Home

Overige

Mijn account

Jouw Marsteken: Mars in Kreeft

Mars Horoscoop Astrologie Planeet in Teken Bloom

Hoe kanaliseer jij je energie met deze Mars in Kreeft?

Met deze plaatsing van Mars in Kreeft ben je weinig uiterlijk agressief, maar onderhuids is er wel een broeihaard van emoties die moeilijk zijn weg naar buiten vindt. Deze vorm van innerlijke agressie zal je uitspelen door je te verzetten en zo directe confrontaties te vermijden.

Hoe behaal je succes in je werk?

In je beroepssituatie is het noodzakelijk dat je je op je behaaglijk voelt en indien dit niet het geval is dan zal je jouw job vrij traag en misschien zelfs onbeholpen uitvoeren. Jouw volhardending is je grootste troef en zo kan je sterker blijken te zijn dan anderen in je zien. Je familie en vrienden zijn je heilig en je zal hen dan ook zoveel mogelijk beschermen.

Met een Mars in Kreeft in bed

Jij bent als Kreeft een echte knuffelbeer. Je zal je seksueel totaal geven en toegewijd zijn en dat in een intiem en gesloten verband. Je houdt van een intieme sfeer: gedempte licht, enkele kaarsjes,… Je bent bijzonder gevoelig. Op seksueel vlak ben je bovendien erg voorzichtig. Je houdt van intimiteit en zal je dan gemakkelijker geven aan iemand waarvoor je totaal gaat.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom coaches

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom