Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Neptunus in Stier

Neptunus in teken Stier Bloom web

Welke idealen streef jij na met Neptunus in Stier?

”Zijn vermogen om te creëren en om schoonheid voor iedereen toegankelijk te maken, maakt van een Neptunus in Stier-persoon een spiritueel wezen.”

De plaatsing van Neptunus in Stier is van toepassing op mensen die geboren zijn tussen 1876 en 1889, en zal pas opnieuw relevant zijn tussen 2039 en 2053.

In de astrologie staat het sterrenbeeld Stier bekend om zijn praktische aard. Met Neptunus in Stier geplaatst, kan de geborene zijn creativiteit, verbeelding en intuïtie in iets tastbaars kwijt. Neptunus in Stier heeft oog voor alles wat mooi is. Hij schept en creëert en kan echt obsessief te werk gaan om zelf iets moois tot stand te brengen. In zijn creaties worden we ook een romantisch kantje gewaar.

Neptunus in Stier is verder volhardend en niet in staat om zaken los te laten totdat hij zijn doel bereikt heeft. Deze geborene stelt tevens een duidelijk plan van aanpak op, waarin alles nauwgezet wordt neergeschreven hoe een bepaald idee/ideaal kan behaald worden. Het uitstippelen van een geschikte strategie is dan ook een kolfje naar zijn hand.


Ook met abstracte concepten heeft een Neptunus in Stier-persoon geen problemen. Hij tovert ze in een mum van tijd om in iets tastbaar dat door iedereen begrepen wordt. Zijn vermogen om te creëren en om schoonheid voor iedereen toegankelijk te maken, maakt van een Neptunus in Stier-persoon een spiritueel wezen.

Iemand met Neptunus in Stier houdt verder van aardse bezittingen. Toch moet ook zijn gevoel aangesproken worden als hij iets aankoopt. Hij is verzot op gadgets en snuisterijen die zijn gevoelens op dat moment weerspiegelen. Het kan even goed zijn dat iemand met Neptunus in Stier de neiging heef om materiële middelen vanuit een spirituele invalshoek te gaan benaderen. De natuur neemt voor hem een enorm belangrijke plaats in.

Indien iemand met Neptunus in Stier er niet in slaagt om zijn doel of idealen te bereiken, dan blijft hij verward en depressief achter. Verward, omdat hij nooit ofte nimmer kon bedenken dat hij gewoonweg niet in zijn doel zou slagen. Het heeft ook geen zin om de Neptunus in Stier-persoon bij te sturen, want dat voedt zijn frustraties en boosheid enkel maar. Het beste is dus om iemand met Neptunus in Stier de ruimte te laten om op zijn eigen tempo zijn dromen na te jagen. Verwacht je daarbij niet aan een hoog tempo. Neen, een Neptunus in Stier-persoon gaat traag maar gestaag tewerk. Hij streeft immers perfectie na.

De thuisomgeving van iemand met Neptunus in Stier is voor hem een ware inspiratiebron. Hoe beter hij zich ergens thuisvoelt, hoe creatiever en artistieker de Neptunus in Stier-persoon wordt. De inrichting van zijn interieur geeft blijkt van een onberispelijke en verfijnde smaak. Iemand met Neptunus in Stier is dan ook de perfecte gastheer/-vrouw.

Opgelet: door de trage omlooptijd van Neptunus rond de Zon slaat de interpretatie van Neptunus in je horoscoop op een hele generatie, eerder dan op een enkeling. Algemeen stelt de astrologie dat, hoe trager de planeet zich door de kosmos beweegt, hoe minder belangrijk de definitie van Neptunus in een dierenriemteken (of beter bekend als sterrenbeeld) wordt en hoe belangrijker de definitie van Neptunus in het huis (of levensdomein) wordt.

Wil je voor iemand anders nagaan wat zijn/haar Neptunusteken is?

Let op: je Neptunusteken is niet gelijk aan je sterrenbeeld!
Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk teken Neptunus staat in je persoonlijke horoscoop of die van iemand anders.

Benieuwd naar meer? Ontdek Bloom, hét tijdschrift voor astrologie & spiritualiteit

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboorterapport (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Webshop

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom