Home

Overige

Mijn account

Jouw Marsteken: Mars in Mars in Vissen

Mars Horoscoop Astrologie Planeet in Teken Bloom

Hoe kanaliseer jij je energie met deze Mars in Vissen?

Met je zachte en onopvallende manier van doen beweeg je door het leven. Je komt weinig op voor jezelf en meestal maak je van moeilijke situaties helemaal geen punt. Met Mars in Vissen neem je eerder een passieve houding aan en het grootste deel van je leven zal gekenmerkt worden door een zekere zelfopoffering en het dienen van anderen.

Hoe behaal je succes in je werk?

Het leven overkomt je en je maakt dan ook een brave, stille indruk naar de buitenwereld toe waardoor de perceptie ontstaat dat je geen vlieg kwaad kan doen. Je voelt een innerlijke behoefte om jezelf weg te cijferen voor de anderen en om je nuttig te maken. Toch krijg je meestal weinig dank voor je inzet en je kan dan ook ontgoocheld raken in de medemens. Je grote troef is dat je je voor alles kan inspannen en vooral in commerciële beroepen zal je het goed doen. Je hebt niet echt uitgesproken meningen en je laat steeds anderen in hun waarde. Je opoffering is grenzeloos en als je je eenmaal inzet voor iets, dan zal je je ten volle geven, zowel in je beroeps- als liefdesleven.

Met een Mars in Vissen in bed

Met je Mars in Vissen ben je een zeer romantisch wezen. Je zal je dan ook totaal overgeven aan seks. De relatie en de band met je partner benader je bijzonder idealistisch. Je stelt je opofferend op in het seksuele gebeuren. Je zal steeds moeite doen om je partner tevreden te stellen. Daarin ga je soms heel ver, waardoor je emotionele kwetsuren kan oplopen. Met je Mars in Vissen waardoor je vatbaarder bent voor dromerij, ga je vooral op zoek naar de totale versmelting.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom