Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Jouw Marsteken: Mars in Vissen

Hoe geef je expressie aan je kracht?
En wat verlang jij van je seksueel leven?
Mars in je horoscoop biedt antwoord.

Mars in Vissen Betekenis Astrologie Bloom

Hoe kanaliseer jij je energie met Mars in Vissen?

”Het leven overkomt je met je Mars in Vissen en je maakt dan ook een brave, stille indruk naar de buitenwereld toe waardoor de perceptie ontstaat dat je geen vlieg kwaad kan doen.”

Met je zachte en onopvallende manier van doen beweeg je je met Mars in Vissen door het leven. Je komt weinig op voor jezelf en meestal maak je van moeilijke situaties helemaal geen punt. Met Mars in Vissen neem je eerder een passieve houding aan en het grootste deel van je leven zal gekenmerkt worden door een zekere zelfopoffering en het dienen van anderen. Je bent akkoord met hoe de dingen gaan en hierdoor laat je veel over je heen gaan, met het gevaar dat anderen kunnen profiteren van jou. Het leven overkomt je en je maakt dan ook een brave, stille indruk naar de buitenwereld toe waardoor de perceptie ontstaat dat je geen vlieg kwaad kan doen.

Je ervaart met Mars in Vissen een innerlijke behoefte om jezelf weg te cijferen voor de anderen en om je nuttig te maken. Toch krijg je meestal weinig dank voor je inzet en je kan dan ook ontgoocheld raken in de medemens.

Door de teleurstellingen die je opgelopen hebt, is het mogelijk dat je je meer en meer uit het leven terugtrekt. Algemeen kan dan ook gesteld worden dat je je met Mars in het opofferende teken Vissen egoïstischer zal moeten leren zijn, maar desondanks zal je altijd de harde kant van de werkelijkheid proberen ontvluchten. De weinige waardering voor je vele inzet kan pijnlijk en ontgoochelend zijn, hoewel je goede intenties hebt. Je hebt ook de neiging om op te gaan in je omgeving en er alle emoties en manieren van zijn zal uit kopiëren waardoor anderen je ware aard niet leren kennen. Op gezondheidsvlak ben je gevoelig en vatbaar voor ziektes. De uiterste ledematen en dan vooral je voeten en tenen zijn extra gevoelig in je leven.

Hoe behaal je met Mars in Vissen succes in je werk?

Je grote troef is dat je je voor alles kan inspannen en vooral in commerciële beroepen zal je het met Mars in Vissen goed doen. Je hebt niet echt uitgesproken meningen en je laat steeds anderen in hun waarde. Je opoffering is grenzeloos en als je je eenmaal inzet voor iets, dan zal je je ten volle geven, zowel in je beroeps- als liefdesleven. Je houdt met Mars in Vissen van vernieuwing, verfrissing en het opdoen van nieuwe ervaringen en het is dan ook mogelijk dat je nu en dan veranderd van job, vooral rond de middelbare leeftijd is dit veelvoorkomend bij personen met dit aspect. In je beroepsleven word je sterk aangetrokken tot commerciële beroepen zoals in warenhuizen, parfumeriën, de horeca en de farmaceutische industrie. Door je dienstbare inzet kan je je met Mars in het opofferende teken Vissen ook inzetten voor hulporganisaties en sociale voorzieningen als tehuizen, ziekenhuizen en verpleeginrichtingen. Je bent zeer flexibel en je kan je vrijwel in elk beroep goed thuis voelen, waardoor je overal wel een succesvolle baan kan vinden.

Met een Mars in Vissen in bed

Met je Mars in Vissen ben je een zeer romantisch wezen. Je zal je dan ook totaal overgeven aan seks. De relatie en de band met je partner benader je bijzonder idealistisch. Je stelt je opofferend op in het seksuele gebeuren. Je zal steeds moeite doen om je partner tevreden te stellen. Daarin ga je soms heel ver, waardoor je emotionele kwetsuren kan oplopen. Met je Mars in Vissen ben je vatbaarder voor dromerij en ga je vooral op zoek naar de totale versmelting.

Niet zeker waar Mars staat in je geboortehoroscoop?

Let op: je Marsteken is niet gelijk aan je sterrenbeeld!
Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk teken Mars staat in je persoonlijke horoscoop of die van iemand anders.

Benieuwd naar meer? Lees hier je Mars Horoscoop 2023-2024

Hoe vergaat het je gezondheid in 2023-2024?
Ontdek het aan de hand van je Marsteken en lees je Marshoroscoop 2023-2024.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Webshop

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom