26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Neptunus in Schorpioen

Neptunus in teken Schorpioen Bloom web

Welke idealen streef jij na met Neptunus in Schorpioen?

”Je voelt je met Neptunus in Schorpioen doorgaans verplicht om geheimen aan het licht te brengen, tenminste als dit in het algemeen belang is.”

Als je geboren bent tussen 1955 en 1970, dan bevond Neptunus zich in het teken Schorpioen op het moment van jouw eerste levensadem. Als gevolg werd jouw generatie er eentje van de seksuele revolutie, sterk beïnvloed door nieuwe (sub)culturen en alle geneugten die daarbij komen kijken. Jouw generatie staat synoniem voor de aardse rijkdommen, je experimenteert graag met alles wat op je pad komt. Ook parapsychologische activiteiten horen daarbij.

Je bent in wezen zeer ernstig, maar toch durf je het aan om verder te graven dan wat je in de reguliere kringen voorgeschoteld krijgt.


Je voelt je met Neptunus in Schorpioen doorgaans verplicht om geheimen aan het licht te brengen, tenminste als dit in het algemeen belang is. Verder bezit je een flink staaltje zelfbeheersing, wat een resultaat kan zijn van je onderzoek naar psychologische inzichten. Je hebt dan ook steeds de neiging om het gedrag en de persoonlijkheid van anderen te verklaren, iets wat je niet altijd in dank wordt afgenomen.

Tot slot maak je deel uit van een generatie die na de hippietijd zocht naar diepere waarden en tot een andere ontdekking van seksualiteit kwam. Het suggestieve van de seksualiteit in de reclamewereld werd vanaf jouw generatie een realiteit. Jouw generatie onder invloed van Neptunus in Schorpioen is fundamenteel beïnvloed door elektronische muziek. Heel wat van de artiesten van deze generatie hebben de massa beïnvloedt via hun werk.

Wil je voor iemand anders nagaan wat zijn/haar Neptunusteken is?

Let op: je Neptunusteken is niet gelijk aan je sterrenbeeld!
Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk teken Neptunus staat in je persoonlijke horoscoop of die van iemand anders.

Benieuwd naar meer? Ontdek Bloom, hét tijdschrift voor astrologie & spiritualiteit

Wist je dat je met een abonnement op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboorterapport (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Webshop

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom