Home

Overige

Mijn account

Neptunus in Vissen

Jouw Neptunus teken Astrologie plat Bloom

Neptunus in je horoscoop

Neptunus, de heersende planeet van het teken Vissen en heerser van het 12de horoscoophuis, staat in voor alle onbewuste processen in je leven en is bij uitstek het huis van de spiritualiteit. Neptunus is mythologisch gezien de zoon van Kronos en Rhea, en daardoor de volle broer van Zeus/Jupiter, een familie vol krachtige ‘persoonlijkheden’ dus. Neptunus doet er 164 jaar over om de volledige horoscoopcirkel rond te gaan en staat aldus 13 jaar in elk dierenriemteken. Daarom slaat de interpretatie van Neptunus in je horoscoop op een hele generatie, eerder dan op een enkeling. Algemeen kunnen we stellen dat, hoe trager de planeet is, hoe minder belangrijk de definitie van Neptunus in het teken wordt en hoe belangrijker de definitie van Neptunus in het huis wordt.

Welke idealen streef jij na met Neptunus in Vissen?

Met Neptunus in het dierenriemteken Vissen ben jij geïnteresseerd in alle mogelijkheden die het bewustzijn verruimen boven het niveau van de alledaagse realiteit. Het wereldse laat je vaak links liggen, om je dan eerder te focussen op metafysische studies, spiritualiteit en uitheemse levensbeschouwingen.

Deze planeetstand zorgt er ook voor dat je nogal naar binnen gericht bent, waardoor je het gevoel kan krijgen dat je omgeving je zelden begrijpt.

Toch kun jij je goed integreren in een groep, mede dankzij je verdraagzaam en sympathiek karakter. In de liefde gedraag jij je allesbehalve zelfzuchtig en moet je eigenlijk wel toegeven dat je een romantische ziel bent. Daarnaast bezit je het talent om je in te leven in de situatie van een ander, daarom doen anderen vaak een beroep op jou wanneer ze steun of hulp zoeken. Plichtbewustzijn staat in grote letters in je woordenboek, het gevaar bestaat dat je hierin zelfs overdrijft en je volledig overgeeft aan de wensen en behoeften van anderen.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboorterapport (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom