26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Jouw Marsteken: Mars in Weegschaal

Hoe geef je expressie aan je kracht?
En wat verlang jij van je seksueel leven?
Mars in je horoscoop biedt antwoord.

Mars in Weegschaal Betekenis Astrologie Bloom

Hoe kanaliseer jij je energie met Mars in Weegschaal?

Je bent met Mars in Weegschaal een eeuwige twijfelaar en dit zal zich in je werksituatie weerspiegelen. Het liefst ben je met anderen aan de slag, omdat je dan bij twijfel kan terugvallen op de steun en de beslissingen van de groep. Je bent een bedachtzame werker en je zal dan ook eerst eens nadenken over de taak voor je er invliegt. Indien je beslissingen moet nemen, dan zal je alle opties overlopen voor je tot een besluit zal komen. Je maakt met Mars in Weegschaal veel plannen maar als er zich dan actie opdringt, dan huiver je vaak terug en daarom is het mogelijk dat je bijvoorbeeld te lang wantoestanden laat doorgaan zonder dat je er tegenop treedt. Op relatievlak vertaalt zich dat in lang aanslepende ruzies en conflicten, maar je kan dan vaak niet de stap zetten om een punt achter de relatie te zetten.

Je zoekt met Mars in Weegschaal altijd naar harmonie in je omgeving en daarom probeer je iedereen gelijk te behandelen. In de eerste plaats probeer je het te vermijden om mensen te moeten kwetsen en probeer je steeds op goede voet te staan met iedereen in je omgeving.

Ook in je relatie is dit geval en bovendien is het met de plaatsing van Mars in Weegschaal zo dat je moeilijk kan leven zonder relatie. Maar anderzijds als je dan toch in een relatie zit, dan zullen er ook problemen ontstaan, want conflicten en ruzies zullen zich veel afwisselen met leuke momenten. Je leeft je het best uit in zakendoen, kunstzinnige beroepen en werk waarmee je de wet hanteert. Je bent een vlotte prater en je behaagt graag de anderen, zelfs met een flirterige ondertoon, maar dit moet volgens bepaalde spelregels verlopen, want je wordt afgeschrikt door personen die ruw en onbehouwen zijn.

Hoe behaal je met Mars in Weegschaal succes in je werk?

”Conflicten los je met Mars in Weegschaal al pratend op en agressieve, competitieve beroepen zijn niet aan jou besteed.”

Je kan met Mars in Weegschaal goed samenwerken met anderen en je hebt de behoefte om op iemand te leunen. Je komt op voor rechtvaardigheid en het is daarom mogelijk dat je werk kan vinden die te maken heeft met recht en rechtspraak. Conflicten los je al pratend op en agressieve, competitieve beroepen zijn niet aan jou besteed. Het liefst van al kom je dan ook in een aangename en coöperatieve omgeving terecht waar je goed kan opschieten met je collega’s. Je bent weinig agressief in je aanpak, maar onderhuids kan er toch een zekere agressie in jou aanwezig zijn, wat jouw kritische commentaar en felle reacties kan verklaren. De sector die je met de Mars in Weegschaal geplaatst het meeste ligt is dat van de softe beroepen waar je voldoende vrije tijd over hebt. Je kan van je beroepsleven een succes maken als je dagelijks kan omgaan met anderen.

Met een Mars in Weegschaal in bed

Weegschaal is het teken van de liefde. Met je Mars in Weegschaal hoeft het dan ook niet te verwonderen dat je van uitgebreide liefdesbetuigingen met vele gesprekken houdt, nu en dan bekroond met een vrijpartij. De overgave is dan groot. Seks is voor jou een wijze om te communiceren. Een mentale verstandhouding wil je uitbreiden in bed. Je houdt met Mars in Weegschaal van de stemming, de schoonheid en vooraleer je in bed belandt, kan er een etentje vanaf.

Wil je voor iemand anders nagaan wat zijn/haar Marsteken is?

Let op: je Marsteken is niet gelijk aan je sterrenbeeld!
Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk teken Mars staat in je persoonlijke horoscoop of die van iemand anders.

De laatste Bloom-editie is uit!

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Uitgeverij

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom