Home

Overige

Mijn account

Neptunus in Schorpioen

Jouw Neptunus teken Astrologie plat Bloom

Neptunus in je horoscoop

Neptunus, de heersende planeet van het teken Vissen en heerser van het 12de horoscoophuis, staat in voor alle onbewuste processen in je leven en is bij uitstek het huis van de spiritualiteit. Neptunus is mythologisch gezien de zoon van Kronos en Rhea, en daardoor de volle broer van Zeus/Jupiter, een familie vol krachtige ‘persoonlijkheden’ dus. Neptunus doet er 164 jaar over om de volledige horoscoopcirkel rond te gaan en staat aldus 13 jaar in elk dierenriemteken. Daarom slaat de interpretatie van Neptunus in je horoscoop op een hele generatie, eerder dan op een enkeling. Algemeen kunnen we stellen dat, hoe trager de planeet is, hoe minder belangrijk de definitie van Neptunus in het teken wordt en hoe belangrijker de definitie van Neptunus in het huis wordt.

Welke idealen streef jij na met Neptunus in Schorpioen?

Als je bent geboren tussen 1955 en 1970, dan bevond Neptunus zich in Schorpioen op het moment van jouw eerste levensadem. Als gevolg werd jouw generatie eentje van de seksuele revolutie, sterk beïnvloed door nieuwe (sub)culturen en alle geneugten die daarbij komen kijken. Jouw generatie staat synoniem voor de aardse rijkdommen, je experimenteert graag met alles wat op je pad komt. Ook parapsychologische activiteiten horen daarbij.

Je bent in wezen zeer ernstig, maar toch durf je het aan om verder te graven dan wat je in de reguliere kringen voorgeschoteld krijgt.

Je voelt je met Neptunus in Schorpioen doorgaans verplicht om geheimen aan het licht te brengen, tenminste als dit in het algemeen belang is. Verder bezit je een flink staaltje zelfbeheersing, wat een resultaat kan zijn van je onderzoek naar psychologische inzichten. Je hebt dan ook steeds de neiging om het gedrag en de persoonlijkheid van anderen te verklaren, iets wat je niet altijd in dank wordt afgenomen.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboorterapport (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom Webshop

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom