Home

Overige

Mijn account

Neptunus in Leeuw

Jouw Neptunus teken Astrologie plat Bloom

Neptunus in je horoscoop

Neptunus, de heersende planeet van het teken Vissen en heerser van het 12de horoscoophuis, staat in voor alle onbewuste processen in je leven en is bij uitstek het huis van de spiritualiteit. Neptunus is mythologisch gezien de zoon van Kronos en Rhea, en daardoor de volle broer van Zeus/Jupiter, een familie vol krachtige ‘persoonlijkheden’ dus. Neptunus doet er 164 jaar over om de volledige horoscoopcirkel rond te gaan en staat aldus 13 jaar in elk dierenriemteken. Daarom slaat de interpretatie van Neptunus in je horoscoop op een hele generatie, eerder dan op een enkeling. Algemeen kunnen we stellen dat, hoe trager de planeet is, hoe minder belangrijk de definitie van Neptunus in het teken wordt en hoe belangrijker de definitie van Neptunus in het huis wordt.

Welke idealen streef jij na met Neptunus in Leeuw?

Wanneer jouw Neptunus in Leeuw staat, behoor jij tot de generatie die nogal individualistisch is ingesteld. Je lijkt heel zeker van je stuk, maar eigenlijk is dit slechts een masker dat je ophoudt. Zelfexpressie is geen vaardigheid die jij goed onder de knie hebt, daarom weten anderen niet altijd even goed wat jouw echte intenties zijn. Toch ben je best trouw en sympathiek, waardoor je er een hechte sociale kring op nahoudt.

Je hebt een enorme bewondering voor de prestaties van anderen, maar geenszins heb je de neiging om hen te proberen evenaren.

Tevens ben je nogal ontvankelijk voor onbewuste invloeden, waardoor het gevaar van obsessies en verslavingen altijd om de hoek loert. Intuïtief sta je sterk in je schoenen, de kans bestaat zelfs dat je voorspellende dromen hebt. Neptunus in Leeuw bezorgt je een trots gevoel, je weet gewoon niet altijd even goed hoe je hiermee moet omgaan zonder egocentrisch te lijken.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboorterapport (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Esther van Heerebeek

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom