Home

Overige

Mijn account

Bloom 6 is uit!
Ontdek hem hier!

Jouw Marsteken: Mars in Leeuw

Hoe geef je expressie aan je kracht?
En wat verlang jij van je seksueel leven?
Mars in je horoscoop biedt antwoord.

Mars Horoscoop Astrologie Planeet in Teken Bloom

Hoe kanaliseer jij je energie met Mars in Leeuw?

Met de plaatsing van Mars in Leeuw wordt je eigen fierheid weerspiegeld door de prestaties die je kan neerzetten op beroepsvlak. Je hecht dan ook uitermate veel belang aan je werk en je loopt rond met het gevoel dat je werk van grote waarde is voor je omgeving. Met Mars in Leeuw geplaatst kan je je inspanningen lang volhouden, ook al omdat er zoveel passie en vuur achter zit. Je bent een trots persoon en je zal dit etaleren naar de buitenwereld toe. Risico’s zijn je niet vreemd in je beroepsleven want je ziet het als een spel waarin jij de leiding neemt. Een bezigheid als baas of manager is dan ook ideaal voor jou.

Hoe behaal je Mars in Leeuw succes in je werk?

”Met Mars in Leeuw geplaatst kan je je inspanningen lang volhouden, ook al omdat er zoveel passie en vuur achter zit.”

Met je Mars in Leeuw geplaatst ben je een echte volharder en opgeven is je helemaal vreemd als je werk kan uitvoeren dat je ligt. Je hebt als het ware een roeping en je handelt met autoriteit en kracht. Door je volharding zal je dan ook meestal verwerven waarvoor je in de eerste plaats werkt. Al wat je doet doe je met Mars in Leeuw met passie en overgave en dit zal zich vertalen in de uitzonderlijke resultaten die je soms neerzet. Je werk moet je trots weerspiegelen en je ben dan ook idealistisch te noemen. Als je gekwetst wordt over je werk of je resultaten, dan kan je zeer chagrijnig worden en je zal je standpunten hard en vurig verdedigen. Je doet alles met je hart en dit komt het best tot uiting als je de leiding mag nemen.

Met een Mars in Leeuw in bed

Als genereus wezen geef je je heel graag over aan de seksuele daad. Het lijkt er soms op dat je een show opvoert. Je wordt zodanig opgezweept door de commentaren van je partner, waarna je je aan een waar applaus verwacht. Je kan je met Mars in Leeuw goed uiten als er instemming is. Tussen de lakens (en erbuiten) ben je eerder een bazig type. Ook op seksueel vlak heb je graag de leiding. Je hebt een partner nodig die voldoende onderdanig is, en zich graag laat betuttelen zoals jij het doet.

Niet zeker waar Mars staat in je geboortehoroscoop?

Let op: je Marsteken is niet gelijk aan je sterrenbeeld! Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk teken Mars staat in je persoonlijke horoscoop of die van iemand anders.

Benieuwd naar meer? Lees hier je Mars Horoscoop 2022

Welke type man is voor jou weggelegd? Hoe passioneel wordt jouw zomer 2022?
Ontdek het aan de hand van je Marstype en lees je Marshoroscoop 2022.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2022, jaarhoroscoop 2022, ascendanthoroscoop 2022, je Chinese horoscoop 2022,...

Horoscoop rapport aanvragen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom