Home

Overige

Mijn account

Jouw Marsteken: Mars in Weegschaal

Mars Horoscoop Astrologie Planeet in Teken Bloom

Hoe kanaliseer jij je energie met deze Mars in Weegschaal?

Je zoekt altijd naar harmonie in je omgeving en daarom probeer je iedereen gelijk te behandelen. In de eerste plaats probeer je het te vermijden om mensen te moeten kwetsen en probeer je steeds op goede voet te staan met iedereen in je omgeving. Ook in je relatie is dit geval en bovendien is het met dit aspect zo dat je moeilijk kan leven zonder relatie.

Hoe behaal je succes in je werk?

Je bent een eeuwige twijfelaar en dit zal zich in je werksituatie weerspiegelen. Het liefst ben je met anderen aan de slag, omdat je dan bij twijfel kan terugvallen op de steun en de beslissingen van de groep. Je bent een bedachtzame werker en je zal dan ook eerst eens nadenken over de taak voor je er invliegt. Indien je beslissingen moet nemen, dan zal je alle opties overlopen voor je tot een besluit zal komen. Je leeft je het best uit in zakendoen, kunstzinnige beroepen en werk waarmee je de wet hanteert. Je bent een vlotte prater en je behaagt graag de anderen, zelfs met een flirterige ondertoon, maar dit moet volgens bepaalde spelregels verlopen, want je wordt afgeschrikt door personen die ruw en onbehouwen zijn.

Met een Mars in Weegschaal in bed

Weegschaal is het teken van de liefde. Met je Mars in Weegschaal hoeft het dan ook niet te verwonderen dat je van uitgebreide liefdesbetuigingen met vele gesprekken houdt, nu en dan bekroond met een vrijpartij. De overgave is dan groot. Seks is voor jou een wijze om te communiceren. Een mentale verstandhouding wil je uitbreiden in bed. Je houdt van de stemming, de schoonheid en vooraleer je in bed belandt, kan er een etentje vanaf.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom Webshop

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom