Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Jouw Marsteken: Mars in Ram

Hoe geef je expressie aan je kracht?
En wat verlang jij van je seksueel leven?
Mars in je horoscoop biedt antwoord.

Mars in Ram Betekenis Astrologie Bloom

Hoe kanaliseer jij je energie met Mars in Ram?

Staat Mars in je horoscoop in Ram? Dit is een zeer impulsieve positie van de planeet Mars en het hoeft dan ook niet te verwonderen dat je een persoon bent met snelle actie en initiatieven. Je hebt een sterk temperament en plotse uithalen naar anderen zijn je niet vreemd. Positief is wel dat zo snel je reageert, zo snel ben je het vergeten. Indien je geprikkeld wordt, dan reageer je meteen maar je woede-uitbarstingen zijn van korte duur.

Hoe behaal je met Mars in Ram succes in je werk?

Met Mars in Ram ben je in een werksituatie een pionier die te vinden is voor allerhande uitdagingen die vernieuwend en onmogelijk lijken. Je bent dan ook altijd op zoek naar nieuwe ideeën en acties die je kan ondernemen. Als je in een werksituatie terecht komt waar alles voorspelbaar wordt, dan zal je interesse al snel als sneeuw voor de zon wegsmelten en je zal je zo snel mogelijk uit de voeten proberen maken.

Met Mars in Ram heb je een sterk temperament en plotse uithalen naar anderen zijn je niet vreemd. Positief is wel dat zo snel je reageert, zo snel ben je het vergeten.

Met een Mars in Ram in bed

Met Mars in Ram ben je tussen de lakens een echte doener, vurig en heftig. Je houdt van het seksuele spel waarvan jij de leiding mag nemen en de veroveraar bent. Je hebt niet altijd zoveel geduld om het voorspel te rekken. Het orgasme is voor jou het belangrijkste. Je zal best een eerder passieve partner mee naar bed nemen daar jij met je Mars in Ram geplaatst steeds het voortouw neemt. Bovendien houd je van het bijten en het krabben. Je zet er letterlijk graag jouw tanden in. Zonder al te veel omwegen ageer je onmiddellijk. Romantische bewoordingen zijn voor een Mars in Ram geen must. Meestal raak je snel opgewonden en dit kan zelfs door een simpele aanraking of het zien van een naakt lichaamsdeel teweeggebracht worden. In bed geef je blijk van een grote portie energie, maar je denkt daarbij aan jouw eigen genoegens. Je wil met Mars in Ram zo snel mogelijk jouw lichamelijke behoefte bevredigen en in al jouw opwinding verlies je soms je partner uit het oog. Jouw ietwat harde aanpak en geroep kunnen jouw partner dikwijls onbevredigd en verbaasd achterlaten

Wil je voor iemand anders nagaan wat zijn/haar Marsteken is?

Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk sterrenbeeld Mars stond in zijn/haar horoscoop op het moment van zijn/haar geboorte.

Ontdek Bloom, hét tijdschrift voor astrologie en hedendaagse spiritualiteit

Wist je dat je met een abonnement op Bloom tijdschrift (al vanaf €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Uitgeverij

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom