Home

Overige

Mijn account

Bloom 6 is uit!
Ontdek hem hier!

Jouw Marsteken: Mars in Kreeft

Hoe geef je expressie aan je kracht?
En wat verlang jij van je seksueel leven?
Mars in je horoscoop biedt antwoord.

Mars Horoscoop Astrologie Planeet in Teken Bloom

Hoe kanaliseer jij je energie met Mars in Kreeft?

”Jouw volhardendheid is met Mars in Kreeft je grootste troef en zo kan je sterker blijken te zijn dan anderen in je zien.”

Met deze plaatsing van Mars in Kreeft ben je weinig uiterlijk agressief, maar onderhuids is er wel een broeihaard van emoties die moeilijk zijn weg naar buiten vindt. Deze vorm van innerlijke agressie zal je uitspelen door je te verzetten en zo directe confrontaties te vermijden. In je beroepssituatie is het noodzakelijk dat je je op je behaaglijk voelt en indien dit niet het geval is dan zal je jouw job vrij traag en misschien zelfs onbeholpen uitvoeren. Jouw volhardendheid is je grootste troef en zo kan je sterker blijken te zijn dan anderen in je zien. Je familie en vrienden zijn je heilig en je zal hen dan ook zoveel mogelijk beschermen. Als je echter deze energie naar binnen richt, dan kunnen er problemen ontstaan want je zal je helemaal ontoegankelijk opstellen naar anderen toe en dit kan zich ook op seksueel vlak vertalen in de verstopping van je noden en gevoelens.

Hoe behaal je met Mars in Kreeft succes in je werk?

Een van de belangrijkste doelen in je leven voor een Mars in Kreeft is de veiligheid en geborgenheid van je familie en zwanger worden is hier een belangrijk onderdeel van. Op beroepsvlak dan moet je je behaaglijk voelen en je verdraagt geen al te grote mate van competitiviteit.

Als er agressie op de werkvloer heerst, dan sluit je je al snel af voor je collega’s en voel je je diep ongelukkig.

Soms mis je met Mars in Kreeft wat vertrouwen en ook je ambitie om hogerop te raken is meestal laag tot onbestaande. Voor jou is innerlijke tevredenheid belangrijker dan de beste resultaten. Met volharding kan je toch gestaag vooruit komen en met je doel voor ogen (je familie) zal je steeds naar veiligheid zoeken. Je functioneert het best in groepen waarbij je je goed voelt en waarbij er geen al te grote druk is. Je bent geknipt voor jobs in commerciële beroepen en in de verzorgingssector. Jouw energieniveaus zijn fluctuerend en je werkprestaties zullen dit weerspiegelen.

Met een Mars in Kreeft in bed

Jij bent met Mars in Kreeft een echte knuffelbeer. Je zal je seksueel totaal geven en toegewijd zijn en dat in een intiem en gesloten verband. Je houdt van een intieme sfeer: gedempte licht, enkele kaarsjes,… Je bent bijzonder gevoelig. Op seksueel vlak ben je bovendien erg voorzichtig. Je houdt van intimiteit en zal je dan gemakkelijker geven aan iemand waarvoor je totaal gaat.

Niet zeker waar Mars staat in je geboortehoroscoop?

Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk sterrenbeeld Mars staat in je persoonlijke horoscoop of die van iemand anders.

Benieuwd naar meer? Lees hier je Mars Horoscoop 2022

Welke type man is voor jou weggelegd? Hoe passioneel wordt jouw zomer 2022?
Ontdek het aan de hand van je Marstype en lees je Marshoroscoop 2022.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2022, jaarhoroscoop 2022, ascendanthoroscoop 2022, je Chinese horoscoop 2022,...

Bloom Webshop

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom