak een beroep op jou wanneer ze steun of hulp zoeken.”

De plaatsing van Neptunus in Vissen is van toepassing op mensen die geboren zijn tussen 2012 en 2026.

Met Neptunus in het dierenriemteken Vissen ben jij geïnteresseerd in alle mogelijkheden die het bewustzijn verruimen boven het niveau van de alledaagse realiteit. Het wereldse laat je vaak links liggen, om je dan eerder te focussen op metafysische studies, spiritualiteit en uitheemse levensbeschouwingen. Probeer je hierin echter niet te verliezen.

De stand van Neptunus in Vissen zorgt er ook voor dat je nogal naar binnen gericht bent, waardoor je het gevoel kan krijgen dat je omgeving je zelden begrijpt.


Toch kun jij je goed integreren in een groep, mede dankzij je verdraagzaam en sympathiek karakter. In de liefde gedraag jij je allesbehalve zelfzuchtig en moet je eigenlijk wel toegeven dat je een romantische ziel bent. Daarnaast bezit je met Neptunus in Vissen het talent om je in te leven in de situatie van een ander, daarom doen anderen vaak een beroep op jou wanneer ze steun of hulp zoeken. Plichtbewustzijn staat in grote letters in je woordenboek, het gevaar bestaat dat je hierin zelfs overdrijft en je volledig overgeeft aan de wensen en behoeften van anderen.

Onder de invloed van Neptunus in Vissen vindt er tijdens deze generatie een verschuiving plaats in het spirituele gedachtegoed. Op mondiaal vlak is er een hogere spirituele trilling te ontwaren. Op persoonlijk niveau ben je ontvankelijk voor je omgeving en beschik je over paranormale vermogens. Fantasie en film zijn voor jou middelen om de werkelijkheid te ontvluchten. Tot slot geven we je de raad om je te hoeden voor medicatiemisbruik, teveel alcohol of andere verslavende middelen.

Wil je voor iemand anders nagaan wat zijn/haar Neptunusteken is?

Let op: je Neptunusteken is niet gelijk aan je sterrenbeeld!
Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk teken Neptunus staat in je persoonlijke horoscoop of die van iemand anders.

Benieuwd naar meer? Ontdek Bloom, hét tijdschrift voor astrologie & spiritualiteit

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (al vanaf €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboorterapport (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Webshop

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom