Home

Overige

Mijn account

Jouw Marsteken: Mars in Steenbok

Mars Horoscoop Astrologie Planeet in Teken Bloom

Hoe kanaliseer jij je energie met deze Mars in Steenbok?

Je probeert je leven zoveel mogelijk te controleren en in goede banen te leiden en je weet wat je wil en je reageert volgens deze doelstellingen. Je grootste bekommernis in het leven is je doelstellingen te realiseren. Je bent en leeft gestructureerd, je zal dan ook nooit te laat zijn op een afspraak, laat staan ze missen.

Hoe behaal je succes in je werk?

In alle omstandigheden ben je ambitieus en in je beroepsleven zal zich dit vertalen in toewijding voor je werk. Je bent een harde werker die er niet voor terugdeinst om de handen uit de mouwen te steken. Er is een onstilbaar streven in jou aanwezig om een trapje omhoog te kunnen zetten en als dit betekent dat je daarvoor dubbel zo hard moet werken, dan is dat maar zo. Algemeen zal je opgang op de sociale ladder wel niet snel, maar eerder gestadig gaan. Slechts door de vele jaren en het grote geduld dat je hebt, zal je je doelen kunnen realiseren.

Met een Mars in Steenbok in bed

Je bent een praktisch wezen. Op seksueel vlak zal je je preuts en eerder terughoudend opstellen. Het showkarakter is niet aanwezig waardoor je je niet zo snel zal opdirken met dure lingerie. Je bekijkt liefde en seks zeer ernstig. Het kan een tijdje duren vooraleer je met iemand in bed duikt. Na enige tijd zal je je evenwel op je gemak voelen. Maar eens je een wezenlijke keuze hebt gemaakt voor een partner, zal je er voor de volle honderd procent voor gaan. En dan nog kom je traag op gang...

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom Webshop

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom