26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Jouw Marsteken: Mars in Maagd

Hoe geef je expressie aan je kracht?
En wat verlang jij van je seksueel leven?
Mars in je horoscoop biedt antwoord.

Mars in Maagd Betekenis Astrologie Bloom

Hoe kanaliseer jij je energie met Mars in Maagd?

Met Mars in Maagd ben je vooral praktisch ingesteld en je dagelijkse bezigheden zullen dit weerspiegelen. Geen dagdromerij en illusies voor jou, maar hard werken! Als je niet met iets bezig bent, dan ga je je snel schuldig voelen. Met je praktische natuur ben je vooral gericht op details en kleinigheden, waardoor anderen snel vinden dat je veel kan vitten.

Ook (onnodige) gelduitgaven kunnen je met Mars in Maagd opwinden en dit kan een bron van discussie zijn binnen het gezin.

Je bent praktisch ingesteld en kan verschillende taken tegelijk uitvoeren, dit ook door je rusteloze natuur. Je bent met Mars in Maagd een workaholic en neemt soms teveel hooi op je vork. Met Mars in Maagd ben je een vredelievend persoon en directe confrontaties ga je liever uit de weg. Als er zich toch een conflict aandient, dan heb je wel moeilijk om jezelf te verdedigen, want agressie en debat gaat volledig in tegen je natuur. Je gaat je dan eerder terugtrekken in zelfbeklag en tegenover je familie kan je vaak zeuren. Je zenuwstelstel is zeer gevoelig en in je dagelijks leven zal je dit zoveel mogelijk moeten ontzien. Anderzijds ben je in de algemene omgang een aangenaam persoon en je zal proberen zo min mogelijk tot overlast te zijn.

Hoe behaal je met Mars in Maagd succes in je werk?

”Je bent met Mars in Maagd een workaholic die met volle overgave zijn taken doet; je kan je werk zelfs zien als je hobby”

Je bent met Mars in Maagd geen al te opvallende werker, maar je kiest ervoor om alles zo goed mogelijk te doen, dit door je zin voor detail en efficiëntie. Als je aan het werk bent, ben je voortdurend rusteloos en nerveus en het moet vooruitgaan. Te lang over een bepaald werkje moeten doen, is dan ook niks voor jou. Je bent een workaholic die met volle overgave zijn taken doet; je kan je werk zelfs zien als je hobby. Je voelt je het best als je wat kan doen, want nietsnutten is niet aan jou besteed. Als je als Mars in Maagd prikkelbaar en te nerveus bent, dan is dat een teken dat jouw beroepsleven niet in balans is: ofwel heb je teveel werk ofwel voel je je niet gewaardeerd. In je beroepsleven kan je het best omgaan met de kleine details, minder met het grote geheel. Je bent wel een perfectionist die graag zijn of haar werk vlot en gestructureerd uitvoert. Je werk is enorm belangrijk voor je en je kan dan ook veel progressie boeken op beroepsvlak in je leven. Je hebt een veilig werk nodig, wel met variatie, maar zelfstandige functies zijn minder geschikt wegens de risicofactor. Ook leidinggevende posities zijn niet eenvoudig omdat je te weinig opkomt voor jezelf en je opinies. Het best ben je in een positie waarin je je ervaring en expertise kan gebruiken om te schitteren.

Met een Mars in Maagd in bed

Als Mars in Maagd ben je vrij puriteins. Op seksueel vlak zal je erg terughoudend zijn ; je houdt immers niet al teveel van viezigheid. Seksualiteit kan je ervaren als het plukken van een verboden vrucht, met het daarmee gepaard gaande gevoel je reinheid verloren te hebben. Eens het ijs gebroken, zal je als Mars in Maagd in volle overgave je plicht vervullen. Toch zal je in bed bijna nooit het initiatief nemen. Je laat dit liever over aan de partner.

Niet zeker waar Mars staat in je geboortehoroscoop?

Let op: je Marsteken is niet gelijk aan je sterrenbeeld! Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk teken Mars staat in je persoonlijke horoscoop of die van iemand anders.

Ontdek Bloom, hét tijdschrift voor astrologie en hedendaagse spiritualiteit

Wist je dat je met een abonnement op Bloom tijdschrift (al vanaf €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Webshop

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom