Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Ascendant in Kreeft + Ascendanthoroscoop 2023-2024

Ascendant horoscoop descendant astrologie Bloom web

Kreeft Ascendant: hoe toon jij je aan de buitenwereld?

Met je Kreeft Ascendant heb je een vriendelijke persoonlijkheid en je probeert het iedereen naar zijn zin te maken. Je maakt nooit een grootse indruk als je ergens binnenkomt, maar door je vriendelijke manier van doen krijg je al snel de anderen op je hand. Als je met je Ascendant in Kreeft in een ongebruikelijke omgeving terechtkomt, dan zal je eerste reactie er een van schuilen zijn. Je kan dan ook vaak verlegen overkomen. Je draagt een aura van onschuld rond jou en je kan dan ook makkelijk in contact treden met anderen. In je leven ben je als Kreeft-Ascendant op zoek naar structuur en veiligheid bij je partner. Je bent dan ook op je best als je partner een sterke persoonlijkheid heeft die financiële en emotionele stabiliteit kan bieden. Voor deze veiligheid ben je bereid om wat van je persoonlijke vrijheid op te geven. Trouwen is voor jou vooral een praktische aangelegenheid.

Een Kreeft-Ascendant in de liefde

Je treft met je Ascendant in Kreeft een plichtsgetrouwe partner met een groot doorzettingsvermogen. Vol ambitie en zelfbeheersing pakt hij/zij het leven aan. Een wantrouwende houding tegenover de wereld kan voorkomen, vandaar dat het zekere altijd voor het onzekere genomen wordt. Het wordt een doorbijter die koppig en met taaie volharding de vooropgestelde doelen nastreeft. Een ernstige levensopvatting kenmerkt je partner. Het waarnemingsvermogen is scherp en kritisch, ook jij als partner, zal met de regelmaat van de klok bekritiseerd worden en tips voorgeschoteld krijgen hoe het eigenlijk wel “zou moeten”.

Wees niet verbaasd wanneer je partner ook de grote lijnen van jouw leven probeert uit te stippelen. Verantwoordelijkheidszin is een sleutelwoord in jullie relatie, ook op liefdesvlak.


Je zal met je Ascendant in Kreeft trouw en duurzaamheid van je relatie mogen verwachten, maar de “grote passie” moet vaak eens het loodje leggen voor prioriteiten als ernst en toewijding. De levenshouding van je partner is ronduit Spartaans te noemen: hard en streng, in de eerste plaats voor zichzelf, maar ook voor anderen.

Je leeft als Kreeft-Ascendant van je emoties en bent zeer wispelturig. Je hebt behoefte aan stabiliteit en komt dikwijls prikkelbaar over. Je loopt er dikwijls humeurig bij. Ups en downs wisselen elkaar af. Relatie en familie spelen een grote rol in het leven van een persoon met de Ascendant in Kreeft. Je komt bij anderen ietwat mysterieus over en niemand heeft vat op jou. In je beroepsleven ga je je eigen weg, want je werkt niet graag onder toezicht. Je staat altijd klaar om mensen te helpen en bent zeer toegewijd. Je vertoeft graag thuis, maar je hebt ook wel eens de behoefte om er op uit te trekken. Geborgenheid en lieve woordjes doen wonderen bij iemand met de Ascendant in Kreeft...

Benieuwd naar je Ascendant Horoscoop voor 2023 - 2024?

Achterhaal hier in Bloom's Ascendanthoroscoop 2023 - 2024 wat de algemene tendensen van 2023 en 2024 voor jou als Kreeft-Ascendant zijn en lees hoe je werk, financiën, gezondheid, sociaal en liefdesleven in 2023 en 2024 in het bijzonder evolueren.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom