Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Jouw Marsteken: Mars in Stier

Hoe geef je expressie aan je kracht?
En wat verlang jij van je seksueel leven?
Mars in je horoscoop biedt antwoord.

Mars in Stier Betekenis Astrologie Bloom

Hoe kanaliseer jij je energie met Mars in Stier?

Met Mars in Stier heb je een geduldige persoonlijkheid, en je staat dus niet bekend om je grote snelheid, maar anderzijds ben je volhardend en kan je dus je inspanningen lang volhouden. Je bent erg goed in de dagelijkse omgang met mensen en je bent een goede luisteraar. Ondanks je rustige natuur steekt er ook bij jou nu en dan een grote storm op en je kan dan ook bekend raken om je grote woede-uitbarstingen die even snel als ze gekomen zijn gaan liggen. Het is gewoon zo dat als een bepaalde situatie je met je Mars in Stier te lang irriteert, je plots in een grote woede kan uitbarsten.

Hoe behaal je met Mars in Stier succes in je werk?

In je leven ga je met Mars in Stier voor een gestage maar zekere vooruitgang en men zal je dan ook niet vaak kunnen betrappen op overhaaste en ondoordachte beslissingen. Je hebt geen schrik om voor je doelen te werken en als het wat langer duurt dan gedacht, dan blijf je trouw aan je ideaal. Je blijft trouw aan een bepaald doel dat je wil verwezenlijken en zal dit niet laten interfereren door andere doelen. Als je eenmaal je gedachten vastgelegd hebt, dan zal het voor je omgeving moeilijk, bijna onmogelijk, worden om je hiervan af te brengen.

Met een Mars in Stier in bed

Op seksueel vlak heb je met je Mars in Stier pure en diepe bevrediging nodig. Je houdt van aanraken, strelen, van het seksuele spel tout court. Je seksuele appetijt is groot. Je bent bijzonder geduldig en trouw op seksueel vlak maar je kan ook zeer veeleisend worden op dit vlak. Je partner kan je soms moeilijk bijbenen. Voor jou zal een relatie vaak rondom seks worden gebouwd.

Niet zeker waar Mars staat in je geboortehoroscoop?

Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk sterrenbeeld Mars staat in je persoonlijke horoscoop of die van iemand anders.

Ontdek Bloom, hét tijdschrift voor astrologie en hedendaagse spiritualiteit

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (al vanaf €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Webshop

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom