26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Jouw Marsteken: Mars in Steenbok

Hoe geef je expressie aan je kracht?
En wat verlang jij van je seksueel leven?
Mars in je horoscoop biedt antwoord.

Mars in Steenbok Betekenis Astrologie Bloom

Hoe kanaliseer jij je energie met Mars in Steenbok?

”In alle omstandigheden ben je met Mars in Steenbok ambitieus en in je beroepsleven zal zich dit vertalen in toewijding voor je werk.”

Met Mars in Steenbok probeer je je leven zoveel mogelijk te controleren en in goede banen te leiden en je weet wat je wil en je reageert volgens deze doelstellingen. Je grootste bekommernis in het leven is je doelstellingen te realiseren. Met Mars in Steenbok ben en leef je gestructureerd, je zal dan ook nooit te laat zijn op een afspraak, laat staan ze missen. In alle omstandigheden ben je met Mars in Steenbok ambitieus en in je beroepsleven zal zich dit vertalen in toewijding voor je werk. Je bent een harde werker die er niet voor terugdeinst om de handen uit de mouwen te steken. Er is een onstilbaar streven in jou aanwezig om een trapje omhoog te kunnen zetten en als dit betekent dat je daarvoor dubbel zo hard moet werken, dan is dat maar zo. Algemeen zal je opgang op de sociale ladder wel niet snel, maar eerder gestaag gaan. Slechts door de vele jaren en het grote geduld dat je hebt, zal je met Mars in Steenbok je doelen kunnen realiseren. Op liefdes- en seksueel vlak ben je een controlerend type dat voldoende passie in zich heeft, maar je zal dit ook zoveel mogelijk proberen te controleren. Als je de controle verliest, dan ben je angstig en onzeker, daarom dat je controle als een heilig iets ervaart.

Hoe behaal je met Mars in Steenbok succes in je werk?

Je hebt met Mars in Steenbok sterk afgelijnde doelen in je beroepsleven waar je sterk naar kan streven. Daardoor kan je soms koel en als een streber overkomen, maar je doet dit niet omdat je de anderen minacht, maar omdat vooruitkomen in het leven heilig voor je is. Je staat met Mars in het aardse teken Steenbok geplaatst steeds met je voeten op de grond en je zal steeds proberen realistische doelen voorop te stellen. Je wil hard werken en je wil steeds tastbare resultaten bereiken: een stabiele job en een goed inkomen.

In het begin van het leven zal je met Mars in Steenbok het gevoel hebben dat je slechts langzaam vooruitkomt, maar naarmate je ouder wordt zal je toch een respectabele positie verworven hebben.

Velen met dit aspect zijn vooral aangetrokken tot veilige, risicoloze jobs zoals ambtenaar of in een groot, stabiel bedrijf. Je ontziet je geen inspanningen en je kan hard zijn voor jezelf en anderen, maar steeds blijf je rechtvaardig en rechtschapen. Succes behaal je met Mars in Steenbok in je leven door niet-aflatende inzet en uiteindelijk zal je hoog arriveren. Snelle, risicovolle ondernemingen zijn niet aan jou besteed, je kiest liever een veilige functie.

Met een Mars in Steenbok in bed

Je bent met Mars in Steenbok vooral een praktisch wezen. Op seksueel vlak zal je je preuts en eerder terughoudend opstellen. Het showkarakter is niet aanwezig waardoor je je niet zo snel zal opdirken met dure lingerie. Je bekijkt liefde en seks zeer ernstig. Het kan een tijdje duren vooraleer je met iemand in bed duikt. Na enige tijd zal je je evenwel op je gemak voelen. Maar eens je een wezenlijke keuze hebt gemaakt voor een partner, zal je er voor de volle honderd procent voor gaan. En dan nog kom je traag op gang...

Wil je voor iemand anders nagaan wat zijn/haar Marsteken is?

Let op: je Marsteken is niet gelijk aan je sterrenbeeld!
Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk teken Mars staat in je persoonlijke horoscoop of die van iemand anders.

Ontdek Bloom, hét tijdschrift voor astrologie en hedendaagse spiritualiteit

Wist je dat je met een abonnement op Bloom tijdschrift (al vanaf €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Webshop

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom