Home

Overige

Mijn account

Jouw Marsteken: Mars in Ram

Mars Horoscoop Astrologie Planeet in Teken Bloom

Hoe kanaliseer jij je energie met deze Mars in Ram?

Dit is een zeer impulsieve positie van de planeet Mars en het hoeft dan ook niet te verwonderen dat je een persoon bent met snelle actie en initiatieven. Je hebt een sterk temperament en plotse uithalen naar anderen zijn je niet vreemd. Positief is wel dat zo snel je reageert, zo snel ben je het vergeten. Indien je geprikkeld wordt, dan reageer je meteen maar je woede-uitbarstingen zijn van korte uur.

Hoe behaal je succes in je werk?

In je werksituatie ben je een pionier die te vinden is voor allerhande uitdagingen die vernieuwend en onmogelijk lijken. Je bent dan ook altijd op zoek naar nieuwe ideeën en acties die je kan ondernemen. Als je in een werksituatie terecht komt waar alles voorspelbaar wordt, dan zal je interesse al snel als sneeuw voor de zon wegsmelten en je zal je zo snel mogelijk uit de voeten proberen maken.

Met een Mars in Ram in bed

Je bent een doener, vurig en heftig. Je houdt van het sexuele spel waarvan jij de leiding mag nemen en de veroveraar bent. Je hebt niet altijd zoveel geduld om het voorspel te rekken. Het orgasme is voor jou het belangrijkste. Je zal best een eerder passieve partner mee naar bed nemen daar jij steeds het voortouw neemt. Bovendien houd je van het bijten en het krabben. Je zet er graag jouw tanden in. Zonder al te veel omwegen ageer je onmiddellijk. Romantische bewoordingen zijn voor jou geen must. Meestal raak je snel opgewonden en dit kan zelfs door een simpele aanraking of het zien van een naakt lichaamsdeel teweeggebracht worden. In bed geef je blijk van een grote portie energie, maar je denkt daarbij aan jouw eigen genoegens. Je wil zo snel mogelijk jouw lichamelijke behoefte bevredigen en in al jouw opwinding verlies je soms je partner uit het oog. Jouw ietwat harde aanpak en geroep kunnen jouw partner dikwijls onbevredigd en verbaasd achterlaten

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom (va €49,80/jaar) je eigen geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Verzeker jezelf dus van een jaar boordevol interessante lectuur.

Of eerder benieuwd naar ons aanbod persoonlijke horoscopen, die je in een uitgebreid rapport per email ontvangt? Ga naar assortiment horoscopen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2019, jaarhoroscoop 2019, ascendanthoroscoop 2019, je Chinese horoscoop 2019,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom Webshop

Blijf altijd op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!