Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Ascendant in Tweelingen + Ascendanthoroscoop 2023-2024

Ascendant In Tweelingen Betekenis En Uitleg Astrologie Bloom Web 1

Hoe toon jij je aan je omgeving met je Ascendant in Tweelingen?

Personen met hun Ascendant in Tweelingen zijn veelal wereldburgers, die graag rondzwerven en op iedere straathoek iets interessants vinden. De globetrotters, zeg maar. Tweelingen-Ascendanten zijn als het ware op de wereld gezet om dingen te leren en te ontdekken. Bovendien steken ze overal graag hun neus in. Nieuwsgierigheid kenmerkt een Tweelingen-Ascendant. Je stelt vele vragen en houdt geen blad voor de mond. Eens je een antwoord op jouw vraag verkregen hebt, is jouw nieuwsgierigheid bevredigt en ga je ergens anders rondneuzen. Stabiliteit is duidelijk niet jouw grootste troef. Door anderen word je als variabel, luchtig,… ervaren. Je schept namelijk genoegen in het maken van praatjes. Je bent met je Ascendant in Tweelingen voortdurend in de weer om dingen aan anderen uit te leggen. Tweelingen-Ascendanten zijn nuchtere mensen, die snel van geest zijn en over alles iets weten. Uiteraard zijn ze in niks gespecialiseerd, maar ze weten tenminste van alles iets. Een Tweeling-ascendant is veelal slank gebouwd en heeft een jeugdig uiterlijk, dat levenslang blijft. Je beschikt over een goed verstand, je bemerkt veel en je praat heel veel.

Een Tweelingen-Ascendant in de liefde

Jouw partner is een avontuurlijke partner die heel wat enthousiasme in zich draagt. Voortdurend word je gestimuleerd om uitdagingen aan te nemen en je horizonten te verkennen, of zelfs te verruimen. Je geliefde is een rechtschapen, open en eerlijk iemand, bij momenten kan hij/zij ronduit frank en vrijpostig uit de hoek komen. Het is een verstandelijke partner met een ruime kijk op de wereld en het wereldgebeuren. Jouw ideale type om mee in zee te gaan, is een beweeglijk iemand die moeilijk kan stilzitten en zich dan ook uitslooft in alle mogelijke sporten of je meesleurt op allerlei reizen.

Betweterigheid is een trekje dat je als Tweelingen-Ascendant erbij zal moeten nemen van je partner, ook de leiding in de relatie zal je aan hem of haar moeten overlaten. In ieder geval, je krijgt een goedhartige partner die houdt van het volle leven en die je oprecht zal steunen, waar het maar kan.


Als kind was je als Tweelingen-Ascendant zeer intelligent en onderzoekend van aard. Misschien was je wat van een buitenstaander in je vriendengroep en je hebt dan ook een gebrek aan menselijke warmte ervaren. In je persoonlijke relaties zoek je vooral naar vrijheid en ruimte. Je houdt van goede gesprekken en gaat een debat geenszins uit de weg. Zoals jij met je Ascendant in Tweelingen van je vrijheid kan genieten, zo geef je ook makkelijk vrijheid aan je partner.

Benieuwd naar je Ascendant Horoscoop voor 2023 - 2024?

Achterhaal hier in Bloom's Ascendanthoroscoop 2023 - 2024 wat de algemene tendensen van 2023 en 2024 voor jou als Tweelingen-Ascendant zijn en lees hoe je werk, financiën, gezondheid, sociaal en liefdesleven in het bijzonder evolueren.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Webshop

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom