Home

Overige

Mijn account

Jouw Marsteken: Mars in Leeuw

Mars Horoscoop Astrologie Planeet in Teken Bloom

Hoe kanaliseer jij je energie met deze Mars in Leeuw?

Met deze plaatsing van Mars in Leeuw wordt je eigen fierheid volgens de astrologie weerspiegeld door de prestaties die je kan neerzetten op beroepsvlak. Je hecht dan ook uitermate veel belang aan je werk en je loopt rond met het gevoel dat je werk van grote waarde is voor je omgeving.

Hoe behaal je succes in je werk?

Met je Mars in Leeuw kan je je inspanningen lang volhouden, ook al omdat er zoveel passie en vuur achter zit. Je bent een trots persoon en je zal dit etaleren naar de buitenwereld toe. Risico’s zijn je niet vreemd in je beroepsleven want je ziet het als een spel waarin jij de leiding neemt. Een bezigheid als baas of manager is dan ook ideaal voor jou.

Met een Mars in Leeuw in bed

Als genereus wezen geef je je heel graag over aan de seksuele daad. Het lijkt er soms op dat je een show opvoert. Je wordt zodanig opgezweept door de commentaren van je partner, waarna je je aan een waar applaus verwacht. Je kan je goed uiten als er instemming is. Tussen de lakens (en erbuiten) ben je eerder een bazig type. Ook op seksueel vlak heb je graag de leiding. Je hebt een partner nodig die voldoende onderdanig is, en zich graag laat betuttelen zoals jij het doet.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom Webshop

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom