Home

Overige

Mijn account

Jouw Marsteken: Mars in Kreeft

Mars Horoscoop Astrologie Planeet in Teken Bloom

Hoe kanaliseer jij je energie met deze Mars in Kreeft?

Met deze plaatsing van Mars in Kreeft ben je weinig uiterlijk agressief, maar onderhuids is er wel een broeihaard van emoties die moeilijk zijn weg naar buiten vindt. Deze vorm van innerlijke agressie zal je uitspelen door je te verzetten en zo directe confrontaties te vermijden.

Hoe behaal je succes in je werk?

In je beroepssituatie is het noodzakelijk dat je je op je behaaglijk voelt en indien dit niet het geval is dan zal je jouw job vrij traag en misschien zelfs onbeholpen uitvoeren. Jouw volhardendheid is je grootste troef en zo kan je sterker blijken te zijn dan anderen in je zien. Je familie en vrienden zijn je heilig en je zal hen dan ook zoveel mogelijk beschermen.

Met een Mars in Kreeft in bed

Jij bent als Kreeft een echte knuffelbeer. Je zal je seksueel totaal geven en toegewijd zijn en dat in een intiem en gesloten verband. Je houdt van een intieme sfeer: gedempte licht, enkele kaarsjes,… Je bent bijzonder gevoelig. Op seksueel vlak ben je bovendien erg voorzichtig. Je houdt van intimiteit en zal je dan gemakkelijker geven aan iemand waarvoor je totaal gaat.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom (va €49,80/jaar) je eigen geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Verzeker jezelf dus van een jaar boordevol interessante lectuur.

Of eerder benieuwd naar ons aanbod persoonlijke horoscopen, die je in een uitgebreid rapport per email ontvangt? Ga naar assortiment horoscopen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2019, jaarhoroscoop 2019, ascendanthoroscoop 2019, je Chinese horoscoop 2019,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom Webshop

Blijf altijd op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!